TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 249 resultats.

  • 2x37 Cuinant al restaurant del Molí de l'Escala
    Escolta àudio

    2x37 Cuinant al restaurant del Molí de l'Escala

    Últim programa de la temporada, on Carles Fité, Jordi Jacas i Josep Lluís Santiso hen sortit dels estudis per anar a la cuina del Molí de l'Escala i fer el programa des d'allà. Cuinem un pop a la gallega i un ceviche amb els peixos pescats per en Santiso, amb qui acabarem amb la cançó que ha compost expressament per al nostre "Que no falti de res".

  • La rumba del "Que no falti de res"
    Escolta àudio

    La rumba del "Que no falti de res"

    Josep Lluís Santiso interpreta la cançó titulada "Que no falti de res", que ha compost expressament per al programa, i ens explica com ha anat el procés de composició d'aquesta rumba fresca i alegre.

  • 2x36 Bicicletes i gastronomia
    Escolta àudio

    2x36 Bicicletes i gastronomia

    Aprofitem que arriba l'estiu per agafar la bicicleta i fer una mica d'esport. Parlem de cicloturisme i del fet que Girona s'ha convertit en un referent mundial del sector. També aprenem la millor manera de bullir ous, recordem el millor partit de Messi amb la samarreta del Barça i acabem amb música relacionada amb bicicletes.

  • Les cançons ciclistes
    Escolta àudio

    Les cançons ciclistes

    En Josep Lluís Santiso ens proposa un repàs de la disciplina esportista més musical. Repassem les grans cançons "ciclistes" així com les més populars que han inspirat els artistes de tot arreu.

  • Bullir ous
    Escolta àudio

    Bullir ous

    En Jordi Jacas ens explica la millor manera, senzilla i pràctica, de bullir ous, un procediment que se'ns pot complicar si no vigilem.

  • El millor partit de Messi
    Escolta àudio

    El millor partit de Messi

    En Carles Fité s'atreveix a triar el millor partit de Messi amb la samarreta del Barça. Una tria gens fàcil per la quantitat de bons partits que ha fet el millor jugador del món. Quin partit ha triat?

  • Isidre Mor, la moda del cicloturisme
    Escolta àudio

    Isidre Mor, la moda del cicloturisme

    Parlem amb Isidre Mor, del Centre Biker Girona, perquè ens expliqui per què Girona s'ha convertit en un referent mundial del cicloturisme. L'Isidre, a més, ens orientarà sobre quines són les millors rutes per agafar la bicicleta i gaudir d'una bona ruta gastronòmica.

  • 2x35 Temps de Mundial
    Escolta àudio

    2x35 Temps de Mundial

    Aquesta setmana arrenca el Mundial i aprofitem per parlar amb tot un expert, el periodista Toni Padilla. També repassem les participacions del Barça al Mundial... de clubs. En Santiso ens fa un repàs de les cançons relacionades amb la Copa del Món i el Jordi Jacas ens dona uns consells espectaculars per evitar que se'ns oxidin alguns productes.

  • La música dels Mundials
    Escolta àudio

    La música dels Mundials

    En Josep Lluís Santiso ens fa un repàs de les cançons que han acompanyat diferents edicions de la Copa del Món de seleccions. Començant l'any 62 al Mundial de Xile i acabant per les animades melodies del de Rússia d'aquest any.

  • El Mundial de Clubs
    Escolta àudio

    El Mundial de Clubs

    Aprofitant que és època de Mundial, Carles Fité ens porta a fer un repàs dels mundials que ha disputat el Barça. Concretament de les tres edicions en què n'ha sortit campió.

  • Toni Padilla, el crac del Mundial
    Escolta àudio

    Toni Padilla, el crac del Mundial

    Parlem amb el periodista i historiador Toni Padilla, cap d'Esports del diari "Ara" i autor de llibres com "Brasil 50: Retrats del Mundial del Maracanazo" i "Atles d'una passió esfèrica". A més és un gran amant de la gastronomia, dels bons vins i, sobretot, de tot allò que giri al voltant d'una pilota.

  • Evitar oxidacions
    Escolta àudio

    Evitar oxidacions

    En Jordi Jacas ens dona tota una lliçó per evitar que se'ns oxidin alguns productes de la nostra cuina. Consells pràctics, senzills i sobretot molt útils que ens ajudaran a fer que no se'ns oxidin productes com els plàtans o les patates.

  • 2x34 Girona, anxoves i records
    Escolta àudio

    2x34 Girona, anxoves i records

    Dediquem el programa a Girona i ho fem barrejant gastronomia i futbol. Per un cantó, parlem de producte, i concretament de les anxoves de l'Escala, i per un altre recordem la històrica temporada del Girona a Primera Divisió des del seu ascens. I acabem parlant de música i dels records que ens generen.

  • Caldo d'anxova
    Escolta àudio

    Caldo d'anxova

    En Jordi Jacas té autèntica passió per les anxoves. Avui ens ensenya a fer un caldo d'anxova. Això sí, amb anxoves de l'Escala, que són les seves preferides. Com sempre, detalls i consells excel·lents a "El fora de joc i l'assistència".

  • El Girona de Primera
    Escolta àudio

    El Girona de Primera

    Repassem la meravellosa temporada que ha fet el Girona en l'any del seu ascens i ho fem amb la transmissió de Catalunya Ràdio de l'Eduard Solà que comença amb l'històric ascens contra el Saragossa.