TOTS ELS ÀUDIOS

 • Magalí Sare i Sebastià Gris: la natura desbocada
  Escolta àudio

  Magalí Sare i Sebastià Gris: la natura desbocada

  Descobrim el primer treball de la cantant catalana Magalí Sare i el guitarrita manacorí Sebastà Gris, "A boy & a girl". També parlem d'"Alaska", el segon disc de la banda del Garraf Últim Cavall, finalista del Sona9 2018, deu temes que neden en el shoegaze i el dream pop. I tanquem amb el top 10 de les cançons catalanes que més sonen a la ràdio durant el mes de gener. Foto: Juan Miguel Morales.

  01 Enric Casasses & Don Simón i Telefunken - "Febreta"
  02 Miquel Vilella - "La ràdio de Sants"
  03 Suu - "Eres un temazo"
  04 Arc de Triomf - "Per un món"
  05 Magalí Sare i Sebastià Gris - "Recança"
  06 Magalí Sare i Sebastià Gris - "Venim a aquest món"
  07 Magalí Sare i Sebastià Gris - "Temps enrere (Vall d'Aran)"
  08 Últim Cavall - "Tornar a casa"
  09 Ushanka - "Línies temporals"
  10 Anaïs Vila - "Raons"
  11 Da Souza - "Metres per segon"
  12 Jorra i Gomorra - "Brilles"
  13 Arbre - "Segueixo"
  14 Èxta6 - "Aquesta cançó"
  15 Miki Núñez - "Escriurem"

  Descobrim el primer treball de la cantant catalana Magalí Sare i el guitarrita manacorí Sebastà Gris, "A boy & a girl". També parlem d'"Alaska", el segon disc de la banda del Garraf Últim Cavall, finalista del Sona9 2018, deu temes que neden en el shoegaze i el dream pop. I tanquem amb el top 10 de les cançons catalanes que més sonen a la ràdio durant el mes de gener. Foto: Juan Miguel Morales. 01 Enric Casasses & Don Simón i Telefunken - "Febreta" 02 Miquel Vilella - "La ràdio de Sants" 03 Suu - "Eres un temazo" 04 Arc de Triomf - "Per un món" 05 Magalí Sare i Sebastià Gris - "Recança" 06 Magalí Sare i Sebastià Gris - "Venim a aquest món" 07 Magalí Sare i Sebastià Gris - "Temps enrere (Vall d'Aran)" 08 Últim Cavall - "Tornar a casa" 09 Ushanka - "Línies temporals" 10 Anaïs Vila - "Raons" 11 Da Souza - "Metres per segon" 12 Jorra i Gomorra - "Brilles" 13 Arbre - "Segueixo" 14 Èxta6 - "Aquesta cançó" 15 Miki Núñez - "Escriurem"

 • Homenatge a Martin Rodríguez, el pastisser indomable
  Escolta àudio

  Homenatge a Martin Rodríguez, el pastisser indomable

  Programa especial dedicat al desaparegut bateria Martin Rodríguez (Cumbres Mayores - Huelva, 14 set 1955 – Figueres, 3 gen 2020), amb un repàs a la seva trajectòria en què va gravar 16 àlbums amb el seu pas de Rockson a Sangtraït, passant per Los Guardians del Pont i Barbablanca. Els seus solos de bateria, les cançons més emblemàtiques, les seves paraules… Un programa dedicat a un bateria llegendari i a la figura més popular del rock català.

  01 Sangtraït - "Solo de bateria"
  02 Sangtraït - "El vol de l'home ocell"
  03 Rockson - "Herederos del rock"
  04 Rockson - "La chica del Rolls"
  05 Sangtraït - "El senyor de les pedres"
  06 Sangtraït - "Terra de vents + solo de bateria"
  07 Sangtraït - "La reina del gel"
  08 Sangtraït - "Somnis entre boires"
  09 Cardoner - "El cel i l'infern"
  10 Sangtraït - "Cendres d'un món"
  11 Sangtraït - "Homes!!!"
  12 Sangtraït - "Qüestió de nassos"
  13 Los Guardians del Pont - "Rockferatu"

  Programa especial dedicat al desaparegut bateria Martin Rodríguez (Cumbres Mayores - Huelva, 14 set 1955 – Figueres, 3 gen 2020), amb un repàs a la seva trajectòria en què va gravar 16 àlbums amb el seu pas de Rockson a Sangtraït, passant per Los Guardians del Pont i Barbablanca. Els seus solos de bateria, les cançons més emblemàtiques, les seves paraules… Un programa dedicat a un bateria llegendari i a la figura més popular del rock català. 01 Sangtraït - "Solo de bateria" 02 Sangtraït - "El vol de l'home ocell" 03 Rockson - "Herederos del rock" 04 Rockson - "La chica del Rolls" 05 Sangtraït - "El senyor de les pedres" 06 Sangtraït - "Terra de vents + solo de bateria" 07 Sangtraït - "La reina del gel" 08 Sangtraït - "Somnis entre boires" 09 Cardoner - "El cel i l'infern" 10 Sangtraït - "Cendres d'un món" 11 Sangtraït - "Homes!!!" 12 Sangtraït - "Qüestió de nassos" 13 Los Guardians del Pont - "Rockferatu"

 • La nova (a)ventura de Tontaca13, àlies Suu
  Escolta àudio

  La nova (a)ventura de Tontaca13, àlies Suu

  La barcelonina és la nostra artista de la setmana. Acaba de publicar "Ventura", una col·lecció de "hits" immediats tan naturals com ella. També ens fixem en les novetats traperes de Pupil·les, PAWN Gang, Lildami i Crema Kids, i destapem els nous discos d'El Pony Pisador i Biel Majoral. Tanquem el programa amb el Top 10 de les cançons en català més populars a les emissores catalanes al desembre.

  01 Sense Sal - "Estima lliure"
  02 Pupil·les - "Báilatelo sola"
  03 Lildami - "A la sang"
  04 Crema Kids - "Fets"
  05 PAWN Gang - "DFigam Xque"
  06 Ciudad Jara - "La canción del pensador"
  07 Suu - "Tant de bo"
  08 Suu - "Eres un temazo"
  09 Suu + La Pegatina - "Algo de mi"
  10 El Pony Pisador - "La confraria del menhir"
  11 Biel Majoral - "Les eines de ma lluita"
  12 Novembre Elèctric + Tardor - "L'esquerda"
  13 Rosalia - "Milionària"
  14 Miki Núñez - "Celebrem"
  15 David Ros -"Buscarem la sort"
  16 Manel - "Boy Band"
  17 Les Montses - "El tren del sol naixent"
  18 Sopa de Cabra - "Farem que surti el sol"
  19 Oques Grasses - "Sta guai"
  20 Alfred García + Txarango - "Crema la nit"
  21 Gertrudis - "Si tothom calla"
  22 Miki Núñez - "Escriurem"

  <

  La barcelonina és la nostra artista de la setmana. Acaba de publicar "Ventura", una col·lecció de "hits" immediats tan naturals com ella. També ens fixem en les novetats traperes de Pupil·les, PAWN Gang, Lildami i Crema Kids, i destapem els nous discos d'El Pony Pisador i Biel Majoral. Tanquem el programa amb el Top 10 de les cançons en català més populars a les emissores catalanes al desembre. 01 Sense Sal - "Estima lliure" 02 Pupil·les - "Báilatelo sola" 03 Lildami - "A la sang" 04 Crema Kids - "Fets" 05 PAWN Gang - "DFigam Xque" 06 Ciudad Jara - "La canción del pensador" 07 Suu - "Tant de bo" 08 Suu - "Eres un temazo" 09 Suu + La Pegatina - "Algo de mi" 10 El Pony Pisador - "La confraria del menhir" 11 Biel Majoral - "Les eines de ma lluita" 12 Novembre Elèctric + Tardor - "L'esquerda" 13 Rosalia - "Milionària" 14 Miki Núñez - "Celebrem" 15 David Ros -"Buscarem la sort" 16 Manel - "Boy Band" 17 Les Montses - "El tren del sol naixent" 18 Sopa de Cabra - "Farem que surti el sol" 19 Oques Grasses - "Sta guai" 20 Alfred García + Txarango - "Crema la nit" 21 Gertrudis - "Si tothom calla" 22 Miki Núñez - "Escriurem"

 • Les llistes del Sona9: com sonarà l'escena emergent del 2020?
  Escolta àudio

  Les llistes del Sona9: com sonarà l'escena emergent del 2020?

  Ha començat un nou any i la música continua. Avancem les novetats de l'escena catalana previstes per al 2020, amb sorpreses de les grans, que van de Sopa de Cabra a Txarango; d'Els Amics de les Arts a Blaumut; de Txell a Judit; de Koers a No Logo.

  Ha començat un nou any i la música continua. Avancem les novetats de l'escena catalana previstes per al 2020, amb sorpreses de les grans, que van de Sopa de Cabra a Txarango; d'Els Amics de les Arts a Blaumut; de Txell a Judit; de Koers a No Logo.

 • Les llistes del Sona9: Atenció a l'urban català
  Escolta àudio

  Les llistes del Sona9: Atenció a l'urban català

  Posem el focus en la millor producción de les tribus del trap, el rap, el dancehall, les músiques urbanes, l'electrònica orgànica i l'escena mestissa del 2019. De Rosalía al rap'n'trap que es fa a tots els racons del territori. Una hora intensa per als que volen escoltar el que sona als reproductors dels adolescents catalans i que les radiofórmules encara no han pillat.

  01 Pupil·les + Suu – "Domini màgic"
  02 Prozak Soup – "Manifest antiromàntic"
  03 Atupa – "Que tremole la terra"
  04 The Tyets – "Hamaking"
  05 Flasy Ice Cream + Chill C – "Llàgrimes de sang"
  06 31 FAM – "Valentina"
  07 Lildami + Santi Balmes – "Mentrestant"
  08 BlackFang + DJ Enzo – "A foc lent"
  09 Homes Llúdriga + Zoo + Toni Mejías – "Fil a l'agulla"
  10 Entelequia + Homes Llúdriga – "Cagada pastoret"
  11 Malparlat – "Taronja"
  12 Valtònyc – "Foc"
  13 LDS + Autèntic Home Llúdriga – "Tant per fer"
  14 Senyor Oca – "Monzó"
  15 Tesa + Loren D – "Que bé s'està quan s'està bé"
  16 Zoo + Jazzwoman – "Cançons d'ofrena"
  17 Gertrudis + Suu + Jazzwoman – "Si tothom calla"
  18 El Diluvi – "Tremole"
  19 Oques Grasses + Lildami + Zoo – "Més likes"
  20 Rosalia – "Milionària"  <

  Posem el focus en la millor producción de les tribus del trap, el rap, el dancehall, les músiques urbanes, l'electrònica orgànica i l'escena mestissa del 2019. De Rosalía al rap'n'trap que es fa a tots els racons del territori. Una hora intensa per als que volen escoltar el que sona als reproductors dels adolescents catalans i que les radiofórmules encara no han pillat. 01 Pupil·les + Suu – "Domini màgic" 02 Prozak Soup – "Manifest antiromàntic" 03 Atupa – "Que tremole la terra" 04 The Tyets – "Hamaking" 05 Flasy Ice Cream + Chill C – "Llàgrimes de sang" 06 31 FAM – "Valentina" 07 Lildami + Santi Balmes – "Mentrestant" 08 BlackFang + DJ Enzo – "A foc lent" 09 Homes Llúdriga + Zoo + Toni Mejías – "Fil a l'agulla" 10 Entelequia + Homes Llúdriga – "Cagada pastoret" 11 Malparlat – "Taronja" 12 Valtònyc – "Foc" 13 LDS + Autèntic Home Llúdriga – "Tant per fer" 14 Senyor Oca – "Monzó" 15 Tesa + Loren D – "Que bé s'està quan s'està bé" 16 Zoo + Jazzwoman – "Cançons d'ofrena" 17 Gertrudis + Suu + Jazzwoman – "Si tothom calla" 18 El Diluvi – "Tremole" 19 Oques Grasses + Lildami + Zoo – "Més likes" 20 Rosalia – "Milionària"

 • Les llistes del Sona9: El millor del pop i el folk d'autor
  Escolta àudio

  Les llistes del Sona9: El millor del pop i el folk d'autor

  Els més indies diuen que fan folk, però parlem de cantautors. En realitat són els "singers-songwriters" de l'escena catalana, una escena que dona a la lletra tanta importància com a la música. Banyats pel pop britànic, el folk americà i la música d'arrel, aquests són els artistes catalans amb més personalitat dalt de l'escenari.

  01 Adrià Puntí - "Una cançó riallera"
  02 Cris Juanico -"Lluna mora"
  03 Marga Rotger -"Som tantíssimes"
  04 Guillem Ramisa -"No m'expliquis merdes"
  05 Rusó Sala - "Fruits verds"
  06 Cesk Freixas - "Cercavila"
  07 Miquel Serra - "Escrit durant classe"
  08 Anna Ferrer - "Ens perdono"
  09 Jordi Serradell - "Més enllà"
  10 Joan Masdeu + Roger Mas - "On"
  11 Feliu Ventura - "Tornarem a cantar"
  12 Intana - "La teva realitat"
  13 Clàudia Cabero - "Temporada"
  14 Miquel Gil - "Hotel París"
  15 Pau Vallvé - "Penalti i gol és gol"
  16 Tarta Relena - "So de pastera"
  17 Xarim Aresté - "Em desfermaré"
  18 Menut - "No tinc por"
  19 Mireia Vives & Borja Penalba - "Cançó de fer camí"
  20 Ferran Palau - "Kevin"

  Els més indies diuen que fan folk, però parlem de cantautors. En realitat són els "singers-songwriters" de l'escena catalana, una escena que dona a la lletra tanta importància com a la música. Banyats pel pop britànic, el folk americà i la música d'arrel, aquests són els artistes catalans amb més personalitat dalt de l'escenari. 01 Adrià Puntí - "Una cançó riallera" 02 Cris Juanico -"Lluna mora" 03 Marga Rotger -"Som tantíssimes" 04 Guillem Ramisa -"No m'expliquis merdes" 05 Rusó Sala - "Fruits verds" 06 Cesk Freixas - "Cercavila" 07 Miquel Serra - "Escrit durant classe" 08 Anna Ferrer - "Ens perdono" 09 Jordi Serradell - "Més enllà" 10 Joan Masdeu + Roger Mas - "On" 11 Feliu Ventura - "Tornarem a cantar" 12 Intana - "La teva realitat" 13 Clàudia Cabero - "Temporada" 14 Miquel Gil - "Hotel París" 15 Pau Vallvé - "Penalti i gol és gol" 16 Tarta Relena - "So de pastera" 17 Xarim Aresté - "Em desfermaré" 18 Menut - "No tinc por" 19 Mireia Vives & Borja Penalba - "Cançó de fer camí" 20 Ferran Palau - "Kevin"

 • Les llistes del Sona9. El millor del pop català 2019
  Escolta àudio

  Les llistes del Sona9. El millor del pop català 2019

  El 2019 hem tingut Manel combinat amb Bonet, Oques descalces de nit prenent el sol, alquimistes del pop facturant energia fosca, cors salvatges, ànimes fumadores i desitjos imbècils. Aquestes són algunes de les claus d'un any divers de clàssics i algunes sorpreses que revelarem a la llista del millor pop en català de l'any.

  01 Pascal Comelade + Xarim Aresté - "Lo rap mut"
  02 Pau Riba & Fireluche - "Un matí de dissabte"
  03 Esperit! - "Cultiu #1"
  04 Formentera Badminton Fan Club - "Inevitable"
  05 Mishima - "Sant Pere"
  06 Donallop - "Com avui"
  07 Rombo - "Claror"
  08 Mourn - "Sorpresa!"
  09 OR - "En veu baixa"
  10 Tardor - "Digne de recordar"
  11 Brighton 64 - "Avui he tornat a casa"
  12 Súper Gegant - "Agafa'm"
  13 Mareta Bufona - "La taula d'en Bernat"
  14 El Pèsol Feréstec - "Sortir a robar cavalls"
  15 Power Burkas - "Flipant estímul virtual"
  16 Cala Vento - "Liquidación total"
  17 Mazoni - "Desig imbècil"
  18 Smoking Souls - "Volves de neu"
  19 El Petit de Cal Eril - "Sento"
  20 Manel - "Per la bona gent"

  El 2019 hem tingut Manel combinat amb Bonet, Oques descalces de nit prenent el sol, alquimistes del pop facturant energia fosca, cors salvatges, ànimes fumadores i desitjos imbècils. Aquestes són algunes de les claus d'un any divers de clàssics i algunes sorpreses que revelarem a la llista del millor pop en català de l'any. 01 Pascal Comelade + Xarim Aresté - "Lo rap mut" 02 Pau Riba & Fireluche - "Un matí de dissabte" 03 Esperit! - "Cultiu #1" 04 Formentera Badminton Fan Club - "Inevitable" 05 Mishima - "Sant Pere" 06 Donallop - "Com avui" 07 Rombo - "Claror" 08 Mourn - "Sorpresa!" 09 OR - "En veu baixa" 10 Tardor - "Digne de recordar" 11 Brighton 64 - "Avui he tornat a casa" 12 Súper Gegant - "Agafa'm" 13 Mareta Bufona - "La taula d'en Bernat" 14 El Pèsol Feréstec - "Sortir a robar cavalls" 15 Power Burkas - "Flipant estímul virtual" 16 Cala Vento - "Liquidación total" 17 Mazoni - "Desig imbècil" 18 Smoking Souls - "Volves de neu" 19 El Petit de Cal Eril - "Sento" 20 Manel - "Per la bona gent"

 • Les llistes del Sona9: el millor de l'escena emergent 2019
  Escolta àudio

  Les llistes del Sona9: el millor de l'escena emergent 2019

  Com ja és habitual, i abans de presentar una nova edició del concurs, tanquem l'any amb un repòquer de programes dedicats a fer balanç. Avui revisem els millors 15 discos de l'escena emergent catalana del 2019. Un viatge del 15 a l'1 per descobrir nous talents, bandes revelació, cançons insospitades i els referents més destacats de la generació Sona9.

  01 Maria Jaume Martorell - "Quan me respires"
  02 Joina - "Trip"
  03 Sandra Bautista - "La igualtat és la victòria"
  04 L'Home Invent - "Carrer galàxia"
  05 Koalanú - "Peus de pols"
  06 Karabash - "Corre fort cavall"
  07 Ginestà - "Mudats de pell"
  08 Empty Cage - "Fins al final"
  09 L'Últim Europeu - "Wroclaw"
  10 L'Home Brut - "Equidistància"
  11 L'Emperador - "Els vells temps"
  12 Últim Cavall - "Varsòvia"
  13 La Folie - "Eco"
  14 Cabot - "Llengües"
  15 Mabel Flores - "Cant de resistència"
  16 Retirada! - "Respira"
  17 Salvatge Cor - "Flor de fusta"

  Com ja és habitual, i abans de presentar una nova edició del concurs, tanquem l'any amb un repòquer de programes dedicats a fer balanç. Avui revisem els millors 15 discos de l'escena emergent catalana del 2019. Un viatge del 15 a l'1 per descobrir nous talents, bandes revelació, cançons insospitades i els referents més destacats de la generació Sona9. 01 Maria Jaume Martorell - "Quan me respires" 02 Joina - "Trip" 03 Sandra Bautista - "La igualtat és la victòria" 04 L'Home Invent - "Carrer galàxia" 05 Koalanú - "Peus de pols" 06 Karabash - "Corre fort cavall" 07 Ginestà - "Mudats de pell" 08 Empty Cage - "Fins al final" 09 L'Últim Europeu - "Wroclaw" 10 L'Home Brut - "Equidistància" 11 L'Emperador - "Els vells temps" 12 Últim Cavall - "Varsòvia" 13 La Folie - "Eco" 14 Cabot - "Llengües" 15 Mabel Flores - "Cant de resistència" 16 Retirada! - "Respira" 17 Salvatge Cor - "Flor de fusta"

 • Maria Jaume Martorell, Premi Sona9 2019
  Escolta àudio

  Maria Jaume Martorell, Premi Sona9 2019

  Entrevista a la guanyadora de la 19a edició del concurs Sona9, la cantautora mallorquina Maria Jaume Martorell. Com ha rebut el premi? Com ha superat les proves del Sona9? Com prepararà el seu primer disc? Quins seran els seus projectes de futur?.

  01 Maria Jaume Martorell - "Fem"
  02 Maria Jaume Martorell - "Terra banyada"
  03 Salvatge Cor + Maria Jaume Martorell - "Flor de fusta"
  04 Maria Jaume Martorell - "Quan me respires"
  05 Maria Jaume Martorell - "Vent d'octubre"
  06 Maria Jaume Martorell - "Cabals"
  07 Salvatge Cor + Maria Jaume Martorell - "Costa amunt del somni"

  Entrevista a la guanyadora de la 19a edició del concurs Sona9, la cantautora mallorquina Maria Jaume Martorell. Com ha rebut el premi? Com ha superat les proves del Sona9? Com prepararà el seu primer disc? Quins seran els seus projectes de futur?. 01 Maria Jaume Martorell - "Fem" 02 Maria Jaume Martorell - "Terra banyada" 03 Salvatge Cor + Maria Jaume Martorell - "Flor de fusta" 04 Maria Jaume Martorell - "Quan me respires" 05 Maria Jaume Martorell - "Vent d'octubre" 06 Maria Jaume Martorell - "Cabals" 07 Salvatge Cor + Maria Jaume Martorell - "Costa amunt del somni"

 • Recordant la final del Sona9 2019
  Escolta àudio

  Recordant la final del Sona9 2019

  Programa especial de resum de la final del Sona9 a la sala Luz de Gas de Barcelona, que es va celebrar el 20 de novembre i que va guanyar la cantautora mallorquina Maria Jaume Martorell. Foto: Carles Rodríguez.

  Programa especial de resum de la final del Sona9 a la sala Luz de Gas de Barcelona, que es va celebrar el 20 de novembre i que va guanyar la cantautora mallorquina Maria Jaume Martorell. Foto: Carles Rodríguez.

 • Els finalistes a les Cases de la Música
  Escolta àudio

  Els finalistes a les Cases de la Música

  Com es preparen els tres finalistes per a la final del Sona9 2019 del dimecres 20 de novembre a la sala Luz de Gas? En parlem amb el coordinador de les Cases de la Música, Jordi Planagumà -que anunciarà el Premi Cases 2019-; el responsable d'activitats de La Mirona, Edu Bonet, i el director d'escena, Abel Coll. I també sabrem com ho viuen els tres protagonistes, Joina, Maria Jaume Martorell i Urpa.

  Com es preparen els tres finalistes per a la final del Sona9 2019 del dimecres 20 de novembre a la sala Luz de Gas? En parlem amb el coordinador de les Cases de la Música, Jordi Planagumà -que anunciarà el Premi Cases 2019-; el responsable d'activitats de La Mirona, Edu Bonet, i el director d'escena, Abel Coll. I també sabrem com ho viuen els tres protagonistes, Joina, Maria Jaume Martorell i Urpa.

 • La gran final i les gravacions a La Bucbonera
  Escolta àudio

  La gran final i les gravacions a La Bucbonera

  Un cop coneguts els tres artistes que actuaran a la final del Sona9, el dia 20 de novembre a la sala Luz de Gas de Barcelona, avui l'enginyer de so Tomàs Robisco (Bucbonera Studios) i el productor del Sona9 Jordi Bastida (Els Pets, Trau) analitzaran les cinc cançons enregistrades pel finalistes del #19Sona9.

  01 Joina - "Trip"
  02 L'Últim Europeu - "Eme"
  03 Maria Jaume Martorell - "Quan me respires"
  04 Relat - "Compte enrere"
  05 Urpa - "Vent d'octubre"
  06 Sandra Bautista - "La casa de les mil olors 2019"


  Un cop coneguts els tres artistes que actuaran a la final del Sona9, el dia 20 de novembre a la sala Luz de Gas de Barcelona, avui l'enginyer de so Tomàs Robisco (Bucbonera Studios) i el productor del Sona9 Jordi Bastida (Els Pets, Trau) analitzaran les cinc cançons enregistrades pel finalistes del #19Sona9. 01 Joina - "Trip" 02 L'Últim Europeu - "Eme" 03 Maria Jaume Martorell - "Quan me respires" 04 Relat - "Compte enrere" 05 Urpa - "Vent d'octubre" 06 Sandra Bautista - "La casa de les mil olors 2019"

 • El reggae garrotxí Relat, en acústic
  Escolta àudio

  El reggae garrotxí Relat, en acústic

  Cinquena i darrera sessió dels Acústics del Sona9 a iCat amb la banda reggae-ska de la Garrotxa Relat. Després d'una dècada d'aprenentatge i maduració iniciada com a Tortelinis, el grup ha aconseguit una sòlida base d'evolució, transformació i experiència. Foto: Carles Rodríguez.

  01 Relat - "Única"
  02 Relat - "Viu-la"
  03 Relat - "En ruta" (directe)
  04 Relat - "Rebel sound"
  05 Relat - "Contratemps" (directe)
  06 Mellow Mood - "Closed doors"
  07 Soja - "Rest of my life"
  08 Chronixx - "Here comes trouble"
  09 Relat - "Vent d'octubre/ Pau Vadell" (directe)
  10 Auxili - "Si tu vols"
  11 Green Valley - "Nubes de cristal"

  Cinquena i darrera sessió dels Acústics del Sona9 a iCat amb la banda reggae-ska de la Garrotxa Relat. Després d'una dècada d'aprenentatge i maduració iniciada com a Tortelinis, el grup ha aconseguit una sòlida base d'evolució, transformació i experiència. Foto: Carles Rodríguez. 01 Relat - "Única" 02 Relat - "Viu-la" 03 Relat - "En ruta" (directe) 04 Relat - "Rebel sound" 05 Relat - "Contratemps" (directe) 06 Mellow Mood - "Closed doors" 07 Soja - "Rest of my life" 08 Chronixx - "Here comes trouble" 09 Relat - "Vent d'octubre/ Pau Vadell" (directe) 10 Auxili - "Si tu vols" 11 Green Valley - "Nubes de cristal"

 • El post punk melòdic d'Urpa, en acústic
  Escolta àudio

  El post punk melòdic d'Urpa, en acústic

  Quarta sessió dels Acústics del "Sona9" a iCat amb la formació barcelonina de "soft-core" Urpa, que presentarà dues versions acústiques del seu repertori alternatiu ("Circumstancial" i "Maduresa"), i la versió de The Cure "Just Like Heaven" ("Com el cel"). A més, repassarem la seva llistal de Spotify que resumeix les seves influències nacionals i internacionals: des de Nueva Vulcano fins a Power Burkas i L'Hereu Escampa, passant per The Cribs o Yuck.

  01 Urpa - "Circumstancial"
  02 Urpa - "Lleialtat"
  03 Urpa - "Maduresa" (directe)
  04 Urpa - "Maduresa"
  05 Urpa - "Circumstancial" (directe)
  06 The Cribs - "Jaded youth"
  07 Nueva Vulcano - "Rabindranath"
  08 Yuck - "Get away"
  09 Urpa - "Com un somni" (The Cure - "Just like heaven")
  10 Power Burkas - "Corprès"

  Quarta sessió dels Acústics del "Sona9" a iCat amb la formació barcelonina de "soft-core" Urpa, que presentarà dues versions acústiques del seu repertori alternatiu ("Circumstancial" i "Maduresa"), i la versió de The Cure "Just Like Heaven" ("Com el cel"). A més, repassarem la seva llistal de Spotify que resumeix les seves influències nacionals i internacionals: des de Nueva Vulcano fins a Power Burkas i L'Hereu Escampa, passant per The Cribs o Yuck. 01 Urpa - "Circumstancial" 02 Urpa - "Lleialtat" 03 Urpa - "Maduresa" (directe) 04 Urpa - "Maduresa" 05 Urpa - "Circumstancial" (directe) 06 The Cribs - "Jaded youth" 07 Nueva Vulcano - "Rabindranath" 08 Yuck - "Get away" 09 Urpa - "Com un somni" (The Cure - "Just like heaven") 10 Power Burkas - "Corprès"

 • La rapera Joina, en format acústic
  Escolta àudio

  La rapera Joina, en format acústic

  Tercera sessió dels Acústics del Sona9 amb la rapera empordanesa Joina, que juga amb l'experimentació, sense buscar una etiqueta concreta. Les cançons neixen del seu bagatge musical i de la base clàssica i de grups de cambra amb dos temes propis, "El món és seu" i "Dóna llum", i l'adaptació d'un cant gregorià titulat "Inviolata, integra et casta". Foto: Carles Rodríguez (Sona9/Enderrock).

  01 Joina - "Silenci"
  02 Joina - "Cop d'estat"
  03 Joina - "El món és seu" (directe)
  04 Joina - "La trama del drama"
  05 Joina - "Dóna llum" (directe)
  06 D'Angelo - "Untitled (Wow does it feel)"
  07 Avishai Cohen - "Remembering"
  08 Corinne Bailey Rae - "Till it happens to you"
  09 Maria del Mar Bonet - "Què volen aquesta gent?"
  10 Cant gregorià - "Inviolata, integra et casta" (directe)
  11 Glenn Gould - "Goldberg variations"

  Tercera sessió dels Acústics del Sona9 amb la rapera empordanesa Joina, que juga amb l'experimentació, sense buscar una etiqueta concreta. Les cançons neixen del seu bagatge musical i de la base clàssica i de grups de cambra amb dos temes propis, "El món és seu" i "Dóna llum", i l'adaptació d'un cant gregorià titulat "Inviolata, integra et casta". Foto: Carles Rodríguez (Sona9/Enderrock). 01 Joina - "Silenci" 02 Joina - "Cop d'estat" 03 Joina - "El món és seu" (directe) 04 Joina - "La trama del drama" 05 Joina - "Dóna llum" (directe) 06 D'Angelo - "Untitled (Wow does it feel)" 07 Avishai Cohen - "Remembering" 08 Corinne Bailey Rae - "Till it happens to you" 09 Maria del Mar Bonet - "Què volen aquesta gent?" 10 Cant gregorià - "Inviolata, integra et casta" (directe) 11 Glenn Gould - "Goldberg variations"

Anar al contingut