Anem a Vinseum i a l'Estartit, descobrim un formatge de cabra i veiem el canvi climàtic en la pesca
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge

Anem a Vinseum i a l'Estartit, descobrim un formatge de cabra i veiem el canvi climàtic en la pesca

Anem a Vinseum i a l'Estartit, descobrim un formatge de cabra i veiem el canvi climàtic en la pesca

Avui us recomanem acostar-vos a un museu que no us deixarà indiferents. Es tracta del Vinseum, el Museu del Vi a Vilafranca. Coneixerem un dels observadors més antics i més complets pel que fa a la meteorologia a Catalunya, en Josep Pascual de l'Estartit. Els senglars, un formatge de cabra especial i el canvi climàtic en la pesca, seran altres temes del programa que tot just comencem.