TOTS ELS ÀUDIOS

 • Programa 39: Leonidas Kavakos
  Escolta àudio

  Programa 39: Leonidas Kavakos

  El protagonista del programa d'avui és el violinista grec Leonidas Kavakos. Guardonat amb el Premi Léonie Sonning 2017. Als 21 anys va enregistrar la versió original del concert de Sibelius (Premi Gramophone 1991). Avui coneixerem la seva llista de recomanacions musicals.

 • Programa 38: Kiri Te Kanawa
  Escolta àudio

  Programa 38: Kiri Te Kanawa

  La protagonista d'avui és la soprano neozelandesa Kiri Te Kanawa. Àlex Robles i Víctor Garcia de Gomar ens descobriran les seves preferències musicals a través de la seva carrera artística.

 • Programa 37: Isabelle Faust
  Escolta àudio

  Programa 37: Isabelle Faust

  La violinista alemanya és la protagonista del programa d'avui. Considerada una de les millors violinistes de la generació, la seva carrera musical va començar quan tenia 5 anys i no va trigar massa a destacar i a començar a rebre premis i distincions. Avui, la sentirem tocar i coneixerem les seves preferències musicals.

 • Programa 36: Katia i Marielle Labèque
  Escolta àudio

  Programa 36: Katia i Marielle Labèque

  Programa dedicat a dues germanes pianistes, grans intèrprets que toquen sempre juntes i amb una excel·lent dosi de complicitat i sincronització. Avui, Àlex Robles i Víctor Garcia de Gomar ens descobreixen les preferències musicals de Katia i Marielle Labèque.

 • Programa 35: Marc Minkowski
  Escolta àudio

  Programa 35: Marc Minkowski

  En el programa d'avui, Àlex Robles i Víctor Garcia de Gomar ens apropen les preferències musicals d'un director nascut a París, fundador del conjunt Les Musiciens du Louvre. Director precís, amb un gran sentit del drama i que dona una intencionalitat a la música. Avui, Marc Minkowski.

 • Programa 34: Plácido Domingo
  Escolta àudio

  Programa 34: Plácido Domingo

  Avui ens acompanya un personatge amb una veu que tothom identifica, una de les veus més versàtils i poderoses i que, a més, fa tots els rols dins el món de l'òpera. Àlex Robles i Víctor Garcia de Gomar ens desgranen les preferències musicals del mestre Plácido Domingo.

 • Joan Guinjoan
  Escolta àudio

  Joan Guinjoan

  "Mai no he pretès buscar el transcendent; per mi, les idees que generen la composició poden néixer de les múltiples subtileses que envolten la nostra pròpia vida quotidiana. Jo assumeixo el compromís estètic que suposa l'ús de diferents llenguatges en una mateixa partitura, com també el de materials aliens, quan aquests m'estimulen per crear quelcom de propi. Finalment, quan m'han preguntat d'on vinc i cap on vaig, la resposta ha estat: vaig a retrobar-me, buscant cada vegada més les meves arrels d'autòcton recalcitrant, amb la humilitat d'origen lligada indissolublement a la realitat de cada moment." Al programa d'avui, Àlex Robles i Víctor Garcia de Gomar ens mostren les preferències musicals d'un dels grans, el compositor Joan Guinjoan.

 • Programa 32: Bryn Terfel
  Escolta àudio

  Programa 32: Bryn Terfel

  Obrim la llista de recomanacions d'un convidat que no només canta, sinó que explica històries. Àlex Robles i Víctor García de Gomar ens descobreixen les preferències musicals del baríton gal·lès Bryn Terfel.

 • Programa 31: Anna Netrebko
  Escolta àudio

  Programa 31: Anna Netrebko

  La protagonista del programa d'avui és una excepcional soprano russa, nacionalitzada austríaca des del 2006. Àlex Robles i Víctor Garcia de Gomar ens descobreixen les preferències musicals d'Anna Netrebko.

 • Programa 30: Matthias Goerne
  Escolta àudio

  Programa 30: Matthias Goerne

  Àlex Robles i Víctor Garcia de Gomar ens mostren les preferències musicals de Matthias Goerne, baríton alemany i liederista de reconeixement internacional, a més d'incorregible viatger. Una veu excepcional.

 • Programa 29: Maurizio Pollini
  Escolta àudio

  Programa 29: Maurizio Pollini

  En el programa d'avui, Àlex Robles i Víctor Garcia de Gomar ens descobriran les preferències musicals del pianista italià Maurizio Pollini.

 • Programa 28: Mark Padmore
  Escolta àudio

  Programa 28: Mark Padmore

  El protagonista del programa d'avui té una gran capacitat per comunicar. És conegut arreu fent d'evangelista a la "Passió segons Sant Mateu", de Johann Sebastian Bach. Àlex Robles i Víctor Garcia de Gomar ens descobreixen les preferències musicals del tenor Mark Padmore.

 • Programa 27: Mitsuko Uchida
  Escolta àudio

  Programa 27: Mitsuko Uchida

  En el programa d'avui, Àlex Robles i Víctor Garcia de Gomar ens presenten les preferèncis musicals d'una dona pianista compromesa amb l'art, la música, la cultura, d'una manera pulcra i essencial. S'ha manifestat com una intèrpret exquisida del repertori mozartià, però no només, tot i que s'ha concentrat en allò que sap defensar millor, trobant sempre una manera personal i diferent d'expressar-ho. És per això que les seves versions dels clàssics se'ns presenten sempre amb uns altres ulls, revistades, úniques. En la seva llista de recomanació personal també trobem reflectida aquesta tendència a buscar aquelles versions que, per un motiu o un altre, han suposat un trencament o més aviat una evolució.

 • Programa 26: Javier Perianes
  Escolta àudio

  Programa 26: Javier Perianes

  En el programa d'avui, Àlex Robles i Víctor Garcia de Gomar ens mostren les preferències musicals d'un pianista de Huelva que ha participat en els festivals més prestigiosos i ha actuat amb la majoria d'orquestres i formacions internacionals de renom. Sabrem què escolta Javier Perianes.

 • Programa 25: Anne Sofie von Otter
  Escolta àudio

  Programa 25: Anne Sofie von Otter

  En el programa d'avui, Àlex Robles i Víctor Garcia de Gomar ens mostren les preferències musicals d'una de les grans mezzosopranos líriques, nascuda a Estocolm l'any 1955 i que encara està en actiu amb una tècnica i realització impecables: Anne Sofie von Otter.