De Lleida a Califòrnia sense moure's de casa
Lhanze Beats col·labora amb Snoop Dogg
Catalunya al dia

De Lleida a Califòrnia sense moure's de casa

El raper lleidatà Lhanze Beats compon música per al llegendari raper californià Snoop Dogg que la incorpora en el seu nou disc "Algorithm"

Actualitzat

Ivan Fernández, conegut amb el nom artístic Lhanze Beats, ha vist complert un somni: que una icona del rap com Snoop Dogg, que acumula fins a vuit nominacions als Premis Grammy, s'hagi fixat en la seva música; un dels seus temes, "I want you", apareix al disc "Algorithm", publicat la setmana passada. Al programa "Els experts" d'iCat ha explicat com va ser aquesta col·laboració.

"Jo soc productor i tinc la meva pàgina web, on assíduament vaig pujant les meves creacions, a disposició que algun artista les pugui trobar. I això és el que va passar.

La seva discogràfica va trobar una de les meves bases instrumentals, els va quadrar per fer una de les seves cançons. Ho van provar, els va agradar i van acabar posant-se en contacte amb mi perquè volien que aparegués al nou disc."

 

Per Lhanze Beats, que fa les seves composicions musicals des de l'habitació de casa seva, això li ha permès complir un somni.

"Imagina't la satisfacció que es fixin en tu. Això confirma que avui en dia a les xarxes hi pots posar qualsevol cosa i mai saps cap a on va, on acabarà o qui la pot escoltar. Jo, superagraït, superemocionat i orgullós de formar part del disc d'un dels artistes que sempre he seguit. És increïble."

El músic lleidatà, que treballa en un hotel, acostuma a penjar una base instrumental cada setmana al seu web i ja n'hi ha més de dues-centes. Si les voleu escoltar, aneu al web Lhanzebeats.com.
 

 
Anar al contingut