Menjar dalt d'un cim, al restaurant La Mola de Sant Llorenç del Munt i l'Obac
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Menjar dalt d'un cim, al restaurant La Mola de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Menjar dalt d'un cim, al restaurant La Mola de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Si fer un cim sempre dona alegria, si saps que, al capdamunt, hi trobaràs un restaurant, els plats tindran un gust boníssim. Mengen al cim de la Mola, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. Gemma Gimferrer, del restaurant, ens mostra la seva carta i els privilegis i limitacions de ser en un indret tan singular.

· Pregunta: El restaurant de la Mola puja la matèria prima amb un transport terrestre força peculiar. Quin?
· Premi: Un lot gourmet de Torrons i Mels Alemany que conté, 3 pots de 150 grams de mel gourmet, 1 pot Olimel crema untable, 4 pots de 50 g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada.
>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

Anar al contingut