MeteoTemps

 • Formatgeria de Montmelús, una vida d'esforços, feina i dedicació a 1.600 metres al Pirineu
  Escolta àudio

  Formatgeria de Montmelús, una vida d'esforços, feina i dedicació a 1.600 metres al Pirineu

  El treball, l'estima a la natura i la perseverança dona els seus fruits a la Granja i Formatgeria de Montmelús. Una masia ubicada a 1.600 metres a la Cerdanya on l'Helena i el Xavi han partit de zero en una granja que ja compta amb un ramat de 80 cabres. Entrevistem Helena Guillem i descobrim com va néixer la granja i tot el que ofereix actualment.
  · Pregunta: Quin any aconsegueixen el Xavi i l'Helena tirar endavant el projecte de Montmelús?
  · Premi: Un lot de mel Alemany, l'empresa més guardonada als Premis Great Taste, els Oscars de l'alimentació gurmet. Aquest lot conté: mels, xocolates, fruits secs, vinagre, sabó de mel, mel i suc de llimona i una bossa de tela. Un bon tast de l'univers del dolç natural d'Alemany.
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  El treball, l'estima a la natura i la perseverança dona els seus fruits a la Granja i Formatgeria de Montmelús. Una masia ubicada a 1.600 metres a la Cerdanya on l'Helena i el Xavi han partit de zero en una granja que ja compta amb un ramat de 80 cabres. Entrevistem Helena Guillem i descobrim com va néixer la granja i tot el que ofereix actualment. · Pregunta: Quin any aconsegueixen el Xavi i l'Helena tirar endavant el projecte de Montmelús? · Premi: Un lot de mel Alemany, l'empresa més guardonada als Premis Great Taste, els Oscars de l'alimentació gurmet. Aquest lot conté: mels, xocolates, fruits secs, vinagre, sabó de mel, mel i suc de llimona i una bossa de tela. Un bon tast de l'univers del dolç natural d'Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Estacions de muntanya al Cadí, amb Manel Cascante
  Escolta àudio

  Estacions de muntanya al Cadí, amb Manel Cascante

  Ubicar una estació meteorològica dalt d'una muntanya, a 2.500 metres, no és fàcil. Que arribi el senyal allà on vols rebre les dades és una mica més complicat i que sigui capaç de fer front al mal temps, la dificultat augmenta exponencialment. Escolteu les aventures d'una estació ubicada a prop del coll de Tancalaporta de la serra del Cadí.
  · Pregunta: L'estació meteo que ens porta el Manel Cascante es troba al Coll del Frare o al sector del Tancalaporta?
  · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules de cafè Novell residu zero, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic. O bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt, a triar pel guanyador.
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Ubicar una estació meteorològica dalt d'una muntanya, a 2.500 metres, no és fàcil. Que arribi el senyal allà on vols rebre les dades és una mica més complicat i que sigui capaç de fer front al mal temps, la dificultat augmenta exponencialment. Escolteu les aventures d'una estació ubicada a prop del coll de Tancalaporta de la serra del Cadí. · Pregunta: L'estació meteo que ens porta el Manel Cascante es troba al Coll del Frare o al sector del Tancalaporta? · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules de cafè Novell residu zero, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic. O bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt, a triar pel guanyador. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • El llibre "Trini, la tonyina de l'Escala"
  Escolta àudio

  El llibre "Trini, la tonyina de l'Escala"

  La famosa tonyina Trini del port de l'Escala ja té un llibre. Parlem amb els dos autors, Lluis Roura, il·lustrador i pintor, i Lurdes Boix, directora de l'Arxiu Històric i del Museu de l'Escala i escriptora, que ens expliquen el procés d'elaboració d'aquest singular i curiós túnid que cada any torna per Nadal a l'Escala.
  · Pregunta: Ha fallat la tonyina Trini algun any en la seva visita nadalenca?
  · Premi: Lot de torrons i mel Alemany, l'empresa més guardonada als Premis Great Taste, els Oscars de l'alimentació gurmet. Aquest lot conté torrons, mels, xocolates, vinagre, sabó de mel i una bossa de roba. Un bon tast de l'univers del dolç natural d'Alemany
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  La famosa tonyina Trini del port de l'Escala ja té un llibre. Parlem amb els dos autors, Lluis Roura, il·lustrador i pintor, i Lurdes Boix, directora de l'Arxiu Històric i del Museu de l'Escala i escriptora, que ens expliquen el procés d'elaboració d'aquest singular i curiós túnid que cada any torna per Nadal a l'Escala. · Pregunta: Ha fallat la tonyina Trini algun any en la seva visita nadalenca? · Premi: Lot de torrons i mel Alemany, l'empresa més guardonada als Premis Great Taste, els Oscars de l'alimentació gurmet. Aquest lot conté torrons, mels, xocolates, vinagre, sabó de mel i una bossa de roba. Un bon tast de l'univers del dolç natural d'Alemany >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • La influència del temps en la salut de les persones
  Escolta àudio

  La influència del temps en la salut de les persones

  El vent, la pluja, el sol entre d'altres fenòmens meteorològics influeixen en el nostre estat d'ànim i de salut. Entrevistem Antoni Bulbena, psiquiatre, que ens dirà que hi ha darrere de l'expressió "tocats per la tramuntana" i altres alteracions als quals som sensibles.
  · Pregunta: El Dr. Bulbena coneix millor el mestral o la tramuntana?
  · Premi: Un aplicador de cera líquida NZero per encerar els esquís en fred de la varietat que vulguin: alpí, snow, muntanya o esquí de fons o bé un pack de ceres sòlides per encerar en calent amb una mostra de fórmula per a cada temperatura de la neu.
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  El vent, la pluja, el sol entre d'altres fenòmens meteorològics influeixen en el nostre estat d'ànim i de salut. Entrevistem Antoni Bulbena, psiquiatre, que ens dirà que hi ha darrere de l'expressió "tocats per la tramuntana" i altres alteracions als quals som sensibles. · Pregunta: El Dr. Bulbena coneix millor el mestral o la tramuntana? · Premi: Un aplicador de cera líquida NZero per encerar els esquís en fred de la varietat que vulguin: alpí, snow, muntanya o esquí de fons o bé un pack de ceres sòlides per encerar en calent amb una mostra de fórmula per a cada temperatura de la neu. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Exposició de 100 anys mirant el cel, fins al 16 de gener
  Escolta àudio

  Exposició de 100 anys mirant el cel, fins al 16 de gener

  Fins al 16 de gener teniu l'oportunitat de veure l'exposició "100 anys mirant el cel" organitzada per Meteocat. Una manera de revisar la història del Servei Meteorològic de Catalunya i homenatjar els centenars d'observadors meteorològics durant tot aquest temps. Muntsa Busto, tècnica de l'Equip de Canvi Climàtic, ens explica el que trobarem.
  · Pregunta: L'exposició "100 anys mirant el cel" es va inaugurar al mes de març coincidint amb els 100 anys o aquesta tardor?
  · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules de cafè Novell residu zero, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic. O bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt, a triar pel guanyador.
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Fins al 16 de gener teniu l'oportunitat de veure l'exposició "100 anys mirant el cel" organitzada per Meteocat. Una manera de revisar la història del Servei Meteorològic de Catalunya i homenatjar els centenars d'observadors meteorològics durant tot aquest temps. Muntsa Busto, tècnica de l'Equip de Canvi Climàtic, ens explica el que trobarem. · Pregunta: L'exposició "100 anys mirant el cel" es va inaugurar al mes de març coincidint amb els 100 anys o aquesta tardor? · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules de cafè Novell residu zero, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic. O bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt, a triar pel guanyador. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Les intensitats de pluja més importants a Catalunya
  Escolta àudio

  Les intensitats de pluja més importants a Catalunya

  Quan parlem de pluja, normalment ho fem de quantitats registrades. Aquest cop repassem les intensitats de pluja caiguda en un temps determinat. Són les intensitats les que provoquen els principals problemes d'inundacions. Amb Aleix Serra, cap de l'equip de control de qualitat de dades de Meteocat, repassem rècords i dades curioses.
  · Pregunta: Des de quina dècada disposa Meteocat d'observatoris automàtics?
  · Premi: Llibre "El viento me lleva", d'Ismael Serrano
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Quan parlem de pluja, normalment ho fem de quantitats registrades. Aquest cop repassem les intensitats de pluja caiguda en un temps determinat. Són les intensitats les que provoquen els principals problemes d'inundacions. Amb Aleix Serra, cap de l'equip de control de qualitat de dades de Meteocat, repassem rècords i dades curioses. · Pregunta: Des de quina dècada disposa Meteocat d'observatoris automàtics? · Premi: Llibre "El viento me lleva", d'Ismael Serrano >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Poden entrar en erupció els volcans de la Garrotxa com els de La Palma?
  Escolta àudio

  Poden entrar en erupció els volcans de la Garrotxa com els de La Palma?

  La Garrotxa acull els principals volcans del país, amb cons perfectes com el del Croscat, on és visible la part interna i amb colades basàltiques on pobles sencers s'hi han construït a sobre, com és el cas de Castellfollit de la Roca. Però, davant l'erupció del volcà de La Palma, aquesta pregunta ha tornar a saltar: Poden entrar en erupció alguns dels volcans de la Garrotxa? La resposta ens la dona Antoni Roca, subdirector de Geologia Regional i Geofísica de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya.
  · Pregunta: Els volcans de la Garrotxa van entrar en erupció fa 1.000 o 10.000 anys?
  · Premi: Una ampolla de cava rosat Trepat, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata.
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  La Garrotxa acull els principals volcans del país, amb cons perfectes com el del Croscat, on és visible la part interna i amb colades basàltiques on pobles sencers s'hi han construït a sobre, com és el cas de Castellfollit de la Roca. Però, davant l'erupció del volcà de La Palma, aquesta pregunta ha tornar a saltar: Poden entrar en erupció alguns dels volcans de la Garrotxa? La resposta ens la dona Antoni Roca, subdirector de Geologia Regional i Geofísica de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya. · Pregunta: Els volcans de la Garrotxa van entrar en erupció fa 1.000 o 10.000 anys? · Premi: Una ampolla de cava rosat Trepat, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Primers aerogeneradors a la ciutat de Barcelona
  Escolta àudio

  Primers aerogeneradors a la ciutat de Barcelona

  Uns aerogeneradors a Collserola? L'associació Viure de l'Aire vol col·locar dos molins al parc de Collserola per abastir 8.000 llars. Però el projecte va molt més enllà. Descobrim els objectius i el projecte amb Jordi Ferrer, gerent de l'empresa Vortex i president de l'Associació Viure de l'Aire, i amb Víctor Cusí, gerent de Normawind i president d'EolicCat.
  · Pregunta: La voluntat de Viure de l'Aire Barcelona és muntar aerogeneradors. Quants se'n volen instal·lar?
  · Premi: Un lot gourmet de Torrons i Mels Alemany que conté 3 pots de 150 grams de mel gourmet, 1 pot Olimel crema untable, 4 pots de 50 g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada.
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Uns aerogeneradors a Collserola? L'associació Viure de l'Aire vol col·locar dos molins al parc de Collserola per abastir 8.000 llars. Però el projecte va molt més enllà. Descobrim els objectius i el projecte amb Jordi Ferrer, gerent de l'empresa Vortex i president de l'Associació Viure de l'Aire, i amb Víctor Cusí, gerent de Normawind i president d'EolicCat. · Pregunta: La voluntat de Viure de l'Aire Barcelona és muntar aerogeneradors. Quants se'n volen instal·lar? · Premi: Un lot gourmet de Torrons i Mels Alemany que conté 3 pots de 150 grams de mel gourmet, 1 pot Olimel crema untable, 4 pots de 50 g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Friquisme per la méteo, amb Àlex Van der Laan
  Escolta àudio

  Friquisme per la méteo, amb Àlex Van der Laan

  Si considerem friquisme la persona obsessionada per un tema o per una afició concreta no professional, l'Àlex Van der Laan ho és del món de la meteorologia. Ell ens explica d'on li ve l'afició, quin és el paper que ha jugat a les xarxes socials i què espera durant els propers mesos.
  · Pregunta: Què li agrada més a l'Àlex Van der Laan, el sol o la neu?
  · Premi: Una ampolla de cava Brut Nature Gran Reserva, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata.
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Si considerem friquisme la persona obsessionada per un tema o per una afició concreta no professional, l'Àlex Van der Laan ho és del món de la meteorologia. Ell ens explica d'on li ve l'afició, quin és el paper que ha jugat a les xarxes socials i què espera durant els propers mesos. · Pregunta: Què li agrada més a l'Àlex Van der Laan, el sol o la neu? · Premi: Una ampolla de cava Brut Nature Gran Reserva, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • "Benvingut a pagès", el 2 i 3 d'octubre
  Escolta àudio

  "Benvingut a pagès", el 2 i 3 d'octubre

  El cap de setmana del 2 i 3 d'octubre el món de la pagesia, ramaderia i molts altres establiments obren les portes de casa per acostar a tothom la seva manera de treballar. Ramon Sentmartí, director de Prodeca, empresa que organitza "Benvinguts a pagès", i Javier Estrada, de VilaEco del Baix Llobregat, ens expliquen els objectius i els sectors que hi estan implicats.
  · Pregunta: Aquest octubre es recupera ja el format presencial o encara haurem d'esperar a l'any que ve?
  · Premi: Un lot gurmet de torrons i mel Alemany que conté 3 pots de 150 grams de mel gurmet, 1 pot d'Olimel crema untable, 4 pots de 50 g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada.
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  El cap de setmana del 2 i 3 d'octubre el món de la pagesia, ramaderia i molts altres establiments obren les portes de casa per acostar a tothom la seva manera de treballar. Ramon Sentmartí, director de Prodeca, empresa que organitza "Benvinguts a pagès", i Javier Estrada, de VilaEco del Baix Llobregat, ens expliquen els objectius i els sectors que hi estan implicats. · Pregunta: Aquest octubre es recupera ja el format presencial o encara haurem d'esperar a l'any que ve? · Premi: Un lot gurmet de torrons i mel Alemany que conté 3 pots de 150 grams de mel gurmet, 1 pot d'Olimel crema untable, 4 pots de 50 g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • AVAMET, la xarxa de meteorologia de referència al País Valencià
  Escolta àudio

  AVAMET, la xarxa de meteorologia de referència al País Valencià

  Us imagineu que tothom que té una estació meteorològica a casa i ben col·locada oferís, en obert, les dades a tothom? Doncs aquesta és la plataforma AVAMET al País Valencià. Un portal d'aficionats a la meteorologia amb més d'un centenar d'estacions on pots consultar dades i molt més. Rafa Armengot, doctor en geografia i meteoròleg amb 36 anys a l'Institut Nacional de Meteorología-Aemet, i actualment membre de la junta directiva d'AVAMET, ens en dona més detalls.
  · Pregunta: Rafa Armengot és físic, ambientalista o geògraf?
  · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules variades o bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt. El guanyador pot triar el cafè Novell residu zero que més li convingui, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic.
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Us imagineu que tothom que té una estació meteorològica a casa i ben col·locada oferís, en obert, les dades a tothom? Doncs aquesta és la plataforma AVAMET al País Valencià. Un portal d'aficionats a la meteorologia amb més d'un centenar d'estacions on pots consultar dades i molt més. Rafa Armengot, doctor en geografia i meteoròleg amb 36 anys a l'Institut Nacional de Meteorología-Aemet, i actualment membre de la junta directiva d'AVAMET, ens en dona més detalls. · Pregunta: Rafa Armengot és físic, ambientalista o geògraf? · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules variades o bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt. El guanyador pot triar el cafè Novell residu zero que més li convingui, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Patinets que poden contribuir al control de contaminació de l'aire urbà
  Escolta àudio

  Patinets que poden contribuir al control de contaminació de l'aire urbà

  L'empresa catalana de patinets elèctrics Reby, en col·laboració amb la Universitat Politècnica de Catalunya, ha posat en marxa un projecte per contribuir a la vigilància i control de la contaminació de l'aire urbà. Pep Gómez, cofundador de Reby, ens explica la prova pilot duta a terme a Terrassa per avaluar la contaminació i sabrem moltes més coses d'aquesta empresa
  · Pregunta: Com es diu l'empresa catalana de patinets que ha dissenyat un sistema per mesurar la contaminació de l'aire des del mateix patinet?
  · Premi: Un lot gurmet de Torrons i Mels Alemany que conté: 3 pots de 150 grams de mel gurmet, 1 pot Olimel crema untable, 4 pots de 50 g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada.
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  L'empresa catalana de patinets elèctrics Reby, en col·laboració amb la Universitat Politècnica de Catalunya, ha posat en marxa un projecte per contribuir a la vigilància i control de la contaminació de l'aire urbà. Pep Gómez, cofundador de Reby, ens explica la prova pilot duta a terme a Terrassa per avaluar la contaminació i sabrem moltes més coses d'aquesta empresa · Pregunta: Com es diu l'empresa catalana de patinets que ha dissenyat un sistema per mesurar la contaminació de l'aire des del mateix patinet? · Premi: Un lot gurmet de Torrons i Mels Alemany que conté: 3 pots de 150 grams de mel gurmet, 1 pot Olimel crema untable, 4 pots de 50 g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • El retorn d'Alfred Rodríguez Picó a BTV i a la Xarxa
  Escolta àudio

  El retorn d'Alfred Rodríguez Picó a BTV i a la Xarxa

  Des de mitjans d'abril, l'Alfred Rodríguez Picó és a BTV amb "El nou temps del Picó", un programa que va molt més enllà de la previsió del temps i que té com un dels eixos clau els objectius de l'Agenda 2030. L'Alfred ens explica aquest retorn a la tele i ens descriu com és el programa.
  · Pregunta: Alfred Rodríguez Picó entra a TV3 el 1983 o el 1984?
  · Premi: lot de 5 paquets de càpsules variades o bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt. El guanyador pot triar el cafè Novell residu zero que més li convingui, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic.
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Des de mitjans d'abril, l'Alfred Rodríguez Picó és a BTV amb "El nou temps del Picó", un programa que va molt més enllà de la previsió del temps i que té com un dels eixos clau els objectius de l'Agenda 2030. L'Alfred ens explica aquest retorn a la tele i ens descriu com és el programa. · Pregunta: Alfred Rodríguez Picó entra a TV3 el 1983 o el 1984? · Premi: lot de 5 paquets de càpsules variades o bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt. El guanyador pot triar el cafè Novell residu zero que més li convingui, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Llibre "Emergència climàtica a Catalunya. Revolució o col·lapse"
  Escolta àudio

  Llibre "Emergència climàtica a Catalunya. Revolució o col·lapse"

  Parlem d'emergència climàtica a casa nostra, dels efectes que tindrem si no actuem, si no fem absolutament res. Uns problemes que s'acosten, que ara són invisibles, i que tindran grans conseqüències, com és l'accés a l'energia. Entrevistem Santiago Vilanova, periodista i escriptor del llibre.
  · Pregunta: És favorable Santiago Vilanova a l'energia nuclear?
  · Premi: Un lot gourmet de torrons i mels Alemany que conté, 3 pots de 150 grams de mel gourmet, 1 pot Olimel crema untable, 4 pots de 50 grams de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada.
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Parlem d'emergència climàtica a casa nostra, dels efectes que tindrem si no actuem, si no fem absolutament res. Uns problemes que s'acosten, que ara són invisibles, i que tindran grans conseqüències, com és l'accés a l'energia. Entrevistem Santiago Vilanova, periodista i escriptor del llibre. · Pregunta: És favorable Santiago Vilanova a l'energia nuclear? · Premi: Un lot gourmet de torrons i mels Alemany que conté, 3 pots de 150 grams de mel gourmet, 1 pot Olimel crema untable, 4 pots de 50 grams de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • El president Quim Torra ens presenta la Boira i el Tro
  Escolta àudio

  El president Quim Torra ens presenta la Boira i el Tro

  Entrevistem el president Quim Torra i sense esmentar ni una paraula de política. Descobrim l'estreta relació entre en Quim Torra i dos fenòmens meteorològics com el tro i la boira.
  · Pregunta: Els dos gossos mastí del president Torra es diuen Llamp i Tro o Boira i Tro?
  · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules variades, o bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra, o 5 paquets de 250 grams de cafè molt. El guanyador podrà triar entre les tres opcions. El cafè Novell residu zero no té herbicides ni pesticides i procedeix de cultiu ecològic.
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població

  Entrevistem el president Quim Torra i sense esmentar ni una paraula de política. Descobrim l'estreta relació entre en Quim Torra i dos fenòmens meteorològics com el tro i la boira. · Pregunta: Els dos gossos mastí del president Torra es diuen Llamp i Tro o Boira i Tro? · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules variades, o bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra, o 5 paquets de 250 grams de cafè molt. El guanyador podrà triar entre les tres opcions. El cafè Novell residu zero no té herbicides ni pesticides i procedeix de cultiu ecològic. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població

Anar al contingut