El melic del futbol

S'han trobat 269 resultats.

 • El Selvatans, l'amor etern de Romà Brusés
  Escolta àudio

  El Selvatans, l'amor etern de Romà Brusés

  Romà Brusés és el protagonista aquesta setmana. És l'home que, fa onze anys, va refundar el Club de Futbol Selvatans, de la Selva de Mar, i on hi ha fet de tot: president, capità, màxim golejador, delegat, encarregat del camp i, fins i tot, lletrista de l'himne. Brusés estima tant el club que, fins i tot, s'ha tatuat el seu escut a la cama.

 • Concurs d'himnes: CF Ciudad Cooperativa
  Escolta àudio

  Concurs d'himnes: CF Ciudad Cooperativa

  Club de Sant Boi de Llobregat. Fundat l'any 1964, amb un amateur a la Segona Catalana i 17 equips de futbol base federats. L'himne dura 1 minut i 47 segons. Musicart Barcelona va fer la lletra i la música d'aquest himne, estrenat fa dues temporades. Un himne que juga amb la repetició de tres tornades.

 • Concurs d'himnes: CD Tortosa
  Escolta àudio

  Concurs d'himnes: CD Tortosa

  Aquest és l'himne d'aquest club de la comarca del Baix Ebre fundat l'any 1909 i presidit per l'Arturo José Llorca Bartolí. Dura 2 minuts i 42 segons i es va estrenar la temporada 94-95 sent president Pedro Pérez. El mestre Josep González és l'autor, amb interpretació del Cor de l'Acadèmia de Música de Tortosa.

 • Concurs d'himnes: Terrassa CF
  Escolta àudio

  Concurs d'himnes: Terrassa CF

  Aquest club del Vallès Occidental fundat el 1906 té un himne escrit per Vicenç Villatoro i interpretat per deu socis i aficionats.

 • Concurs d'Himnes: Unió Esportiva Rubí
  Escolta àudio

  Concurs d'Himnes: Unió Esportiva Rubí

  Himne d'aquest equip de la comarca del Vallès Occidental. Fundat l'any 1912 i presidit per Josep Alcalá Sobregrau. Dura 2 min i 26". Es va estrenar l'any 1988. La lletra i música són del grup Los Diablos.

 • Concurs d'himnes: Unió Esportiva Tossa
  Escolta àudio

  Concurs d'himnes: Unió Esportiva Tossa

  Aquest club de la Selva es va fundar l'any 1922. Toni Lleonart en va escriure la lletra, i la música la va compondre Joan Margalef. Es va estrenar amb motiu del 75è aniversari, el 1997. Va ser interpretat per la Coral Tossenca i la Cobla de Blanes.

 • Concurs d'himnes: Futbol Club Fruitosenc
  Escolta àudio

  Concurs d'himnes: Futbol Club Fruitosenc

  Aquest és l'himne del FC Fruitosenc, de la comarca del Bages i fundat l'any 1924. Música i lletra creades pel grup Strombers.

 • Concurs d'himnes: San Juan de Montcada
  Escolta àudio

  Concurs d'himnes: San Juan de Montcada

  Aquest és l'himne de la Unió Esportiva San Juan At. Montcada. Club fundat l'any 1988 i presidit per José González Castilla. Aquest himne dura 1 minut i 50 segons. Cal recordar que el club neix de la fusió de dues entitats: el Club Deportivo San Juan, fundat el 1940, i l'Atlètic San Juan, del 1960. S'estrena el 2010 amb motiu de l'ascens a Primera Regional. Compost pel soci del club Miguel López Moreno. Dos grups del barri van fer-ne la música i el van interpretar. Don Amaca, amb Rafa Martínez i Matías Mena, i Confusos del Tablao. L'estil, el qualifiquen de "rumba fusió poligonera".

 • García Escribano, un retorn sonat
  Escolta àudio

  García Escribano, un retorn sonat

  L'anomenat "senyor de les banquetes" del Futbol Català, José Antonio García Escribano, torna a dirigir un equip després de 6 anys de no fer-ho: entrenarà la Fundació Esportiva Gramanet, que té l'objectiu de pujar a Tercera Divisió. El Jordi Mèlich ens presenta també l'himne de la Unió Esportiva Castellar.

 • Concurs d'himnes: AC Banyoles
  Escolta àudio

  Concurs d'himnes: AC Banyoles

  Club de la comarca del Pla de l'Estany. Fundat el 30 de novembre del 2006 amb dos amateurs a la Tercera Catalana i a la Segona Divisió femenina i 8 equips de futbol base federats. L'himne dura 2.00. Lletra i música del grup local Xuxu de Pus amb una tendència hardcore i punk, seguint els passos de grups consolidats com HHH, Crudos, Sex Pistols, Kortatu o Cicatriz. L'himne es va estrenar el 15 de setembre del 2007 en un concert que el grup va fer en el mateix camp abans del primer partit de la temporada contra La Pera.

 • Concurs d'himnes: UE Castellar
  Escolta àudio

  Concurs d'himnes: UE Castellar

  Club de la comarca del Vallès Occidental. Fundat l'any 1911 amb dos amateurs a la 3a i a la 4a Catalana CAT, a més de 27 equips de futbol base federats. L'himne dura 1.33. Lletra Lluís Subirana. Compost pel mestre Josep Cluselles. Interpretat per la coral L'Espiga d'Or de Castellar. Estrenat el 4 de maig de 1986, temporada del 75è aniversari del club.

 • Concurs d'himnes: UE Olot
  Escolta àudio

  Concurs d'himnes: UE Olot

  Club de la comarca de la Garrotxa. Fundat l'any 1921, amb un amateur a la 3a Divisió i 11 equips de futbol base federats. L'himne dura 2:08. Compost pels Teràpia de Shock, creadors de la banda sonora de la sèrie "Polseres vermelles".

 • L'Olot torna a Segona B!
  Escolta àudio

  L'Olot torna a Segona B!

  De l'ascens del conjunt garrotxí n'hem parlat amb en Jordi Mèlich a la seva secció i amb el secretari tècnic de l'Olot, Jordi Raset.

 • Juanjo García diu adéu després de 8 anys al Júpiter
  Escolta àudio

  Juanjo García diu adéu després de 8 anys al Júpiter

  El Júpiter mai havia tingut un entrenador tants anys seguits. Juanjo García deixa la banqueta de l'equip de la Verneda després de 8 temporades al club. El Jordi Mèlich també ens presenta l'himne del Club de Futbol Ciudad Coperativa.

 • Entre birres i pilotes
  Escolta àudio

  Entre birres i pilotes

  Així és el Club Atlètic Banyoles... i així sona el seu himne