TOTS ELS ÀUDIOS

  • Jesús Pont: gastronomia i futbol
    Escolta àudio

    Jesús Pont: gastronomia i futbol

    És el clar exemple de la filosofia del programa. El Jesús Pont combina amb passió la gastronomia i el futbol. D'una banda, és el cuiner i propietari d'un negoci familiar que ja fa anys que triomfa, el restaurant Cal Sastre, a Santa Pau. I de l'altra, la seva afició pel futbol l'ha convertit actualment en directiu de la Federació Catalana i, en el passat, en directiu del Girona FC o president del Santa Pau CF.

    És el clar exemple de la filosofia del programa. El Jesús Pont combina amb passió la gastronomia i el futbol. D'una banda, és el cuiner i propietari d'un negoci familiar que ja fa anys que triomfa, el restaurant Cal Sastre, a Santa Pau. I de l'altra, la seva afició pel futbol l'ha convertit actualment en directiu de la Federació Catalana i, en el passat, en directiu del Girona FC o president del Santa Pau CF.

  • AC/DC o la fórmula de la Coca-Cola
    Escolta àudio

    AC/DC o la fórmula de la Coca-Cola

    Josep Lluís Santiso repassa els directes del mastodont australià a casa nostra, una banda que després de 45 anys continua viva amb la seva fórmula secreta en què barreja contundència, senzillesa i estil propi.

    Josep Lluís Santiso repassa els directes del mastodont australià a casa nostra, una banda que després de 45 anys continua viva amb la seva fórmula secreta en què barreja contundència, senzillesa i estil propi.

  • 2x24 Sevilla, Lluís Canut, Thierry Henry i Los del Río
    Escolta àudio

    2x24 Sevilla, Lluís Canut, Thierry Henry i Los del Río

    Tornem a Sevilla, ciutat que ens encanta visitar per la gent, la gastronomia i el futbol. Parlem amb en Lluís Canut per descobrir on mengen els periodistes quan segueixen l'actualitat esportiva. El nostre xef Jordi Jacas ens ensenya a preparar el millor puré de patata: el parmentier de Robuchon. Repassem el millor de Thierry Henry al Barça i acabem amb el gastromusical, on el Josep Lluís Santiso fa un repàs a la trajectòria de Los del Río.

    Tornem a Sevilla, ciutat que ens encanta visitar per la gent, la gastronomia i el futbol. Parlem amb en Lluís Canut per descobrir on mengen els periodistes quan segueixen l'actualitat esportiva. El nostre xef Jordi Jacas ens ensenya a preparar el millor puré de patata: el parmentier de Robuchon. Repassem el millor de Thierry Henry al Barça i acabem amb el gastromusical, on el Josep Lluís Santiso fa un repàs a la trajectòria de Los del Río.

  • Lluís Canut: Amant de l'esport i la bona cuina
    Escolta àudio

    Lluís Canut: Amant de l'esport i la bona cuina

    Parlem amb Lluís Canut, un dels clàssics del periodisme català, i un gran gurmet. Ens explicarà els plats més exclusius que ha pogut tastar en els diversos desplaçaments esportius que ha fet.

    Parlem amb Lluís Canut, un dels clàssics del periodisme català, i un gran gurmet. Ens explicarà els plats més exclusius que ha pogut tastar en els diversos desplaçaments esportius que ha fet.

  • La gran festa sevillana: Los del Río
    Escolta àudio

    La gran festa sevillana: Los del Río

    Josep Lluís Santiso fa un repàs de la llarguíssima història de Los del Río, que han animat els esdeveniments més luxosos de mig món, tot plegat fins a arribar a La Macarena, la gallina dels ous d'or musical. I per acabar, el xef Jordi Jacas ens maridarà un plat pensat especialment per a la proposta musical.

    Josep Lluís Santiso fa un repàs de la llarguíssima història de Los del Río, que han animat els esdeveniments més luxosos de mig món, tot plegat fins a arribar a La Macarena, la gallina dels ous d'or musical. I per acabar, el xef Jordi Jacas ens maridarà un plat pensat especialment per a la proposta musical.

  • Del puré de patata al parmentier de Robuchon
    Escolta àudio

    Del puré de patata al parmentier de Robuchon

    El Jordi Jacas ens ajuda a trobar el puré de patata més exquisit i fi, el parmentier de Robuchon, només afegint-hi un parell d'ingredients i amb un toc final que li donarà un punt ben gustós.

    El Jordi Jacas ens ajuda a trobar el puré de patata més exquisit i fi, el parmentier de Robuchon, només afegint-hi un parell d'ingredients i amb un toc final que li donarà un punt ben gustós.

  • Thierry Henry i l'any del sextet
    Escolta àudio

    Thierry Henry i l'any del sextet

    Repassem la trajectòria de Tierry Henry amb els cinc millors gols de la seva trajectòria blaugrana, que va coincidir amb la històrica etapa de les sis copes.

    Repassem la trajectòria de Tierry Henry amb els cinc millors gols de la seva trajectòria blaugrana, que va coincidir amb la històrica etapa de les sis copes.

  • 2x23 Motos, Qatar i nens
    Escolta àudio

    2x23 Motos, Qatar i nens

    Aquesta setmana no tenim futbol de Primera Divisió, però això no ens atura i nosaltres seguim barrejant gastronomia i esport. I ho fem, aquesta vegada, amb les motos, aprofitant que acaba de començar el Mundial de motociclisme, amb gran presència de pilots catalans. Parlem amb Aleix Espargaró, un gran culer i amant de la cuina. I ja que la primera cursa es disputa a Qatar, recordem la trajectòria del gran Xavi Hernández, que ara, en els últims anys de la seva carrera, juga en aquell país. I acabem amb la música infantil de la mà de Dàmaris Gelabert.

    Aquesta setmana no tenim futbol de Primera Divisió, però això no ens atura i nosaltres seguim barrejant gastronomia i esport. I ho fem, aquesta vegada, amb les motos, aprofitant que acaba de començar el Mundial de motociclisme, amb gran presència de pilots catalans. Parlem amb Aleix Espargaró, un gran culer i amant de la cuina. I ja que la primera cursa es disputa a Qatar, recordem la trajectòria del gran Xavi Hernández, que ara, en els últims anys de la seva carrera, juga en aquell país. I acabem amb la música infantil de la mà de Dàmaris Gelabert.

  • Com pelar un tomàquet
    Escolta àudio

    Com pelar un tomàquet

    Dins d'aquest cicle sobre tomàquets que ens prepara, el Jordi Jacas avui ens ensenya una cosa molt pràctica i útil: pelar els tomàquets. Sobretot perquè quan ho fem no llencem la meitat del tomàquet i no hi deixem els dits. Ens explica com fer-ho de forma molt fàcil i senzilla.

    Dins d'aquest cicle sobre tomàquets que ens prepara, el Jordi Jacas avui ens ensenya una cosa molt pràctica i útil: pelar els tomàquets. Sobretot perquè quan ho fem no llencem la meitat del tomàquet i no hi deixem els dits. Ens explica com fer-ho de forma molt fàcil i senzilla.

  • Aleix Espargaró: passió per les motos i el futbol
    Escolta àudio

    Aleix Espargaró: passió per les motos i el futbol

    Ha començat una nova edició del Mundial de motociclisme, i parlem amb un dels participants de Moto GP, el català Aleix Espargaró, que, a més, és un gran aficionat al futbol i, concretament, del Barça. Espargaró ens explicarà com es viu el Campionat del Món pel que fa a la gastronomia i com es pot seguir el futbol des de la distància.

    Ha començat una nova edició del Mundial de motociclisme, i parlem amb un dels participants de Moto GP, el català Aleix Espargaró, que, a més, és un gran aficionat al futbol i, concretament, del Barça. Espargaró ens explicarà com es viu el Campionat del Món pel que fa a la gastronomia i com es pot seguir el futbol des de la distància.

  • Dàmaris Gelabert i Lola Call, cançons per a petits i grans
    Escolta àudio

    Dàmaris Gelabert i Lola Call, cançons per a petits i grans

    Aprofitant que aquesta setmana la Lliga de Primera Divisió descansa, fem un homenatge als més menuts de la casa. I ho fem amb la Dàmaris Gelabert, que fa temps que remou el panorama musical infantil fent cançons intel·ligents, sensibles i pedagògiques. I en Josep Lluís Santiso ens presenta la Lola Call, de dotze anys, que interpreta un parell de cançons de la Dàmaris.

    Aprofitant que aquesta setmana la Lliga de Primera Divisió descansa, fem un homenatge als més menuts de la casa. I ho fem amb la Dàmaris Gelabert, que fa temps que remou el panorama musical infantil fent cançons intel·ligents, sensibles i pedagògiques. I en Josep Lluís Santiso ens presenta la Lola Call, de dotze anys, que interpreta un parell de cançons de la Dàmaris.

  • Xavi, història del Barça
    Escolta àudio

    Xavi, història del Barça

    A dia d'avui, Xavi Hernández és el jugador que més partits ha disputat de la història del Barça. A través del seu currículum increïble, repassem els seus millors moments al club blaugrana, els seus gols històrics i la seva implicació al Barça durant 17 temporades.

    A dia d'avui, Xavi Hernández és el jugador que més partits ha disputat de la història del Barça. A través del seu currículum increïble, repassem els seus millors moments al club blaugrana, els seus gols històrics i la seva implicació al Barça durant 17 temporades.

  • 2x22 Bilbao, el Burduntzi, Quini i Kepa Junquera
    Escolta àudio

    2x22 Bilbao, el Burduntzi, Quini i Kepa Junquera

    Quan ens centrem en el País Basc, el programa pren un aire especial. Perquè en aquesta terra la relació entre la gastronomia i el futbol la porten a la sang. Parlem amb Karlos Ibarrondo, un cuiner que fa servir la tradicional tècnica del "burduntzi", una manera de rostir la carn amb molta paciència i amb resultats excel·lents. Repassem la trajectòria de Quini al Barça, preparem una vinagreta de tomàquet molt especial i coneixem el músic bilbaí Kepa Junquera.

    Quan ens centrem en el País Basc, el programa pren un aire especial. Perquè en aquesta terra la relació entre la gastronomia i el futbol la porten a la sang. Parlem amb Karlos Ibarrondo, un cuiner que fa servir la tradicional tècnica del "burduntzi", una manera de rostir la carn amb molta paciència i amb resultats excel·lents. Repassem la trajectòria de Quini al Barça, preparem una vinagreta de tomàquet molt especial i coneixem el músic bilbaí Kepa Junquera.

  • Karlos Ibarrondo: la tradició del "burduntzi"
    Escolta àudio

    Karlos Ibarrondo: la tradició del "burduntzi"

    Parlem amb Karlos Ibarrondo, un cuiner basc que utilitza la tradicional tècnica del "burduntzi", que consisteix a rostir un xai a la brasa durant moltes hores i amb paciència, per obtenir-ne tot el gust. Ibarrondo ens explica com ho fa i comparteix amb nosaltres algunes experiències relacionades amb el "burduntzi" i l'Athletic Club de Bilbao.

    Parlem amb Karlos Ibarrondo, un cuiner basc que utilitza la tradicional tècnica del "burduntzi", que consisteix a rostir un xai a la brasa durant moltes hores i amb paciència, per obtenir-ne tot el gust. Ibarrondo ens explica com ho fa i comparteix amb nosaltres algunes experiències relacionades amb el "burduntzi" i l'Athletic Club de Bilbao.

  • Quini, l'home gol dels 80
    Escolta àudio

    Quini, l'home gol dels 80

    Aquests dies, ens ha deixat una llegenda del futbol que va vestir la samarreta del Barça: Quini. Per això li volem fer un homenatge, recordant alguns dels seus millors moments al club blaugrana i també, per desgràcia, revivint aquell episodi tan difícil del seu segrest.

    Aquests dies, ens ha deixat una llegenda del futbol que va vestir la samarreta del Barça: Quini. Per això li volem fer un homenatge, recordant alguns dels seus millors moments al club blaugrana i també, per desgràcia, revivint aquell episodi tan difícil del seu segrest.

Anar al contingut