Anar a la navegació principalAnar al contingut

Vicky Losada: "Preferiríem jugar una Champions a doble partit que en seu única"

Durada: 10 min
21/05/2020
La capitana del Barça femení, Vicky Losada, continua la seva preparació a casa, com la resta d'equip, a l'espera de les competicions oficials. Un cop donada per acaba la lliga, estan pendents de saber si la UEFA reprendrà la Champions femenina. Ara que fa un any que van disputar la final, Losada reconeix que es van sentir inferiors davant l'Olympique de Lió, però admet que van gaudir molt els dies abans de jugar la final.

Losada assegura que ara són un altre equip i es mostra motivada per jugar la Champions a finals d'agost, si així ho vol la UEFA. Losada preferiria jugar una Champions a doble partit que a partit únic, com sembla que vol la UEFA, final a 8 en seu única. La capitana del Barça reconeix que a partit únic el futbol és traïdor i el factor camp sempre pesa.

Losada entén que la RFEF hagi pres la decisió d'acabar la lliga femenina sense jugar el que faltava perquè subratlla que la lliga femenina no es considera professional i recalca que l'ideal seria que s'apostés de veritat per la professionalitat de la lliga femenina.

Àudios