Marcos Pedarrós: "Creigui qu'un restaurant dera Val d'Aran pòt arténher ua estela michelin".
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge

Marcos Pedarrós: "Creigui qu'un restaurant dera Val d'Aran pòt arténher ua estela michelin".

Marcos Pedarrós: "Creigui qu'un restaurant dera Val d'Aran pòt arténher ua estela michelin".

Aué, en collòqui d'"Eth maitin d'Aran" auem parlat dera Guia Michelin e des restaurants aranesi qu'ei figuren enes diuèrses categories tamb Josep Santana d'Eth Niu, Marcos Pedarrós d'er Occitan, Josep Gregorio, deth portalet de Bossòst, Cesar Mory d'Es Arraïtzes e Angel Pardo, responsable de comunicacion dera Guia Michelin. Avui, al col·loqui d'"Eth maitin d'Aran" hem parlat de la Guia Michelin i dels restaurants aranesos que hi figuren a les diverses categories amb Josep Santana d'Eth Niu, Marcos Pedarrós d'er Occitan, Josep Gregorio, del Portalet de Bossòst, Cesar Mory d'Es Arraïtzes i Angel Pardo, responsable de comunicació de la Guia Michelin.