TOTS ELS ÀUDIOS

 • Marcel i Júlia, l'estela de Txarango
  Escolta àudio

  Marcel i Júlia, l'estela de Txarango

  Després de voltar pel Brasil en bicicleta, el duet de Marcel Lázara i Júlia Arrey recull l'esperit i la banda de Txarango per al seu segon disc; parlem amb ells per descobrir les interioritats d'"En òrbita". Celebrem els 10 anys de "Surfistes en càmera lenta" de Joan Miquel Oliver, els 10 de Pol Cruells, els 15 amb Ebri Knight i els 50 de la Locomotora Negra. A més, parlem amb Cesk Freixas de "Memòria" i escoltem els nous candidats del "Sona9". Foto: Frame "Clipping"/Canal 33

  01 Joan Miquel Oliver - "Surfistes en càmara lenta"
  02 Pol Cruells - "Passeu, passeu¿ Medley"
  03 Ebri Knight - "Al vostre costat"
  04 La Locomotora Negra + Big Mama - "Saint Louis blues"
  05 Marcel i Júlia - "Millor amb tu"
  06 Marcel i Júlia - "Un bon dia"
  07 Marcel i Júlia - "Amor climàtic"
  08 Manel - "L'amant malalta"
  09 Cesk Freixas ft.Zoo i Joana Gomila - "Voler l'impossible"
  10 Vienna + Malifeta - "Un altre aire"
  11 Cine Nuria - "Cendres"
  12 Pol Bordas + Quimo - "Terceravegada"
  13 Petit Taller de Cançons - "Mirall de pau"
  14 La Ruba - "Vola alt"

  Després de voltar pel Brasil en bicicleta, el duet de Marcel Lázara i Júlia Arrey recull l'esperit i la banda de Txarango per al seu segon disc; parlem amb ells per descobrir les interioritats d'"En òrbita". Celebrem els 10 anys de "Surfistes en càmera lenta" de Joan Miquel Oliver, els 10 de Pol Cruells, els 15 amb Ebri Knight i els 50 de la Locomotora Negra. A més, parlem amb Cesk Freixas de "Memòria" i escoltem els nous candidats del "Sona9". Foto: Frame "Clipping"/Canal 33 01 Joan Miquel Oliver - "Surfistes en càmara lenta" 02 Pol Cruells - "Passeu, passeu¿ Medley" 03 Ebri Knight - "Al vostre costat" 04 La Locomotora Negra + Big Mama - "Saint Louis blues" 05 Marcel i Júlia - "Millor amb tu" 06 Marcel i Júlia - "Un bon dia" 07 Marcel i Júlia - "Amor climàtic" 08 Manel - "L'amant malalta" 09 Cesk Freixas ft.Zoo i Joana Gomila - "Voler l'impossible" 10 Vienna + Malifeta - "Un altre aire" 11 Cine Nuria - "Cendres" 12 Pol Bordas + Quimo - "Terceravegada" 13 Petit Taller de Cançons - "Mirall de pau" 14 La Ruba - "Vola alt"

 • Les veus femenines del segle XXI
  Escolta àudio

  Les veus femenines del segle XXI

  Les dones catalanes del rap, del trap, del pop, del jazz, del rock o del blues. Un programa sobre l'escena femenina del segle XXI amb la potència del nou disc de Sandra Monfort (disc de la setmana), a més de les cançons feministes de Berta Sala, Magalí Sare i Carolina Alabau o Marina Comelles, les traperes La Clika Pica i Rap de Girona; la cançó de Lia Sampai, Anna d'Ivori i Ariox, la fusió de Marinah¿ i els primers grups del "Sona9 21": Suc i Sopes i Geluc.

  01 Berta Sala, Magalí Sare i Carolina Alabau - "Sola"
  02 DDAA Balears - "Cuit de març és cada dia"
  03 Invisible LP + Marina Comelles - "Totes vives"
  04 DDAA - Rap de Girona - "Murs de la vergonya"
  05 La Clika Pica + Montserrap - "Reflejo"
  06 Sandra Monfort - "Ni cos ni brida"
  07 Sandra Monfort - "Solar"
  08 Sandra Monfort - "La llebre"
  09 Lia Sampai - "La caixeta"
  10 Ariox - "Fotre el camp"
  11 Anna d'Ivori - "Plou"
  12 Rita Payés + Elisabeth Roma - "El marabino"
  13 Marinah - "Noche de plata"
  14 Suc i Sopes -"Es darrer concert a casa"
  15 Geluc - "De debò"

  Les dones catalanes del rap, del trap, del pop, del jazz, del rock o del blues. Un programa sobre l'escena femenina del segle XXI amb la potència del nou disc de Sandra Monfort (disc de la setmana), a més de les cançons feministes de Berta Sala, Magalí Sare i Carolina Alabau o Marina Comelles, les traperes La Clika Pica i Rap de Girona; la cançó de Lia Sampai, Anna d'Ivori i Ariox, la fusió de Marinah¿ i els primers grups del "Sona9 21": Suc i Sopes i Geluc. 01 Berta Sala, Magalí Sare i Carolina Alabau - "Sola" 02 DDAA Balears - "Cuit de març és cada dia" 03 Invisible LP + Marina Comelles - "Totes vives" 04 DDAA - Rap de Girona - "Murs de la vergonya" 05 La Clika Pica + Montserrap - "Reflejo" 06 Sandra Monfort - "Ni cos ni brida" 07 Sandra Monfort - "Solar" 08 Sandra Monfort - "La llebre" 09 Lia Sampai - "La caixeta" 10 Ariox - "Fotre el camp" 11 Anna d'Ivori - "Plou" 12 Rita Payés + Elisabeth Roma - "El marabino" 13 Marinah - "Noche de plata" 14 Suc i Sopes -"Es darrer concert a casa" 15 Geluc - "De debò"

 • Les llunes de Caïm Riba
  Escolta àudio

  Les llunes de Caïm Riba

  El fill gran de Pau Riba diu que viu a "Les llunes de Plutó", un disc magnífic, positiu i carregat d'energia, escrit i compost durant la quarantena en un pis de l'Eixample de Barcelona. I aquesta setmana, Pantaleó, guanyador del "Sona9", ens desvela els secrets del seu avançament amb Anaïs Vila i, fem una immersió al nou univers mutant de Maria Arnal i Marcel Bagés.

  Us recordem que és oberta la nova convocatòria del Sona9 2021. Vols que la teva música soni a la ràdio, es vegi a la televisió i se'n parli a les revistes i als mitjans de comunicació? Vols gravar la teva maqueta en un estudi professional i amb un productor? Vols rodar un clip amb la teva millor cançó i fer una gira pels principals mercats i festivals? Fins al 15 de maig pots presentar les teves cançons al sona9.cat


  01 Caïm Riba - "A la ciutat"
  02 Caïm Riba - "Em sembla bé"
  03 Caïm Riba - "De mica en mica"
  04 Cesk Freixas - "Voler l'impossible"
  05 Cesk Freixas - "Divisa"
  06 Pantaleó + Anaïs Vila - "Romanticidi"
  07 Marco Pompero - "Carn"
  08 Vàlius - "Mur"
  09 Saïm - "Contratemps"
  10 Crim + The Toy Dollz - "A song as a promise"
  11 Fetus - "Les rondes de vi"
  12 B1n0 + El Petit de Cal Eril - "Dance dance decandence"
  13 Maria Arnal i Marcel Bagés - "Meteorit ferit"
  14 Maria Arnal i Marcel Bagés - "Fiera de mi"
  15 Tarta Relena ft. John Talabot – "Infants qui nascitur (Tornar és lluny)"

  El fill gran de Pau Riba diu que viu a "Les llunes de Plutó", un disc magnífic, positiu i carregat d'energia, escrit i compost durant la quarantena en un pis de l'Eixample de Barcelona. I aquesta setmana, Pantaleó, guanyador del "Sona9", ens desvela els secrets del seu avançament amb Anaïs Vila i, fem una immersió al nou univers mutant de Maria Arnal i Marcel Bagés. Us recordem que és oberta la nova convocatòria del Sona9 2021. Vols que la teva música soni a la ràdio, es vegi a la televisió i se'n parli a les revistes i als mitjans de comunicació? Vols gravar la teva maqueta en un estudi professional i amb un productor? Vols rodar un clip amb la teva millor cançó i fer una gira pels principals mercats i festivals? Fins al 15 de maig pots presentar les teves cançons al sona9.cat 01 Caïm Riba - "A la ciutat" 02 Caïm Riba - "Em sembla bé" 03 Caïm Riba - "De mica en mica" 04 Cesk Freixas - "Voler l'impossible" 05 Cesk Freixas - "Divisa" 06 Pantaleó + Anaïs Vila - "Romanticidi" 07 Marco Pompero - "Carn" 08 Vàlius - "Mur" 09 Saïm - "Contratemps" 10 Crim + The Toy Dollz - "A song as a promise" 11 Fetus - "Les rondes de vi" 12 B1n0 + El Petit de Cal Eril - "Dance dance decandence" 13 Maria Arnal i Marcel Bagés - "Meteorit ferit" 14 Maria Arnal i Marcel Bagés - "Fiera de mi" 15 Tarta Relena ft. John Talabot – "Infants qui nascitur (Tornar és lluny)"

 • La felicitat de Miquel Abras
  Escolta àudio

  La felicitat de Miquel Abras

  Parlem amb un dels primers guanyadors del "Sona9", Miquel Abras, que ens presenta el seu onzè disc: "La felicitat també plora". La pianista Clara Peya explora la "Perifèria" de les relacions humanes, amb un àlbum profund en què exhorta àngels i dimonis, amb l'acompanyament del vocalista Henrio. A més, descobrim la banda illenca Alanaire, produïda per Joan Miquel Oliver, i ens deixem seduir pels primers senzills de Sara Roy i Sandra Monfort.

  01 Supermon - "Se us veu tan contents ballant swing"
  02 Miquel Abras -"La felicitat també plora"
  03 Miquel Abras + Clara Gispert - "Crits sota l'aigua"
  04 Ramon Cugat - "El so de les flors"
  05 Llars - "Desconeguts"
  06 Sara Roy - "Poetes"
  07 Sandra Monfort - "Solar"
  08 Clara Peya - "Ni el mar"
  09 Clara Peya - "Caus"
  10 Clara Peya - "Ha mort l'amor"
  11 Poor Tràmit + Lil Russia - "What You Gonna Do"
  12 Elane - "Hiprofenai"
  13 El Pa de Cada Dia - "Em pregunto"
  14 Dos Sipiots + Orgànic - "Per la mar viva"
  15 Alanaire - "Carta"

  Parlem amb un dels primers guanyadors del "Sona9", Miquel Abras, que ens presenta el seu onzè disc: "La felicitat també plora". La pianista Clara Peya explora la "Perifèria" de les relacions humanes, amb un àlbum profund en què exhorta àngels i dimonis, amb l'acompanyament del vocalista Henrio. A més, descobrim la banda illenca Alanaire, produïda per Joan Miquel Oliver, i ens deixem seduir pels primers senzills de Sara Roy i Sandra Monfort. 01 Supermon - "Se us veu tan contents ballant swing" 02 Miquel Abras -"La felicitat també plora" 03 Miquel Abras + Clara Gispert - "Crits sota l'aigua" 04 Ramon Cugat - "El so de les flors" 05 Llars - "Desconeguts" 06 Sara Roy - "Poetes" 07 Sandra Monfort - "Solar" 08 Clara Peya - "Ni el mar" 09 Clara Peya - "Caus" 10 Clara Peya - "Ha mort l'amor" 11 Poor Tràmit + Lil Russia - "What You Gonna Do" 12 Elane - "Hiprofenai" 13 El Pa de Cada Dia - "Em pregunto" 14 Dos Sipiots + Orgànic - "Per la mar viva" 15 Alanaire - "Carta"

 • L'esperit metafísic de Ferran Palau
  Escolta àudio

  L'esperit metafísic de Ferran Palau

  Fem un tomb pel nou "Parc" de cançons d'amor escrites en temps de pandèmia pel bandautor de Collbató Ferran Palau, que aquesta semana ha presentat un disc ple d'emocions metafísiques. També escoltem les cançons recomanades dels nous discos de Judit Neddermann, Aniol Riba, Senyor Oca i Xescu Pera 'Tixin'. Finalment, tastem els nous treballs de Landry el Rumbero, Caïm Riba o Extraño Weys ft. Rosmi.

  01 Judit Neddermann - "Jo et canto a tu"
  02 Judit Neddermann - "Canto"
  03 Aniol Riba - "Et volem a casa"
  04 Xescu Pera ft. Cahner - "Icy"
  05 Extraño Weys ft. Rosmi - "Gota malaya"
  06 Tenda ft. Carles Caselles - "Tard"
  07 Caïm Riba - "A la ciutat"
  08 OR - "Vint-i-quatre"
  09 Landry el Rumbero - "Famílies"
  10 Ferran Palau - "Reflexe"
  11 Ferran Palau - "Amor"
  12 Ferran Palau - "Perfecte"
  13 Suzanna + Chalart58 - "Somnis"
  14 La Família Torelli - "Dignitat"
  15 Senyor Oca - "Dens"

  Fem un tomb pel nou "Parc" de cançons d'amor escrites en temps de pandèmia pel bandautor de Collbató Ferran Palau, que aquesta semana ha presentat un disc ple d'emocions metafísiques. També escoltem les cançons recomanades dels nous discos de Judit Neddermann, Aniol Riba, Senyor Oca i Xescu Pera 'Tixin'. Finalment, tastem els nous treballs de Landry el Rumbero, Caïm Riba o Extraño Weys ft. Rosmi. 01 Judit Neddermann - "Jo et canto a tu" 02 Judit Neddermann - "Canto" 03 Aniol Riba - "Et volem a casa" 04 Xescu Pera ft. Cahner - "Icy" 05 Extraño Weys ft. Rosmi - "Gota malaya" 06 Tenda ft. Carles Caselles - "Tard" 07 Caïm Riba - "A la ciutat" 08 OR - "Vint-i-quatre" 09 Landry el Rumbero - "Famílies" 10 Ferran Palau - "Reflexe" 11 Ferran Palau - "Amor" 12 Ferran Palau - "Perfecte" 13 Suzanna + Chalart58 - "Somnis" 14 La Família Torelli - "Dignitat" 15 Senyor Oca - "Dens"

 • L'antidiva Aiala
  Escolta àudio

  L'antidiva Aiala

  El primer disc de la barcelonina Jara Aiala es planteja com una odissea a la Terra, inspirada en Bowie i Kubrik i amb el punt de partida d'un dia capicua: 12.02.2021. Aiala ens presentarà les cançons del seu debut "2021: An Earth Odditty", un disc de soul, rap, electrónica i pop. També ens parlaran dels seus discos el cantant de Zoo, Pancho, i el duet La Nena Samsó. A més, escoltarem els avançaments dels nous àlbums de Tarta Relena, El Pony Pisador i La Tortuga que Nunca Tuve, i les descobertes de Katta Lana i Blomdays.

  01 El Pony Pisador - "La noble vila de Su"
  02 Tarta Relena - "Tou Votanikou"
  03 Maria Arnal i Marcel Bagés - "Fiera de mí"
  04 Cesk Freixas - "Quan no abrigui aquest món"
  05 Ebri Knight - "Tornar"
  06 Zoo - "Llepolies"
  07 Katta Lana - "20"
  08 Bloomdays + El Noi de Tona –-"No diguis no"
  09 Aiala - "Fighting and Learning"
  10 Aiala - "White wine (Raro)"
  11 Aiala - "Honey"
  12 La Tortuga que Nunca Tuve – "Trenca'l"
  13 Pelat i Pelut - "Una tona de màgia"
  14 L'Home Brut - "Magre"
  15 La Nena Samsó - "Ventalls"

  El primer disc de la barcelonina Jara Aiala es planteja com una odissea a la Terra, inspirada en Bowie i Kubrik i amb el punt de partida d'un dia capicua: 12.02.2021. Aiala ens presentarà les cançons del seu debut "2021: An Earth Odditty", un disc de soul, rap, electrónica i pop. També ens parlaran dels seus discos el cantant de Zoo, Pancho, i el duet La Nena Samsó. A més, escoltarem els avançaments dels nous àlbums de Tarta Relena, El Pony Pisador i La Tortuga que Nunca Tuve, i les descobertes de Katta Lana i Blomdays. 01 El Pony Pisador - "La noble vila de Su" 02 Tarta Relena - "Tou Votanikou" 03 Maria Arnal i Marcel Bagés - "Fiera de mí" 04 Cesk Freixas - "Quan no abrigui aquest món" 05 Ebri Knight - "Tornar" 06 Zoo - "Llepolies" 07 Katta Lana - "20" 08 Bloomdays + El Noi de Tona –-"No diguis no" 09 Aiala - "Fighting and Learning" 10 Aiala - "White wine (Raro)" 11 Aiala - "Honey" 12 La Tortuga que Nunca Tuve – "Trenca'l" 13 Pelat i Pelut - "Una tona de màgia" 14 L'Home Brut - "Magre" 15 La Nena Samsó - "Ventalls"

 • L'òrbita espacial de Joina
  Escolta àudio

  L'òrbita espacial de Joina

  La guanyadora del Premi Joventut del Sona9 2019, l'empordanesa Joina, orbitarà al voltant del seu nou àlbum, "Òrbita 9.18", produït per Arnau Figueres i Quimi Saigi. Joina Canyet ens parlarà d'un viatge pel seu interior i exterior a través de noves sonoritats r'b'b i soul. A més, sentirem els avançaments dels nous àlbums de Marcel Lázara i Júlia Arrey o Pinan 450f, que ens presenta un doble senzill i curtmetratge. Foto: Rosa Borrell

  01 Mishima - "Tot torna a començar"
  02 Òscar Briz - "18.350 + Stereotype"
  03 Vienna + La Fúmiga + El Diluvi + Pep Mirambell - "Tira'm a mi la culpa"
  04 Marcel Lázara i Júlia Arrey - "Millor amb tu"
  05 Donallop - "Floridura"
  06 Tremp + Sandra Monfort - "Roses de paper"
  07 Joina - "He plorat tot el que ja no soc"
  08 Joina - "Sol per tot això"
  09 Joina - "202"
  10 Joe Pask - "La de la caseta"
  11 Deepingtxals - "Sentint els peus"
  12 Senyor Oca - "Plou"
  13 Pinan 450f - "Clara y Omar"
  14 B1n0 - "Kornulov3"

  La guanyadora del Premi Joventut del Sona9 2019, l'empordanesa Joina, orbitarà al voltant del seu nou àlbum, "Òrbita 9.18", produït per Arnau Figueres i Quimi Saigi. Joina Canyet ens parlarà d'un viatge pel seu interior i exterior a través de noves sonoritats r'b'b i soul. A més, sentirem els avançaments dels nous àlbums de Marcel Lázara i Júlia Arrey o Pinan 450f, que ens presenta un doble senzill i curtmetratge. Foto: Rosa Borrell 01 Mishima - "Tot torna a començar" 02 Òscar Briz - "18.350 + Stereotype" 03 Vienna + La Fúmiga + El Diluvi + Pep Mirambell - "Tira'm a mi la culpa" 04 Marcel Lázara i Júlia Arrey - "Millor amb tu" 05 Donallop - "Floridura" 06 Tremp + Sandra Monfort - "Roses de paper" 07 Joina - "He plorat tot el que ja no soc" 08 Joina - "Sol per tot això" 09 Joina - "202" 10 Joe Pask - "La de la caseta" 11 Deepingtxals - "Sentint els peus" 12 Senyor Oca - "Plou" 13 Pinan 450f - "Clara y Omar" 14 B1n0 - "Kornulov3"

 • Viatge al planeta Lildami
  Escolta àudio

  Viatge al planeta Lildami

  "Viatge en espiral" és la nova entrega de la "comandita" liderada pel raper del "Sona9" Lildami, al costat de Sr. Chen i Emotional G. Parlem amb Dami Boy, i també hem convidat dues altres veus de la generació emergent, la cantant Mabel Flores, per estrenar el seu nou disc "Meraki", i Eduard Costa de L'Últim Indi per introduir-nos als paratges naturals d'"Arraptat a tu". A més, sabrem com sona la música urbana de les valencianes Maluks, i també tastarem les noves cançons de Rosalía & Billie Eilish, Extraño Weys, Galgo Lento i Maio.

  01 Rosalía & Billie Eilish - "Lo vas a olvidar"
  02 Maluks - "Naveguem"
  03 Maluks ft. Pupil·les - "Olor d'ones"
  04 L'Últim Indi - "L'illa de les papallones"
  05 L'Últim Indi - "Les dones de la mar"
  06 Galgo Lento - "Rellotges de sol"
  07 Extraño Weys ft. El Gordo del Puro - "Jade"
  08 Lildami + Albert Pla - "Intro"
  09 Lildami + La Casa Azul - "Tot"
  10 Liladmi + Sr. Chen i Emotional G - "2080"
  11 Maio - "Progresso adequadament"
  12 Enric Ez + Alba Bioque - "Des del cor (Path Metheny)"
  13 Miquel Abras - "Ara que et sents ocell"
  14 Mabel Flores - "Que ens vagi bé"
  15 Mabel Flores - "Com els ocells"

  "Viatge en espiral" és la nova entrega de la "comandita" liderada pel raper del "Sona9" Lildami, al costat de Sr. Chen i Emotional G. Parlem amb Dami Boy, i també hem convidat dues altres veus de la generació emergent, la cantant Mabel Flores, per estrenar el seu nou disc "Meraki", i Eduard Costa de L'Últim Indi per introduir-nos als paratges naturals d'"Arraptat a tu". A més, sabrem com sona la música urbana de les valencianes Maluks, i també tastarem les noves cançons de Rosalía & Billie Eilish, Extraño Weys, Galgo Lento i Maio. 01 Rosalía & Billie Eilish - "Lo vas a olvidar" 02 Maluks - "Naveguem" 03 Maluks ft. Pupil·les - "Olor d'ones" 04 L'Últim Indi - "L'illa de les papallones" 05 L'Últim Indi - "Les dones de la mar" 06 Galgo Lento - "Rellotges de sol" 07 Extraño Weys ft. El Gordo del Puro - "Jade" 08 Lildami + Albert Pla - "Intro" 09 Lildami + La Casa Azul - "Tot" 10 Liladmi + Sr. Chen i Emotional G - "2080" 11 Maio - "Progresso adequadament" 12 Enric Ez + Alba Bioque - "Des del cor (Path Metheny)" 13 Miquel Abras - "Ara que et sents ocell" 14 Mabel Flores - "Que ens vagi bé" 15 Mabel Flores - "Com els ocells"

 • L'atracció per Lavanda
  Escolta àudio

  L'atracció per Lavanda

  Novetats setmanals amb la reaparició de Dani Poveda (exGentle Music Man) amb el nou projecte Lavanda de pop sintètic, que ens presenta "Llinatge del desig". També convidem la "youtuber" i filòloga valenciana Aina Palmer, que estrena el seu nou treball, "Fallanca". A més, descobrim els nous referents del trap català underground amb Cooba i Joe Pops, el nou disc de Yung Rajola fent trap des de Lleida, i el comiat de Valtònyc amb "Descansi en pau". Foto: Silvia Poch

  01 Cooba ft. Kusuri - "Tinc"
  02 Joe Pops - "Pura samba"
  03 Yung Rajola - "Tot és més fàcil"
  04 Valtònyc + Ju + Zoo - "Big Band"
  05 Aina Palmer - "Les ungles"
  06 Caïm Riba - "Em sembla bé"
  07 Ariana Abecasis - "Abril"
  08 Lavanda - "Pilota o jugador"
  09 Lavanda - "Gran i endavant"
  10 Lavanda - "Desmemoriat"
  11 Paunezz - "Hivern"
  12 Iglú - "No vull perdre el temps"
  13 Júlia - "Plom"
  14 Edgar Riu - "Vinc cap a tu"
  15 Red Pèril - "Suau" + "Home llop" + "De les tristors en farem flow"

  Novetats setmanals amb la reaparició de Dani Poveda (exGentle Music Man) amb el nou projecte Lavanda de pop sintètic, que ens presenta "Llinatge del desig". També convidem la "youtuber" i filòloga valenciana Aina Palmer, que estrena el seu nou treball, "Fallanca". A més, descobrim els nous referents del trap català underground amb Cooba i Joe Pops, el nou disc de Yung Rajola fent trap des de Lleida, i el comiat de Valtònyc amb "Descansi en pau". Foto: Silvia Poch 01 Cooba ft. Kusuri - "Tinc" 02 Joe Pops - "Pura samba" 03 Yung Rajola - "Tot és més fàcil" 04 Valtònyc + Ju + Zoo - "Big Band" 05 Aina Palmer - "Les ungles" 06 Caïm Riba - "Em sembla bé" 07 Ariana Abecasis - "Abril" 08 Lavanda - "Pilota o jugador" 09 Lavanda - "Gran i endavant" 10 Lavanda - "Desmemoriat" 11 Paunezz - "Hivern" 12 Iglú - "No vull perdre el temps" 13 Júlia - "Plom" 14 Edgar Riu - "Vinc cap a tu" 15 Red Pèril - "Suau" + "Home llop" + "De les tristors en farem flow"

 • Rapers del 2021
  Escolta àudio

  Rapers del 2021

  Avui al programa el cantant de Porto Bello, Tonet Blàzquez, ens presenta el seu nou disc "La llei universal" i Joina ens avança el segon tema del seu nou treball, "Òrbita 9.18". L'any ha començat amb estrenes de diverses apostes del rap dels Països Catalans: els valencians Zoo i Maluks, el vallesà Lildami, el lleidatà Yung Rajola i el maresmenc Yung Rovelló.

  01 Zoo - "Avant"
  02 Maluks - "Olor d'ones"
  03 Lildami - "2080"
  04 Yung Rajola - "Tot és més fàcil"
  05 Yung Rovelló - "Fredolics"
  06 Kovitch - "Ma dance"
  07 Porto Bello - "Abril"
  08 Porto Bello - "La guerra amb tu"
  09 Porto Bello - "Eufòria"
  10 Love of Lesbian - "Viaje èpico havia la nada"
  11 Aiala - "Fighting and learning"
  12 Iglú + Lluc - "Desperto"
  13 Luw - "Aquesta terra"
  14 L'Últim Indi - "El sol torna a brillar"
  15 Joina - "L'últim glop"

  Avui al programa el cantant de Porto Bello, Tonet Blàzquez, ens presenta el seu nou disc "La llei universal" i Joina ens avança el segon tema del seu nou treball, "Òrbita 9.18". L'any ha començat amb estrenes de diverses apostes del rap dels Països Catalans: els valencians Zoo i Maluks, el vallesà Lildami, el lleidatà Yung Rajola i el maresmenc Yung Rovelló. 01 Zoo - "Avant" 02 Maluks - "Olor d'ones" 03 Lildami - "2080" 04 Yung Rajola - "Tot és més fàcil" 05 Yung Rovelló - "Fredolics" 06 Kovitch - "Ma dance" 07 Porto Bello - "Abril" 08 Porto Bello - "La guerra amb tu" 09 Porto Bello - "Eufòria" 10 Love of Lesbian - "Viaje èpico havia la nada" 11 Aiala - "Fighting and learning" 12 Iglú + Lluc - "Desperto" 13 Luw - "Aquesta terra" 14 L'Últim Indi - "El sol torna a brillar" 15 Joina - "L'últim glop"

 • Les llistes del Sona9: les millors veus femenines del 2020
  Escolta àudio

  Les llistes del Sona9: les millors veus femenines del 2020

  On són les dones de la música catalana del 2020? Seleccionem 25 discos i 25 cançons amb noms de capçalera com Sílvia Pérez Cruz, Anna Andreu, Gemma Humet i Maria Rodés, al costat de descobertes com Maria Jaume, Marala, Laura Esparza, Lil Russia i Ann.

  01 Gemma Humet - "Ales al vent"
  02 Anna Andreu -"Torrent sanguini"
  03 Maria Jaume - "Forces estranyes"
  04 Maria Rodés - "Les bruixes tornen"
  05 Lil Russia - "Cor gegant"
  06 Renaldo & Clara - "L'amor fa calor"
  07 Suu - "Tant de bo"
  08 GEM - "Juntes"
  09 Projecte Júlia - "Abans que surti el sol"
  10 Rebeca Mut - "Dones salvatges"
  11 Paula Grande i Anna Ferrer - "Tango"
  12 Sílvia Pérez Cruz - "Estimat"
  13 Marala - "Cançó"
  14 Magalí Sare - "Beure de tu"
  15 Laura Esparza i Carlos Esteban - "Ulls que miren"
  16 Roba Estesa - "La gent"
  17 La Nena Samsó - "Peixos de cendra"
  18 Vladivostok + Vàlius - "Venies cap a mí"
  19 Ann - "Jardí brut"
  20 Ivette Nadal i Pascal Comelade - "Farem un foc"
  21 Meritxell Neddermann - "Ja no vull"
  22 Eva Verde & Publio Delgado - "Si la vida fos casa"
  23 Lu Rois - "L'univers pels teus ulls"
  24 Les Buch - "No és no"
  25 Reïna - "Ten

  On són les dones de la música catalana del 2020? Seleccionem 25 discos i 25 cançons amb noms de capçalera com Sílvia Pérez Cruz, Anna Andreu, Gemma Humet i Maria Rodés, al costat de descobertes com Maria Jaume, Marala, Laura Esparza, Lil Russia i Ann. 01 Gemma Humet - "Ales al vent" 02 Anna Andreu -"Torrent sanguini" 03 Maria Jaume - "Forces estranyes" 04 Maria Rodés - "Les bruixes tornen" 05 Lil Russia - "Cor gegant" 06 Renaldo & Clara - "L'amor fa calor" 07 Suu - "Tant de bo" 08 GEM - "Juntes" 09 Projecte Júlia - "Abans que surti el sol" 10 Rebeca Mut - "Dones salvatges" 11 Paula Grande i Anna Ferrer - "Tango" 12 Sílvia Pérez Cruz - "Estimat" 13 Marala - "Cançó" 14 Magalí Sare - "Beure de tu" 15 Laura Esparza i Carlos Esteban - "Ulls que miren" 16 Roba Estesa - "La gent" 17 La Nena Samsó - "Peixos de cendra" 18 Vladivostok + Vàlius - "Venies cap a mí" 19 Ann - "Jardí brut" 20 Ivette Nadal i Pascal Comelade - "Farem un foc" 21 Meritxell Neddermann - "Ja no vull" 22 Eva Verde & Publio Delgado - "Si la vida fos casa" 23 Lu Rois - "L'univers pels teus ulls" 24 Les Buch - "No és no" 25 Reïna - "Tendrum"

 • Les llistes del "Sona9": el millor de l'"urban" català del 2020
  Escolta àudio

  Les llistes del "Sona9": el millor de l'"urban" català del 2020

  Els temes de la darrera generació de joves i adolescents que escolten la prolífica producció vallesana de Flashy Ice Cream, 31 FAM o Sr. Chen, les noves veus femenines de Lauren Nine, Elane i Lil Russia al costat de Kovitch, Still Ill, Pol Bordas i Sppxn P, i la potència valenciana i balear de Jazzwoman, Malparlat i Baaldo.

  01 Flashy Ice Cream - "Alba"
  02 The Tyets + La Fúmiga - "Mama tinc pipí"
  03 31 FAM - "G-funk"
  04 P.A.W.N. Gang + Lildami - "Tarapia da grup"
  05 Samantha - "Espere que tornes"
  06 Jazzwoman - "Tu i el teu melic"
  07 Baaldo - "Vull ballar amb tu"
  08 Lil Russia & Jahzzmvn - "Cor gegant"
  09 Malpartat & Ofèlia - "Inanna"
  10 Still Ill + Acid Lemon + LDS + Adonde Voy - "Ara torno"
  11 Still Ill + Sr Oca + Acid Lemon + LDS - "Pas ferm"
  12 Rudymentari - "Ai muare"
  13 Poor Tràmit - "La fleca"
  14 Nel·lo C + Can Canalla - "Per dins"
  15 Sr. Chen + PCVO + Lildami + Emotional G - "400 pesats"
  16 El Noi de Tona feat. Sr. Chen - "Pou"
  17 Massaviu - "De res"
  18 Pol Bordas - "El ranxo"
  19 Red Pèrill - "La clau"
  20 Spxxn P - "Complicació"
  21 Pinan 450f - "Fes-ho"
  22 Kovitch - "La lune"
  23 Elane - "Vicis d'extraradi"
  24 Lauren Nine - "Marinero"
  25 Zoo - "Ventila

  Els temes de la darrera generació de joves i adolescents que escolten la prolífica producció vallesana de Flashy Ice Cream, 31 FAM o Sr. Chen, les noves veus femenines de Lauren Nine, Elane i Lil Russia al costat de Kovitch, Still Ill, Pol Bordas i Sppxn P, i la potència valenciana i balear de Jazzwoman, Malparlat i Baaldo. 01 Flashy Ice Cream - "Alba" 02 The Tyets + La Fúmiga - "Mama tinc pipí" 03 31 FAM - "G-funk" 04 P.A.W.N. Gang + Lildami - "Tarapia da grup" 05 Samantha - "Espere que tornes" 06 Jazzwoman - "Tu i el teu melic" 07 Baaldo - "Vull ballar amb tu" 08 Lil Russia & Jahzzmvn - "Cor gegant" 09 Malpartat & Ofèlia - "Inanna" 10 Still Ill + Acid Lemon + LDS + Adonde Voy - "Ara torno" 11 Still Ill + Sr Oca + Acid Lemon + LDS - "Pas ferm" 12 Rudymentari - "Ai muare" 13 Poor Tràmit - "La fleca" 14 Nel·lo C + Can Canalla - "Per dins" 15 Sr. Chen + PCVO + Lildami + Emotional G - "400 pesats" 16 El Noi de Tona feat. Sr. Chen - "Pou" 17 Massaviu - "De res" 18 Pol Bordas - "El ranxo" 19 Red Pèrill - "La clau" 20 Spxxn P - "Complicació" 21 Pinan 450f - "Fes-ho" 22 Kovitch - "La lune" 23 Elane - "Vicis d'extraradi" 24 Lauren Nine - "Marinero" 25 Zoo - "Ventiladors"

 • Les llistes del "Sona9": el millor del mestissatge català 2020
  Escolta àudio

  Les llistes del "Sona9": el millor del mestissatge català 2020

  Un viatge pels paisatges sonors dels Països Catalans a través de 25 cançons que representen la música mestissa des de referents tan populars com Txarango, La Pegatina i Buhos fins a les rúmbies i rumbes de Joan Garriga i Sabor de Gràcia, passant per l'essència mediterrània d'Ainda Não Street Band o la Balkan Paradise Orchestra, i acabant en la música d'arrel del segle XXI de Joana Gomila, Marala i Duna.

  01 Txarango - "A la deriva"
  02 La Pegatina - "La guspira"
  03 Buhos - "Mil batalles"
  04 Koers - "Ballarem"
  05 Joan Garriga i El Mariatxi Galàctic - "Fa bon temps"
  06 Sabor de Gràcia - "El meu cor"
  07 Achilifunk Sound System - "Fas fut"
  08 Adala & Chalart 58 feat. Matah - "Sound System"
  09 Pirat's Sound Sistema - "No s'atura"
  10 Mr. Freak Ska + Pirat's - "No pots passar"
  11 Tito Pontet - "La fera dub"
  12 Ainda Não Street Band - "Radio System"
  13 Balkan Paradise Orchestra - "Pingu"
  14 Roba Estesa + Tribade - "Memòria"
  15 Lasta Sanco - "Elonga ya ngo"
  16 Cultrum - "Seguiré cantant"
  17 Segonamà - "El teu perfum"
  18 Pachawa Sound + Koers - "Reviure"
  19 Jonatan Penalba + Tesa + Josep Nadal (La Gossa Sorda) - "El dia que tot rebente"
  20 Joana Gomila & Laia Vallès - "Deliris"
  21 Marala - "A trenc d'alba"
  22 Duna (Elma Sambeat & Eduard Navarro) - "La duna"
  23 Paula Grande i Anna Ferrer - "Caterineta"
  24 La Coixinera + Carles Belda - "Seré gavina"
  25 La Fúmiga + Maluks - "L'ap

  Un viatge pels paisatges sonors dels Països Catalans a través de 25 cançons que representen la música mestissa des de referents tan populars com Txarango, La Pegatina i Buhos fins a les rúmbies i rumbes de Joan Garriga i Sabor de Gràcia, passant per l'essència mediterrània d'Ainda Não Street Band o la Balkan Paradise Orchestra, i acabant en la música d'arrel del segle XXI de Joana Gomila, Marala i Duna. 01 Txarango - "A la deriva" 02 La Pegatina - "La guspira" 03 Buhos - "Mil batalles" 04 Koers - "Ballarem" 05 Joan Garriga i El Mariatxi Galàctic - "Fa bon temps" 06 Sabor de Gràcia - "El meu cor" 07 Achilifunk Sound System - "Fas fut" 08 Adala & Chalart 58 feat. Matah - "Sound System" 09 Pirat's Sound Sistema - "No s'atura" 10 Mr. Freak Ska + Pirat's - "No pots passar" 11 Tito Pontet - "La fera dub" 12 Ainda Não Street Band - "Radio System" 13 Balkan Paradise Orchestra - "Pingu" 14 Roba Estesa + Tribade - "Memòria" 15 Lasta Sanco - "Elonga ya ngo" 16 Cultrum - "Seguiré cantant" 17 Segonamà - "El teu perfum" 18 Pachawa Sound + Koers - "Reviure" 19 Jonatan Penalba + Tesa + Josep Nadal (La Gossa Sorda) - "El dia que tot rebente" 20 Joana Gomila & Laia Vallès - "Deliris" 21 Marala - "A trenc d'alba" 22 Duna (Elma Sambeat & Eduard Navarro) - "La duna" 23 Paula Grande i Anna Ferrer - "Caterineta" 24 La Coixinera + Carles Belda - "Seré gavina" 25 La Fúmiga + Maluks - "L'aposta"

 • Les llistes del "Sona9": el millor de la cançó pop 2020
  Escolta àudio

  Les llistes del "Sona9": el millor de la cançó pop 2020

  Quins són els millors discos de pop d'autor en català del 2020? Ho sabrem a través d'una llista de 25 cançons amb la denominació d'origen dels cantautors d'arreu dels Països Catalans que aquest any han consolidat nous noms referencials com Pau Vallvé o Lluís Cabot, al costat de veus femenines molt destacades com Gemma Humet, Maria Rodés i Anna Andreu, i gran clàssics de la talla de Quimi Portet, Eduard Iniesta i Xavier Baró.

  01 Pau Vallvé - "Èpoques glorioses"
  02 Lluís Cabot & Maria Jaume - "Verí de s'altra punta"
  03 Anna Andreu - "Torrent sanguini"
  04 Gemma Humet - "Ales al vent"
  05 Sanjosex - "Dos somnis"
  06 Quimi Portet - "Amb qui parlo?"
  07 Eduard Iniesta - "Homenatge"
  08 Èric Vinaixa - "Som germans"
  09 Pol Fuentes - "La sort"
  10 Xarim Aresté - "Brilla per tu"
  11 Nico Roig - "I què?"
  12 Ivette Nadal i Pascal Comelade - "Farem un foc"
  13 Maria Rodés - "Les bruixes tornen"
  14 Roger Usart - "La vida que pren"
  15 Roger Pistola - "Poderosa afrodita"
  16 Renaldo & Clara - "L'amor fa calor"
  17 Suu - "Tant de bo"
  18 Miki Núñez - "Cada pas del camí"
  19 GEM - "Juntes"
  20 Tarta Relena - "Tou votanikou"
  21 Cris Juanico - "Un vol de miloca"
  22 Pau Alabajos - "Vuit de març"
  23 La Marta Rius - "Mística rural"
  24 David Mauricio - "El miracle"
  25 Xavier Baró - "La veu de la mun

  Quins són els millors discos de pop d'autor en català del 2020? Ho sabrem a través d'una llista de 25 cançons amb la denominació d'origen dels cantautors d'arreu dels Països Catalans que aquest any han consolidat nous noms referencials com Pau Vallvé o Lluís Cabot, al costat de veus femenines molt destacades com Gemma Humet, Maria Rodés i Anna Andreu, i gran clàssics de la talla de Quimi Portet, Eduard Iniesta i Xavier Baró. 01 Pau Vallvé - "Èpoques glorioses" 02 Lluís Cabot & Maria Jaume - "Verí de s'altra punta" 03 Anna Andreu - "Torrent sanguini" 04 Gemma Humet - "Ales al vent" 05 Sanjosex - "Dos somnis" 06 Quimi Portet - "Amb qui parlo?" 07 Eduard Iniesta - "Homenatge" 08 Èric Vinaixa - "Som germans" 09 Pol Fuentes - "La sort" 10 Xarim Aresté - "Brilla per tu" 11 Nico Roig - "I què?" 12 Ivette Nadal i Pascal Comelade - "Farem un foc" 13 Maria Rodés - "Les bruixes tornen" 14 Roger Usart - "La vida que pren" 15 Roger Pistola - "Poderosa afrodita" 16 Renaldo & Clara - "L'amor fa calor" 17 Suu - "Tant de bo" 18 Miki Núñez - "Cada pas del camí" 19 GEM - "Juntes" 20 Tarta Relena - "Tou votanikou" 21 Cris Juanico - "Un vol de miloca" 22 Pau Alabajos - "Vuit de març" 23 La Marta Rius - "Mística rural" 24 David Mauricio - "El miracle" 25 Xavier Baró - "La veu de la muntanya"

 • Les llistes del Sona9: El millor del pop català 2020
  Escolta àudio

  Les llistes del Sona9: El millor del pop català 2020

  Segona entrega dedicada als 25 millors discos del pop-rock en català del 2020. El darrer any ha estat fatídic per a les relacions socials, però extraordinari en l'estrena de nous treballs de pop-rock. En aquest resum us presentem les bandes que més han destacat, tant des del punt de vista de la popularitat com de la qualitat.

  01 Stay Homas + Judit Neddermann - "Gotta be patient"
  02 Els Amics de les Arts - "Semblava que fossis tu"
  03 Da Souza - "Salsa agredolça"
  04 Sidonie - "Portlligat"
  05 Jorra i Gomorra - "Brilles"
  06 Sopa de Cabra - "Deien adéu"
  07 Blaumut - "Imparell"
  08 Junco y Mimbre - "Temps de no"
  09 Kiwis - "Un dia (tot canvia)"
  10 Nerea Bassart Trio - "Perduda a l'aigua"
  11 Liannallull - "Esma per a res"
  12 Yacine Belahcene - "Idurar"
  13 Ratpenat - "Barcelona ha mort"
  14 Urpa - "Circumstancial"
  15 Llacuna - "L'altra cara de l'Albera"
  16 Enze - "Romança de les bèsties"
  17 Lubianka - "Enzim 4.0"
  18 Ghandi Rules OK - "Barracudes"
  19 Filles Europees - "Júlia Aguilar"
  20 Nuc - "Explosió"
  21 Inèrcia - "Algú com tu"
  22 Trial - "Han tancat la Rambla"
  23 Barba Corsini - "Cap mot"
  24 Els Norman Bates - "Oració (Kitsch)"
  25 Makrobukkake - "Artur i Pau se'n van de

  Segona entrega dedicada als 25 millors discos del pop-rock en català del 2020. El darrer any ha estat fatídic per a les relacions socials, però extraordinari en l'estrena de nous treballs de pop-rock. En aquest resum us presentem les bandes que més han destacat, tant des del punt de vista de la popularitat com de la qualitat. 01 Stay Homas + Judit Neddermann - "Gotta be patient" 02 Els Amics de les Arts - "Semblava que fossis tu" 03 Da Souza - "Salsa agredolça" 04 Sidonie - "Portlligat" 05 Jorra i Gomorra - "Brilles" 06 Sopa de Cabra - "Deien adéu" 07 Blaumut - "Imparell" 08 Junco y Mimbre - "Temps de no" 09 Kiwis - "Un dia (tot canvia)" 10 Nerea Bassart Trio - "Perduda a l'aigua" 11 Liannallull - "Esma per a res" 12 Yacine Belahcene - "Idurar" 13 Ratpenat - "Barcelona ha mort" 14 Urpa - "Circumstancial" 15 Llacuna - "L'altra cara de l'Albera" 16 Enze - "Romança de les bèsties" 17 Lubianka - "Enzim 4.0" 18 Ghandi Rules OK - "Barracudes" 19 Filles Europees - "Júlia Aguilar" 20 Nuc - "Explosió" 21 Inèrcia - "Algú com tu" 22 Trial - "Han tancat la Rambla" 23 Barba Corsini - "Cap mot" 24 Els Norman Bates - "Oració (Kitsch)" 25 Makrobukkake - "Artur i Pau se'n van de festa"

Anar al contingut