Setmana Polar Internacional, la importància de la criosfera
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Setmana Polar Internacional, la importància de la criosfera

Setmana Polar Internacional, la importància de la criosfera

Del 14 al 20 de març se celebra la Setmana Polar Internacional. Dues vegades a l'any, coincidint amb els equinoccis, se celebra la setmana polar amb l'objectiu de reivindicar i donar a conèixer les zones polars i alpines des de la perspectiva humana, naturalista i per actualitzar el riscos de futur. L'investigador Marc Oliva, professor del Departament de Geografia i coordinador del grup de recerca Antàrtic/Àrtic i d'ambients Alpins, ens explica la vulnerabilitat de les zones polars.
· Pregunta: Les setmanes polars o els anys polars fa temps que se celebren. Un observatori meteorològic del país situat al Pirineu es va fundar durant un any polar a la dècada dels anys 30. Quin?
· Premi: Un lot gurmet de torrons i mels Alemany que conté, 3 pots de 150 grams de mel gourmet, 1 pot Olimel crema untable, 4 pots de 50 g de mel clàssica, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada.

>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

Anar al contingut