TOTS ELS ÀUDIOS

 • Conversa amb Pierre Réach
  Escolta àudio

  Conversa amb Pierre Réach

  Parlem amb Pierre Réach, pianista francès de prestigi internacional, pedagog i promotor de concerts i festivals arreu del món, i que va ser un dels primers professors de l'ESMUC. Ens explica la seva relació amb grans genis del piano, com Rubinstein, Weissenberg o Paul Badura-Skoda. Réach és un músic integral, que fa la música des d'una saviesa especial, i que la viu com una experiència profundament humana, que cal compartir amb públic, deixebles i col·legues.

 • Conversa amb Anna Tobella
  Escolta àudio

  Conversa amb Anna Tobella

  Parlem amb la mezzosoprano Anna Tobella, que ens explica les seves experiències musicals i operístiques, i ens confessa els seus secrets i les seves passions musicals, més enllà (molt més enllà!) de la clàssica.

 • Conversa amb Edmon Colomer
  Escolta àudio

  Conversa amb Edmon Colomer

  Parlem amb el director d'orquestra Edmon Colomer, un músic integral i compromès que ha dirigit excel·lents orquestres arreu del món, i que ens confessa les seves passions musicals i les vivències més emotives amb la batuta a la mà.

 • Conversa amb Josep Maria Balanyà
  Escolta àudio

  Conversa amb Josep Maria Balanyà

  Parlem amb el pianista i improvisador Josep Maria Balanyà, que viu a Brussel·les i toca arreu del món les seves creacions sonores sempre vinculades a l'experimentació musical i la improvisació. Balanyà ens confessa les seves passions musicals i defensa amb rotunditat que l'artista ha d'estar compromès a fons amb el temps i amb el món que li ha tocat viure, sempre des de la més absoluta llibertat.

 • Conversa amb Igor Cortadellas
  Escolta àudio

  Conversa amb Igor Cortadellas

  Parlem amb Igor Cortadellas, creador i director d'Igor Studio, que converteix la música en poesia visual, en colors i emocions. Ens explica com va deixar l'oboè per la càmera, la seva passió pel ball i pel swing, i les potents experiències musicals que està vivint en tots els seus projectes audiovisuals. I tot ben amanit amb un munt de secrets i d'anècdotes hilarants.

 • Conversa amb el baríton Carles Pachón
  Escolta àudio

  Conversa amb el baríton Carles Pachón

  Parlem amb el jove baríton de Navàs Carles Pachón, un dels cantants lírics més destacats de la seva generació, que ha guanyat diversos premis entre els quals el tercer del Tenor Viñas de fa dos anys, l'Alfredo Krauss de Gran Canària i el Francisco Araiza de Mèxic. Amanint una conversa plena d'anècdotes i bon humor, escoltem amb ell els seus referents musicals i les cançons que li fan perdre el món de vista.

 • Conversa amb la mezzosoprano Carol Garcia
  Escolta àudio

  Conversa amb la mezzosoprano Carol Garcia

  Entrevista a fons amb la mezzosoprano Carol Garcia. Repassem la seva formidable trajectòria professional i ens confessa aspectes molt personals que hi han influït, les persones cabdals per a la seva carrera, els moments crucials, i tot a través d'una selecció de músiques sorprenent i insòlita que ens desvela el que hi ha darrere d'una gran cantant lírica.

 • Conversa amb l'organista Joan Segui
  Escolta àudio

  Conversa amb l'organista Joan Segui

  Entrevistem l'organista d'origen menorquí Joan Seguí, que amb només 22 anys va guanyar l'edició de l'any passat del concurs El Primer Palau. Actualment viu a Stuttgart, i en aquesta conversa ens parla de la seva experiència vital i dels seus moments especials, tot ben amanit amb les músiques que porta al cor.

 • Conversa amb Josep Maria Colom
  Escolta àudio

  Conversa amb Josep Maria Colom

  Parlem amb el pianista Josep Maria Colom, que ens confessa aspectes inèdits de la seva trajectòria professional i vital, i ens explica la importància que han tingut per a ell, com a músic i com a persona, algunes de les peces musicals que ens ha proposat escoltar.

 • Conversa amb la soprano Júlia Farrés-Llongueras
  Escolta àudio

  Conversa amb la soprano Júlia Farrés-Llongueras

  La soprano santcugatenca Júlia Farrés-Llongueras ens descobreix les músiques que més l'emocionen, i ens explica les seves experiències en el món de l'òpera.

 • Conversa amb el clavecinista Dani Espasa
  Escolta àudio

  Conversa amb el clavecinista Dani Espasa

  Dani Espasa ens explica els seus inicis en el món de la música, els ídols de joventut, els seus músics de capçalera i les músiques de la seva vida, en una conversa distesa i íntima.

 • Entrevista a David Bagué
  Escolta àudio

  Entrevista a David Bagué

  Conversa a fons amb David Bagué, el lutier català més internacional, que ha creat violins per a intèrprets il·lustres d'arreu del món.

 • Entrevista a fons, i plena de sorpreses, a Albert Guinovart
  Escolta àudio

  Entrevista a fons, i plena de sorpreses, a Albert Guinovart

  Entrevista a Albert Guinovart

 • Conversa amb la trompetista Mireia Farrés
  Escolta àudio

  Conversa amb la trompetista Mireia Farrés

  La coneixem perquè és la trompeta solista de l'OBC i aquesta setmana Xavier Chavarria ha parlat amb ella sobre la seva trajectòria.

 • Conversa amb el guitarrista Alí Arango
  Escolta àudio

  Conversa amb el guitarrista Alí Arango

  El guitarrista cubà establert a Barcelona és el solista convidat aquesta setmana. Alí Arango és un dels millors guitarristes del panorama actual.

Anar al contingut