Proposta de renovació del Barça a Sergi Roberto
El club de la mitjanit

Proposta de renovació del Barça a Sergi Roberto

Tot i això, si arriba una bona oferta, des de l'àrea esportiva del Barça veuen bé la seva sortida

Actualitzat

En l'última conversa entre Mateu Alemany i el seu representant, tot i que el Barça havia transmès que una sortida aquest estiu no era una mala opció, es va arribar a plantejar una renovació per dues temporades més.

La primera opció, una sortida abans d'esgotar el contracte

En aquesta última conversa el Barça va insistir que si hi havia alguna bona oferta perquè marxés, la tinguessin en compte. Sergi Roberto acaba contracte, té una fitxa important i seria un dels casos pels que es podria fer algun intercanvi i a la vegada es rebaixaria massa salarial. Ara mateix aquesta és la prioritat, rebaixar massa salarial.

El que passa és que la posició de Sergi Roberto, sense tancar-se en banda, va més per quedar-se al Barça i a Barcelona que no pas marxar. Si ha d'acabar marxant, quin remei però prefereix que no es busqui desesperadament un club per jugar-hi la temporada vinent.

Proposta per allargar contracte fins al 2023

Davant d'aquesta situació, els responsables del club han tornat a plantejar una renovació. Aquesta vegada per dues temporades més. Sergi Roberto encara té una temporada més de contracte i la proposta seria fins el 2024. Sense entrar al detall en les condicions. La possible renovació per dues temporades tindria dos objectius: 1. Redistribuir la fitxa de Sergi Roberto de la temporada vinent per rebaixar massa salarial. 2. Evitar el risc que quedi lliure d'aquí a un any i el Barça perdi el control sobre el jugador.

Anar al contingut