El melic del futbol

 • Kolderiu, porter de l'Horta i youtuber d'èxit
  Escolta àudio

  Kolderiu, porter de l'Horta i youtuber d'èxit

  El porter de la Unió Atlètica Horta Carles Santaló, "Kolderiu" en el popular món dels youtubers, serà el padrí de la 22a edició del Memorial Josep Barceló de futbol base que organitza el Club de Futbol Tordera l'1 i el 2 de juny. A més, us presentem l'himne del Club Esportiu Montbrió.

 • Un secretari tècnic sota pals
  Escolta àudio

  Un secretari tècnic sota pals

  L'actual porter del FC Santboià, Rafa Leva, serà la propera temporada el secretari tècnic del club del Baix Llobregat. Leva compaginarà la porteria amb els despatxos. A més, us presentem l'himne de la Agrupación Deportiva Ca l?Aguidó.

 • Helder Moya, la navalla suïssa del futbol català
  Escolta àudio

  Helder Moya, la navalla suïssa del futbol català

  Helder Moya, actual secretari de la junta directiva de la Pobla de Mafumet, ha estat també jugador, cronista, narrador, cap de comunicació i speaker del futbol català. A més, us presentem l'himne del Centre d'Esports Súria.

 • Osona, capital del futbol aleví
  Escolta àudio

  Osona, capital del futbol aleví

  Taradell, Sant Miquel de Balenyà i Santa Eugènia acolliran el 4 i el 5 de maig la quarta edició del torneig internacional de categoria aleví TAR International Tournament amb una participació de luxe. A més, us presentem l'himne de la Unió Esportiva Tancat.

 • Unió Esportiva Tancat
  Escolta àudio

  Unió Esportiva Tancat

  Unió Esportiva Tancat del Vendrell, a la comarca del Baix Penedès. Fundada el 1982 i presidida per Rafael Asensio. Lletra: Raquel Gallardo. Música: la mateixa Raquel i Xavi Aparici. Himne enregistrat als estudis Entre Pins de Tarragona amb els músics Xada i Sar. Estrenat la temporada 92/93. Recuperat el 2012, pel 30è aniversari, pel col·laborador de premsa Christian L. Adell.

 • Club Futbol Palau d'Anglesola
  Escolta àudio

  Club Futbol Palau d'Anglesola

  Club Futbol Palau d'Anglesola, comarca del Pla d'Urgell. Fundat el 1919 i presidit per Ramon Solé. Himne amb història. Creat el 1990/91 per Alexis Maldiney Casasús i interpretat pel Cor del Palau d'Anglesola. El 2015, nova versió interpretada pel grup Xeic!, i el 2018, enregistrada amb millor qualitat. Duració: 2'31''.

 • Club de Futbol Juneda
  Escolta àudio

  Club de Futbol Juneda

  Club de Futbol Juneda, comarca de les Garrigues. Fundat el 1918 i presidit per Marc Barrufet. Lletra i música de Josep Rosinach Boronat. Gravat l'agost del 2018 amb motiu del centenari, amb diferents músics i agrupacions corals locals. Hi ha una nova versió de l'himne del grup de punk rock Kop.

 • Club Futbol Montblanc
  Escolta àudio

  Club Futbol Montblanc

  Club Futbol Montblanc, a la comarca de la Conca de Barberà. Fundat l'any 1914 i presidit per Antonio González. Lletra i música: Josep Maria Amorós Bayer, l'any 1983.

 • Un diable vermell de cap a peus
  Escolta àudio

  Un diable vermell de cap a peus

  De l'escoleta de futbol a la direcció general del club. Aquest és el recorregut d'Alfred Porcar, "Fido", l'ànima dels diables vermells del FC Martinec. A més, us presentem l'himne del Club de Futbol Juneda.

 • Toni Cosano vol triomfar a Angola
  Escolta àudio

  Toni Cosano vol triomfar a Angola

  El Petro Luanda de la Primera Divisió d'Angola (Girabola) confia en el català Toni Cosano per intentar guanyar la Lliga després de la destitució de l'entrenador Beto Bianchi. A més, us presentem l'himne del Club de Futbol Palau d'Anglesola.

 • Marc Fuentes: voler és poder!
  Escolta àudio

  Marc Fuentes: voler és poder!

  Marc Fuentes, de 19 anys i amb paràlisi cerebral de naixement, és l'entrenador de l'equip aleví del CF Vilanova del Vallès i ja es prepara per assolir el tercer i últim nivell d'entrenador. A més, us presentem l'himne del Club de Futbol Montblanc.

 • L'AE Ramassà a Costa d'Ivori
  Escolta àudio

  L'AE Ramassà a Costa d'Ivori

  El club de les Franqueses del Vallès afronta el seu sisè viatge solidari a l'Àfrica amb el projecte 50 somriures. En aquesta ocasió visitaran Costa d'Ivori de l'11 al 19 d'abril i jugaran contra l'Africa Sports a l'Estadi Robert Champroux. A més, us presentem l'himne del Club de Futbol Mollet Unió Esportiva.

 • Orgullosos del "Búfal"
  Escolta àudio

  Orgullosos del "Búfal"

  El camp d'Empuriabrava s'anomena des de febrer passat Iñaki Fernández Orjales, "Búfal", en homenatge al fundador del CF Empuriabrava-Castelló, que ens va deixar ara fa dos anys. A més, us presentem l'himne del Club de Futbol Peralada.

 • Un barceloní contra l'Ajax
  Escolta àudio

  Un barceloní contra l'Ajax

  El barceloní Pol Llonch, amb el Williem II, jugarà la final de la Copa d'Holanda contra l'Ajax a Rotterdam el 5 de maig. A més, us presentem l'himne del Club Gimnàstic de Manresa.

 • Un "pichichi" sobre rodes
  Escolta àudio

  Un "pichichi" sobre rodes

  Pilotes i cotxes, l'explosiva combinació del "pichichi" del futbol català, el davanter Àlex Castillo, que ha fet 44 gols amb l'Associació Esportiva Ametlla. A més, us presentem l'himne del Centre Parroquial San Cristóbal.

Anar al contingut