Decepció d'Àlex Feliu per no poder acabar
Àlex Feliu, després d'abandonar el Dakar
DAKAR 2022

Àlex Feliu: "Si la pregunta me la fas ara, no tornaré al Dakar"

"En vuit dies he après com s'ha de venir aquí"

Enllaç a altres textos de l'autor Damià Aguilar

Damià Aguilar

Redactor d'Esports especialitzat en motor

@damCR
Actualitzat
TEMA:
Esports

Àlex Feliu afrontava el seu primer Dakar amb un ATV, un vehicle de quatre rodes més difícil de portar que un quad. No buscava la general, només acabar. Aquest dimarts, ja no ha pres la sortida de l'especial per a la 9a. etapa. A les portes, ha fet mitja volta i ha tornat al bivac. Me l'he trobat al menjador de Wadi Ad-Dawasir, una mica derrotat.

"No sé si igual no estic prou preparat, però crec que hem fet les coses bé. El quad ens ha fallat per una tonteria que no sabem el que és. Hi ha hagut coses que han anat malament, que no venen al cas. Ens hem de refredar i tornar tranquils. Igual d'aquí un mes canvio d'opinió. Tothom em diu que em passarà això, però ara per ara el desgast ha estat majúscul, el quad ha patit molt."

 

 

Mala elecció

Feliu no acaba d'entendre si el seu vehicle ha estat l'adequat o potser hauria haver optat per un de més "convencional", però sembla que la prova li ha obert els ulls un cop l'ha trepitjada.

"És possible que si torno em plantegi amb quin vehicle. Primer m'haig de plantejar tornar. Superada aquesta fase, em plantejaré com tornar. En quines condicions. Perquè en 8 dies he après com s'ha de venir aquí. Aquest Dakar m'ha servit per entendre'l; si torno serà com jo crec que s'ha de tornar, per patir tant no tornaré. Jo, pel vehicle que portava, m'ha semblat un Dakar molt dur. Alguna cosa hem de canviar si volem tornar-hi."

ARXIVAT A:
Esports
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut