Les noves cares al Barça després de l'adeu de Giró
La Junta de Laporta prendrà possessió el dimecres al migdia
Les noves cares al Barça després de l'adeu de Giró
Les noves cares després de l'adeu de Giró
Joan Laporta celebra el resultat de les eleccions a la presidència del Barça
El club de la mitjanit

Les noves cares al Barça després de l'adeu de Giró

La Junta de Laporta prendrà possessió el dimecres al migdia

Actualitzat
TEMA:
Eleccions Barça

Després de la marxa de Jaume Giró, aquest dilluns Joan Laporta té previst anunciar el nom de tres nous directius que no van formar part de la candidatura. Un és Eduard Romeu, que apunta a vicepresident econòmic, i que fa uns anys era un home fort del Banc Santander. Un altre és Joan Soler, l'actual president del Vilafranca de la Tercera Divisió.

D'altra banda, també aquest dilluns es formalitzarà l'aval, se signarà i s'enviarà a La Liga. És un aval de 124 milions i està tancat en la seva totalitat amb el Banc Sabadell.

La presa de possessió, dimecres a la una del migdia

Està previst i pactat que Jaume Giró assisteixi a la presa de possessió, en un gest que intentarà transmetre que la sang no ha arribat al riu, tot i que hi ha hagut ferides.

Què ha passat realment amb Jaume Giró?

Hi ha una part professional, però realment no ha estat tan important. El que ha passat és que des de fa setmanes hi ha hagut una lluita de poders que ha acabat amb Giró fora de la directiva abans de començar.

Les noves cares després de l'adeu de Giró
Jaume Giró, en un acte de la candidatura 'Estimem el Barça'. Font: Europa Press

Giró era l'home fort de l'economia Laporta. Ara bé, la seva mirada anava més enllà de les finances i volia tenir control i capacitat d'execució sobre la major part d'àmbits que generen ingressos al club, com per exemple el Barça Studios i el Barça Corporate.

I és arran d'aquesta ambició quan hi va haver el xoc de poders: Laporta és partidari de donar molta autonomia i poder als executius i Giró tenia un punt de vista més intervencionista.

"Només hi ha un president", la proposta de la primera trobada

A la primera conversa entre els dos per preparar les eleccions, Giró li va dir a Laporta que ell podia ser el president institucional i que ell mateix seria el president executiu. La resposta de Laporta va ser clara: president del Barça només n'hi ha un i que seria Joan Laporta.

ARXIVAT A:
Eleccions Barça

NOTÍCIES RELACIONADES

VÍDEOS RELACIONATS

ÀUDIOS RELACIONATS

Anar al contingut