TOTS ELS ÀUDIOS
S'han trobat 249 resultats.
-
2x37 Cuinant al restaurant del Molí de l'Escala
Últim programa de la temporada, on Carles Fité, Jordi Jacas i Josep Lluís Santiso hen sortit dels estudis per anar a la cuina del Molí de l'Escala i fer el programa des d'allà. Cuinem un pop a la gallega i un ceviche amb els peixos pescats per en Santiso, amb qui acabarem amb la cançó que ha compost expressament per al nostre "Que no falti de res".
-
La rumba del "Que no falti de res"
Josep Lluís Santiso interpreta la cançó titulada "Que no falti de res", que ha compost expressament per al programa, i ens explica com ha anat el procés de composició d'aquesta rumba fresca i alegre.
-
2x36 Bicicletes i gastronomia
Aprofitem que arriba l'estiu per agafar la bicicleta i fer una mica d'esport. Parlem de cicloturisme i del fet que Girona s'ha convertit en un referent mundial del sector. També aprenem la millor manera de bullir ous, recordem el millor partit de Messi amb la samarreta del Barça i acabem amb música relacionada amb bicicletes.
-
Les cançons ciclistes
En Josep Lluís Santiso ens proposa un repàs de la disciplina esportista més musical. Repassem les grans cançons "ciclistes" així com les més populars que han inspirat els artistes de tot arreu.
-
Isidre Mor, la moda del cicloturisme
Parlem amb Isidre Mor, del Centre Biker Girona, perquè ens expliqui per què Girona s'ha convertit en un referent mundial del cicloturisme. L'Isidre, a més, ens orientarà sobre quines són les millors rutes per agafar la bicicleta i gaudir d'una bona ruta gastronòmica.
-
Bullir ous
En Jordi Jacas ens explica la millor manera, senzilla i pràctica, de bullir ous, un procediment que se'ns pot complicar si no vigilem.
-
El millor partit de Messi
En Carles Fité s'atreveix a triar el millor partit de Messi amb la samarreta del Barça. Una tria gens fàcil per la quantitat de bons partits que ha fet el millor jugador del món. Quin partit ha triat?
-
2x35 Temps de Mundial
Aquesta setmana arrenca el Mundial i aprofitem per parlar amb tot un expert, el periodista Toni Padilla. També repassem les participacions del Barça al Mundial... de clubs. En Santiso ens fa un repàs de les cançons relacionades amb la Copa del Món i el Jordi Jacas ens dona uns consells espectaculars per evitar que se'ns oxidin alguns productes.
-
Evitar oxidacions
En Jordi Jacas ens dona tota una lliçó per evitar que se'ns oxidin alguns productes de la nostra cuina. Consells pràctics, senzills i sobretot molt útils que ens ajudaran a fer que no se'ns oxidin productes com els plàtans o les patates.
-
Toni Padilla, el crac del Mundial
Parlem amb el periodista i historiador Toni Padilla, cap d'Esports del diari "Ara" i autor de llibres com "Brasil 50: Retrats del Mundial del Maracanazo" i "Atles d'una passió esfèrica". A més és un gran amant de la gastronomia, dels bons vins i, sobretot, de tot allò que giri al voltant d'una pilota.
-
La música dels Mundials
En Josep Lluís Santiso ens fa un repàs de les cançons que han acompanyat diferents edicions de la Copa del Món de seleccions. Començant l'any 62 al Mundial de Xile i acabant per les animades melodies del de Rússia d'aquest any.
-
El Mundial de Clubs
Aprofitant que és època de Mundial, Carles Fité ens porta a fer un repàs dels mundials que ha disputat el Barça. Concretament de les tres edicions en què n'ha sortit campió.
-
2x34 Girona, anxoves i records
Dediquem el programa a Girona i ho fem barrejant gastronomia i futbol. Per un cantó, parlem de producte, i concretament de les anxoves de l'Escala, i per un altre recordem la històrica temporada del Girona a Primera Divisió des del seu ascens. I acabem parlant de música i dels records que ens generen.
-
Enric Fanlo, anxoves de l'Escala
Parlem d'un dels productes estrella del nostre territori: les anxoves de l'Escala. I ho fem amb el gerent d'Anxoves de l'Escala, l'Enric Fanlo, que ens parla amb passió d'aquest producte, de la seva producció, dels seus secrets. I acompanyats d'un fervent defensor de les anxoves com és el nostre xef Jordi Jacas.
-
El poder de la música
En Josep Lluís Santiso ens sorprèn aquesta vegada amb tot el que es pot aconseguir amb la música i la importància que té en molts aspectes de la nostra vida. Com de fet també tenen el menjar i el beure.