TOTS ELS ÀUDIOS

 • Programa 26: Javier Perianes
  Escolta àudio

  Programa 26: Javier Perianes

  En el programa d'avui, Àlex Robles i Víctor Garcia de Gomar ens mostren les preferències musicals d'un pianista de Huelva que ha participat en els festivals més prestigiosos i ha actuat amb la majoria d'orquestres i formacions internacionals de renom. Sabrem què escolta Javier Perianes.

 • Programa 25: Anne Sofie von Otter
  Escolta àudio

  Programa 25: Anne Sofie von Otter

  En el programa d'avui, Àlex Robles i Víctor Garcia de Gomar ens mostren les preferències musicals d'una de les grans mezzosopranos líriques, nascuda a Estocolm l'any 1955 i que encara està en actiu amb una tècnica i realització impecables: Anne Sofie von Otter.

 • Programa 24: Yo-Yo Ma
  Escolta àudio

  Programa 24: Yo-Yo Ma

  El protagonista del programa d'avui és un dels violoncel·listes més influents dels últims temps, l'estatunidenc Yo-Yo Ma. Sentirem les seves propostes musicals que més l'identifiquen. Un programa realitzat i presentat per Àlex Robles i Víctor Garcia de Gomar.

 • Programa 23: Pablo Heras-Casado
  Escolta àudio

  Programa 23: Pablo Heras-Casado

  En el programa d'avui, coneixerem les preferències musicals del director d'orquestra espanyol Pablo Heras-Casado. Un programa realitzat i presentat per Àlex Robles i Víctor García de Gomar.

 • Programa 22: Jordi Savall
  Escolta àudio

  Programa 22: Jordi Savall

  En el programa d'avui, descobrirem les preferències musicals d'un dels grans del nostre país, Jordi Savall. Àlex Robles i Víctor Garcia de Gomar ens descobreixen les preferències musicals d'aquest músic especialitzat en la viola de gamba, la direcció d'orquestra i la recerca musicològica de música antiga.

 • Programa 21: Alfred Brendel
  Escolta àudio

  Programa 21: Alfred Brendel

  Àlex Robles i Víctor Garcia de Gomar ens descobreixen les preferències musicals d'un gran pianista austríac, que també ha desenvolupat el vessant de la poesia, la creació literària i la pintura. "I tu, què escoltes?", amb... Alfred Brendel!

 • Programa 20: Montserrat Caballé
  Escolta àudio

  Programa 20: Montserrat Caballé

  En el programa d'avui, Àlex Robles i Víctor Garcia de Gomar ens descobreixen les preferències musicals de Montserrat Caballé, una de les més grans sopranos d'òpera de la segona meitat del segle XX.

 • Programa 19: Maria João Pires
  Escolta àudio

  Programa 19: Maria João Pires

  La protagonista del programa d'avui és una reconeguda pianista nascuda a Lisboa però resident a Bèlgica. Actualment té 73 anys, i recentment ha anunciat la seva retirada definitiva dels escenaris. Àlex Robles i Víctor Garcia de Gomar ens descobreixen les preferències musicals de Maria João Pires.

 • Programa 18: Regals musicals
  Escolta àudio

  Programa 18: Regals musicals

  El dia de Reis és especial. I el programa d'avui també ho serà. Àlex Robles i Víctor García de Gomar ens han fet una selecció de música triada per grans personalitats, no exclusivament musicals.

 • Programa 17: Riccardo Muti
  Escolta àudio

  Programa 17: Riccardo Muti

  Avui sentirem les preferències musicals d'un dels grans directors d'orquestra. Entre el 1986 i el 2005 va ocupar el càrrec de director musical del teatre d'òpera La Scala de Milà. Ja sabeu de qui parlem? De Riccardo Muti, és clar!

 • Programa 16: Nadal, Nadal!
  Escolta àudio

  Programa 16: Nadal, Nadal!

  Aquesta és la felicitació nadalenca d'Àlex Robles i Víctor García de Gomar, un programa especial amb moltes recomanacions nadalenques que son veritables regals musicals Bon Nadal!

 • Programa 15: René Jacobs
  Escolta àudio

  Programa 15: René Jacobs

  Avui sentirem les preferències musicals d'un personatge que té moltes facetes; les més conegudes són les de cantant i director. És un dels grans contratenors del panorama actual: Réne Jacobs.

 • Programa 14: Jessye Norman
  Escolta àudio

  Programa 14: Jessye Norman

  Una cantant excepcional, humana, admirada i aplaudida, ens descobreix els seus registres vocals i també instrumentals. De llarga trajectòria i coneixedora del món del lied i de l'òpera -tant del repertori italià com del repertori francès i alemany-, la gran soprano nord-americana fa gala del seu bon gust i ens delecta amb una selecció personal que també contrastarem amb algunes de les perles que ella mateixa ha enregistrat.

 • Programa 13: Lang Lang
  Escolta àudio

  Programa 13: Lang Lang

  El protagonista d'avui es defineix com un filantrop. Se'l considera un bon músic, un boníssim intèrpret però també un excel·lent comunicador. Àlex Robles i Víctor García de Gomar ens descobreixen les preferències musicals del virtuós pianista xinès Lang Lang.

 • Programa 12: Juan Diego Flórez
  Escolta àudio

  Programa 12: Juan Diego Flórez

  El tenor peruà Juan Diego Flórez arriba a la maduresa en plena efervescència i plenitud vocal. Luciano Pavarotti –admirat i recomanat- el considerava el seu hereu, tot i que Flórez emula el model de Kraus i es considera deixeble d'Ernesto Palacio, també peruà. En aquest programa descobrirem els seus gustos musicals i les preferències que van de l'ideal simfònic romàntic al repertori rossinià i verdià en versions molt importants que formen part del catàleg de referència. També sentirem el tenor català David Alegret que ens parla i ens recomana Flórez, com a company i cover de professió, a qui coneix bé i ha substituït en algun dels seus papers més destacats.