TOTS ELS ÀUDIOS

  • Kepa Junkera, el so de les arrels
    Escolta àudio

    Kepa Junkera, el so de les arrels

    Josep Lluís Santiso ens presenta Kepa Junkera, que, amb el seu peculiar acordió basc, la "trikitixa", fa un recorregut musical des de les arrels fins a l'actualitat dins el gènere de la world music. Junkera és un amant, també, de la bona cuina, de l'Athletic Club i de Catalunya, tal com demostra en el seu últim treball discogràfic titulat "Foc". I per acabar, el xef Jordi Jacas ens maridarà un plat pensat especialment per a la proposta musical.

    Josep Lluís Santiso ens presenta Kepa Junkera, que, amb el seu peculiar acordió basc, la "trikitixa", fa un recorregut musical des de les arrels fins a l'actualitat dins el gènere de la world music. Junkera és un amant, també, de la bona cuina, de l'Athletic Club i de Catalunya, tal com demostra en el seu últim treball discogràfic titulat "Foc". I per acabar, el xef Jordi Jacas ens maridarà un plat pensat especialment per a la proposta musical.

  • Emulsió de tomàquet
    Escolta àudio

    Emulsió de tomàquet

    Un dels productes més rics de la nostra terra i del qual més suc es pot treure, i mai més ben dit, és el tomàquet. En Jordi Jacas ens explicarà algunes maneres d'aprofitar-lo al màxim. Aquesta setmana ens ensenya a fer una vinagreta molt especial amb una emulsió de tomàquet.

    Un dels productes més rics de la nostra terra i del qual més suc es pot treure, i mai més ben dit, és el tomàquet. En Jordi Jacas ens explicarà algunes maneres d'aprofitar-lo al màxim. Aquesta setmana ens ensenya a fer una vinagreta molt especial amb una emulsió de tomàquet.

  • 2x21 Màlaga i l"espeto", Puyol i Chambao
    Escolta àudio

    2x21 Màlaga i l"espeto", Puyol i Chambao

    Aprofitant que el Barça visita Màlaga, descobrim una tècnica per cuinar peix anomenada "espeto", típica de la zona. I per això parlem amb un "espetero" molt culer, Paco Bere. Repassem la trajectòria de Puyol amb el Barça, descobrim els bolets deshidratats i ballem a ritme de Chambao.

    Aprofitant que el Barça visita Màlaga, descobrim una tècnica per cuinar peix anomenada "espeto", típica de la zona. I per això parlem amb un "espetero" molt culer, Paco Bere. Repassem la trajectòria de Puyol amb el Barça, descobrim els bolets deshidratats i ballem a ritme de Chambao.

  • Els bolets deshidratats
    Escolta àudio

    Els bolets deshidratats

    No està sent un bon any per als bolets, però, tot i això, Jordi Jacas ens descobreix el valor que tenen els bolets deshidratats i com els podem aprofitar de la millor manera. Com cada setmana, el xef del Molí de l'Escala ens porta els millors consells a "El fora de joc i l'assistència".

    No està sent un bon any per als bolets, però, tot i això, Jordi Jacas ens descobreix el valor que tenen els bolets deshidratats i com els podem aprofitar de la millor manera. Com cada setmana, el xef del Molí de l'Escala ens porta els millors consells a "El fora de joc i l'assistència".

  • Paco Bere: "Espetero" de tota la vida
    Escolta àudio

    Paco Bere: "Espetero" de tota la vida

    Parlem amb Paco Bere, un apassionat del Barça, de Màlaga de tota la vida i que encara manté viva una tradició típica de la zona: cuinar amb la tècnica de l'"espeto". Ens explica en què consisteix i com es manté a dia d'avui aquesta tradició a molts xiringuitos de platja de la Costa del Sol.

    Parlem amb Paco Bere, un apassionat del Barça, de Màlaga de tota la vida i que encara manté viva una tradició típica de la zona: cuinar amb la tècnica de l'"espeto". Ens explica en què consisteix i com es manté a dia d'avui aquesta tradició a molts xiringuitos de platja de la Costa del Sol.

  • Puyol, tota una vida al Barça
    Escolta àudio

    Puyol, tota una vida al Barça

    Repassem els millors moments del gran capità Carles Puyol, que va passar tota la carrera esportiva al Barça. Recordem no només els gols, sinó també algunes intervencions crucials en la seva carrera com a blaugrana, en què va aconseguir aixecar molts títols.

    Repassem els millors moments del gran capità Carles Puyol, que va passar tota la carrera esportiva al Barça. Recordem no només els gols, sinó també algunes intervencions crucials en la seva carrera com a blaugrana, en què va aconseguir aixecar molts títols.

  • Chambao, flamenc electrònic malagueny
    Escolta àudio

    Chambao, flamenc electrònic malagueny

    Josep Lluís Santiso ens presenta la particular música de Chambao, grup liderat per la Lamari que, a més, ha col·laborat molt a Catalunya i ha cantat en diverses ocasions en català. Un grup creat a Màlaga que fa una barreja molt interessant entre el flamenc i la música electrònica.

    Josep Lluís Santiso ens presenta la particular música de Chambao, grup liderat per la Lamari que, a més, ha col·laborat molt a Catalunya i ha cantat en diverses ocasions en català. Un grup creat a Màlaga que fa una barreja molt interessant entre el flamenc i la música electrònica.

  • 2x20 La taberna de Madrid, anxoves de l'Escala i Samuel Eto'o
    Escolta àudio

    2x20 La taberna de Madrid, anxoves de l'Escala i Samuel Eto'o

    A Madrid hi ha molts llocs on es menja bé, però coneixerem un local mític: la Taberna Pedraza. Parlarem amb el seu propietari, que gairebé està obsessionat pel producte, que moltes vegades és català. Recordarem la trajectòria de Samuel Eto'o, en Jordi Jacas ens parlarà d'anxoves i en Josep Lluís Santiso ens descobrirà l'alter ego de Sabina, en Pancho Varona.

    A Madrid hi ha molts llocs on es menja bé, però coneixerem un local mític: la Taberna Pedraza. Parlarem amb el seu propietari, que gairebé està obsessionat pel producte, que moltes vegades és català. Recordarem la trajectòria de Samuel Eto'o, en Jordi Jacas ens parlarà d'anxoves i en Josep Lluís Santiso ens descobrirà l'alter ego de Sabina, en Pancho Varona.

  • Taberna Pedraza: producte, producte i producte
    Escolta àudio

    Taberna Pedraza: producte, producte i producte

    Mítica taberna de Madrid on es menja de meravella. Parlem amb el seu propietari, en Santiago Pedraza, que va deixar la feina de màrqueting que feia a l'Ajuntament de Madrid per obrir un restaurant amb la seva dona. I el resultat és un lloc excel·lent on mimen el producte i aposten per la qualitat, i moltes vegades per producte català.

    Mítica taberna de Madrid on es menja de meravella. Parlem amb el seu propietari, en Santiago Pedraza, que va deixar la feina de màrqueting que feia a l'Ajuntament de Madrid per obrir un restaurant amb la seva dona. I el resultat és un lloc excel·lent on mimen el producte i aposten per la qualitat, i moltes vegades per producte català.

  • Les anxoves de l'Escala
    Escolta àudio

    Les anxoves de l'Escala

    Un escalenc com el Jordi Jacas no podia fallar. Avui ens parla d'un dels millors productes que tenim al nostre territori: les anxoves de l'Escala. Una meravella que el Jordi coneix molt bé. Per això ens explica la millor manera de consumir-les, de preparar-les i de degustar-les!

    Un escalenc com el Jordi Jacas no podia fallar. Avui ens parla d'un dels millors productes que tenim al nostre territori: les anxoves de l'Escala. Una meravella que el Jordi coneix molt bé. Per això ens explica la millor manera de consumir-les, de preparar-les i de degustar-les!

  • Samuel Eto'o, el depredador del gol
    Escolta àudio

    Samuel Eto'o, el depredador del gol

    Samuel Eto'o es va formar al planter del Reial Madrid, però va acabar triomfant al Barça. I això va fer que durant tota la seva carrera tingués una motivació especial quan jugava contra l'equip blanc, que va patir moltes vegades els seus gols. Repassem-ne alguns d'aquests i d'altres que va fer amb la samarreta blaugrana.

    Samuel Eto'o es va formar al planter del Reial Madrid, però va acabar triomfant al Barça. I això va fer que durant tota la seva carrera tingués una motivació especial quan jugava contra l'equip blanc, que va patir moltes vegades els seus gols. Repassem-ne alguns d'aquests i d'altres que va fer amb la samarreta blaugrana.

  • Pancho Varona, l'essència de Sabina
    Escolta àudio

    Pancho Varona, l'essència de Sabina

    Pancho Varona potser és un gran desconegut per a molts. Però no s'entendria Sabina sense ell. Ha estat el compositor de moltes de les seves cançons i en Josep Lluís Santiso ens descobreix aquest personatge que també va provar l'aventura en solitari però on més ha triomfat ha estat al costat de Joaquin Sabina.

    Pancho Varona potser és un gran desconegut per a molts. Però no s'entendria Sabina sense ell. Ha estat el compositor de moltes de les seves cançons i en Josep Lluís Santiso ens descobreix aquest personatge que també va provar l'aventura en solitari però on més ha triomfat ha estat al costat de Joaquin Sabina.

  • 2x19 Girona, triomfant en gastronomia i futbol
    Escolta àudio

    2x19 Girona, triomfant en gastronomia i futbol

    Girona està més de moda que mai. A nivell gastronòmic continuen triomfant i futbolísticament estan disputant una temporada excel·lent. Per això barregem els dos conceptes parlant amb Pere Massana, del restaurant Massana, que té una estrella Michelin i amb el president del Girona, Delfí Geli. Farem una truita d'arròs del dia abans, repassarem les últimes finals de Copa del Barça i sentirem els Sopa de Cabra.

    Girona està més de moda que mai. A nivell gastronòmic continuen triomfant i futbolísticament estan disputant una temporada excel·lent. Per això barregem els dos conceptes parlant amb Pere Massana, del restaurant Massana, que té una estrella Michelin i amb el president del Girona, Delfí Geli. Farem una truita d'arròs del dia abans, repassarem les últimes finals de Copa del Barça i sentirem els Sopa de Cabra.

  • Pere Massana i Delfí Geli, gastronomia i futbol a Girona
    Escolta àudio

    Pere Massana i Delfí Geli, gastronomia i futbol a Girona

    Parlem amb Pere Massana, del restaurant Massana, que té més de 30 anys d'història i compta amb el reconeixement d'una estrella Michelin. I també amb Delfí Geli, president del Girona i un dels responsables de l'exitosa temporada que està fent el seu club de futbol.

    Parlem amb Pere Massana, del restaurant Massana, que té més de 30 anys d'història i compta amb el reconeixement d'una estrella Michelin. I també amb Delfí Geli, president del Girona i un dels responsables de l'exitosa temporada que està fent el seu club de futbol.

  • El Barça, rei de Copes
    Escolta àudio

    El Barça, rei de Copes

    El Barça s'ha classificat per a una nova final de Copa del Rei. Serà la vuitena en els últims deu anys. Per això recordem les últimes finals de Copa i les revivim amb els gols i les emocions que s'han viscut a cada final.

    El Barça s'ha classificat per a una nova final de Copa del Rei. Serà la vuitena en els últims deu anys. Per això recordem les últimes finals de Copa i les revivim amb els gols i les emocions que s'han viscut a cada final.

Anar al contingut