TOTS ELS ÀUDIOS

 • Fabio Biondi
  Escolta àudio

  Fabio Biondi

  Avui coneixerem els gustos musicals d'aquest violinista i director d'orquestra italià, especialista en música barroca.

 • Josep Carreras
  Escolta àudio

  Josep Carreras

  Avui el nostre convidat és un gran tenor català que encara està en actiu i que ens ha regalat recitals memorables. Va debutar molt jove als teatres i festivals més importants del món. També ha col·laborat amb prestigiosos directors d'orquestra, com ara Herbert von Karajan, amb qui va treballar durant més de dotze anys a Salzburg, Berlín i Viena.

 • Andrew Lloyd Webber
  Escolta àudio

  Andrew Lloyd Webber

  Avui descobrirem els gustos musicals d'aquest compositor de teatre musical anglès que s'ha fet famós per la composició d'obres clàssiques del gènere, com ara "Jesucrist superstar" i "Cats".

 • Janet Baker
  Escolta àudio

  Janet Baker

  Comencem el programa d'avui sentint la veu de la nostra protagonista interpretant el famós lament de l'òpera de Henry Purcell "Dido i Enees". Una interpretació magistral, que ens servirà de punt de partida per descobrir i homenatjar aquesta gran mezzosoprano anglesa.

 • Rinaldo Alessandrini
  Escolta àudio

  Rinaldo Alessandrini

  Fundador i director del conjunt de música antiga Concerto Italiano, també és reconegut com a clavecinista i gran especialista en l'obra de Claudio Monteverdi. Avui gaudirem de la seva llista de recomanacions, amb una selecció molt interessant.

 • Mirella Freni
  Escolta àudio

  Mirella Freni

  Va tenir uns inicis difícils, però gràcies a la seva voluntat i esforç finalment va aconseguir l'èxit. Avui sabrem els gustos musicals d'aquesta gran soprano italiana nascuda a Mòdena l'any 1935.

 • Riccardo Chailly
  Escolta àudio

  Riccardo Chailly

  Avui coneixerem la llista de recomenació d'aquest gran director d'orquestra italià.

 • Khatia Buniatishvili
  Escolta àudio

  Khatia Buniatishvili

  Avui descobrim els gustos musicals d'aquesta jove pianista. Nascuda a Geòrgia l'any 1987, tot i la seva joventut gaudeix ja de gran reconeixement i prestigi internacionals.

 • Vladimir Ashkenazy
  Escolta àudio

  Vladimir Ashkenazy

  Avui us presentem les recomanacions d'aquest llegendari pianista i director d'orquestra rus, de nacionalitat islandesa. Amb més de 50 anys de carrera musical, avui coneixerem les seves preferències musicals.

 • Xavier Sabata
  Escolta àudio

  Xavier Sabata

  Avui ens acompanya a l'estudi el contratenor Xavier Sabata per explicar-nos, en primera persona, quines són les músiques que l'han acompanyat des de petit i quines preferències musicals té.

 • Christian Gerhaher
  Escolta àudio

  Christian Gerhaher

 • Programa 44: Valery Gergiev
  Escolta àudio

  Programa 44: Valery Gergiev

  Considerat una de les grans batutes del panorama internacional. Avui coneixerem els gustos musicals i recomenacions d'aquest prestigiós director d'orquestra rus.

 • Leonard Bernstein
  Escolta àudio

  Leonard Bernstein

  Obrim la segona temporada commemorant el centenari del naixement d'aquest reconegut compositor i pianista que va ser el primer director d'orquestra nascut als Estats Units que va obtenir èxit i reconeixement internacionals. Avui, a l'"I tu què escoltes?", les recomanacions musicals del gran mestre Bernstein.

 • Resum de la temporada
  Escolta àudio

  Resum de la temporada

  John Adams, Barbara Hendricks, Yo-Yo Ma, Javier Perianes i Anna Netrebko són algunes de les personalitats que hem conegut aquesta temporada. Recordem els millors moments i us desitgem un bon estiu!

 • Programa 42: John Adams
  Escolta àudio

  Programa 42: John Adams

  Fa pocs dies va dirigir l'OBC amb l'Orfeó Català i els Cors Jove i de Cambra del Palau de la Música Catalana. Avui coneixerem les preferències musicals del famós compositor nord-americà John Adams, autor d'algunes de les obres més influents de la música del segle XX.