TOTS ELS ÀUDIOS

 • "Embrujo en París"
  Escolta àudio

  "Embrujo en París"

  Aquest diumenge comencem a degustar "Embrujo en París", el disc del pianista Daniel Ligorio que recrea una hipotètica trobada de Manuel de Falla i Claude Debussy a la capital francesa.
  Continuem desgranant la integral de simfonies de Beethoven enregistrada pel mestre Jordi Savall al capdavant d'El Concert de les Nacions, i arribem a la tercera.
  Acabem descobrint "El lament de la Terra" d'Albert Guinovart, una reflexió sobre la necessitat de tenir cura del planeta i de respectar el medi ambient, enregistrada per l'OBC i Diego Martin-Etxebarria per al segell Sony.

  Aquest diumenge comencem a degustar "Embrujo en París", el disc del pianista Daniel Ligorio que recrea una hipotètica trobada de Manuel de Falla i Claude Debussy a la capital francesa. Continuem desgranant la integral de simfonies de Beethoven enregistrada pel mestre Jordi Savall al capdavant d'El Concert de les Nacions, i arribem a la tercera. Acabem descobrint "El lament de la Terra" d'Albert Guinovart, una reflexió sobre la necessitat de tenir cura del planeta i de respectar el medi ambient, enregistrada per l'OBC i Diego Martin-Etxebarria per al segell Sony.

 • Dues visions de Mompou
  Escolta àudio

  Dues visions de Mompou

  Frederic Mompou apareix dues vegades al programa d'avui: com a inspiració de la "Cançó i dansa per a piano" de Joan Magrané a proposta de Maria Canyigueral i en la guitarra de Bernat Padrosa. També sentirem molta música orquestral, amb l'Orquestra de la Comunitat Valenciana, la Capella de Ministrers i El Concert de les Nacions. No hi faltarà una dosi bachiana en forma d'un fragment de la integral de les suites per a violoncel que ha enregistrat Amparo Lacruz.

  Frederic Mompou apareix dues vegades al programa d'avui: com a inspiració de la "Cançó i dansa per a piano" de Joan Magrané a proposta de Maria Canyigueral i en la guitarra de Bernat Padrosa. També sentirem molta música orquestral, amb l'Orquestra de la Comunitat Valenciana, la Capella de Ministrers i El Concert de les Nacions. No hi faltarà una dosi bachiana en forma d'un fragment de la integral de les suites per a violoncel que ha enregistrat Amparo Lacruz.

 • Dos pianos toquen "L'emigrant" d'Amadeu Vives
  Escolta àudio

  Dos pianos toquen "L'emigrant" d'Amadeu Vives

  "L'emigrant" d'Amadeu Vives, en versió per a dos pianos, enceta el programa. També sentim música de Mompou versionada per a guitarra per Bernat Padrosa, així com una altra cançó del disc "Esclat d'amor" de Joan Manén.
  D'entre els grans compositors internacionals, sentim Bach, Beethoven, Debussy i Weber, interpretats -és clar!- per músics catalans.

  "L'emigrant" d'Amadeu Vives, en versió per a dos pianos, enceta el programa. També sentim música de Mompou versionada per a guitarra per Bernat Padrosa, així com una altra cançó del disc "Esclat d'amor" de Joan Manén. D'entre els grans compositors internacionals, sentim Bach, Beethoven, Debussy i Weber, interpretats -és clar!- per músics catalans.

 • Música de Joan Manén interpretada per David Alegret i Daniel Blanch
  Escolta àudio

  Música de Joan Manén interpretada per David Alegret i Daniel Blanch

  Encetem el "Sonoritats" amb música de Joan Manén: "Balada", amb David Alegret i Daniel Blanch.
  També sentirem obres d'Albéniz amb el duet Carles
  & Sofia, un fragment del disc "Images of broken light" de Josep M. Guix i música de Victor Estapé inspirada en Frederic Mompou en mans de la pianista Maria Canyigueral.
  Els amants de la música antiga també hi trobareu música de Lluís del Milà interpretada pel conjunt Piacere dei Traversi i Cristóbal de Morales amb la Capella de Ministrers.
  Casals, Bach, Stravinski i molt més.

  J. Manén: "Balada" / I. Albéniz: "Sevilla", de la "Suite espanyola", op. 47 / Ll. del Milà: "Al amor quiero vencer" / J.M. Guix: "Vent del capvespre" / C. de Morales: "Quomodo sedet sola" / V. Estapé: "Dotze cavallers, un nou homenatge a Frederic Mompou" / P. Casals: "Sonata per a violí i piano" / J. S. Bach: "Courante" de la "Suite núm. 6" / M. Orfila: "Frederic", de "Semblances", op. 24 / I. Stravinski: "Tarantel·la" de la "Suite italiana"

  Encetem el "Sonoritats" amb música de Joan Manén: "Balada", amb David Alegret i Daniel Blanch. També sentirem obres d'Albéniz amb el duet Carles & Sofia, un fragment del disc "Images of broken light" de Josep M. Guix i música de Victor Estapé inspirada en Frederic Mompou en mans de la pianista Maria Canyigueral. Els amants de la música antiga també hi trobareu música de Lluís del Milà interpretada pel conjunt Piacere dei Traversi i Cristóbal de Morales amb la Capella de Ministrers. Casals, Bach, Stravinski i molt més. J. Manén: "Balada" / I. Albéniz: "Sevilla", de la "Suite espanyola", op. 47 / Ll. del Milà: "Al amor quiero vencer" / J.M. Guix: "Vent del capvespre" / C. de Morales: "Quomodo sedet sola" / V. Estapé: "Dotze cavallers, un nou homenatge a Frederic Mompou" / P. Casals: "Sonata per a violí i piano" / J. S. Bach: "Courante" de la "Suite núm. 6" / M. Orfila: "Frederic", de "Semblances", op. 24 / I. Stravinski: "Tarantel·la" de la "Suite italiana"

Anar al contingut