TOTS ELS VÍDEOS

 • En Peyu sap més de jardineria que Google
  Veure vídeo

  En Peyu sap més de jardineria que Google

  Avui en Peyu s'ha salvat de l'apocalipsi. L'hi ha posat molt difícil l'Elionor, que al final ha mort entre sanglots de patiment. Però la parella d'en Peyu a mig programa li ha dit que tenia problemes amb el boc, que va sortit, i l'euga, que és ben sorda. Potser l'apocalipsi, per a ell, hauria estat millor.

 • Salva Racero no és tan immortal com ell mateix canta!
  Veure vídeo

  Salva Racero no és tan immortal com ell mateix canta!

  Salva Racero ha mort avui a "L'apocalipsi". Això demostra que el seu últim disc és mentida, perquè ell no és immortal. Ha tingut un dur rival, el Jesús Mas, que ha argumentat com un veritable polític. Finalment, Salva Racero ens ha deixat i trobarem a faltar molt la seva veu. Si tragués un nou disc, el títol podria ser: "Molt mort".

 • Germà Capdevila és infidel amb el seu millor amic
  Veure vídeo

  Germà Capdevila és infidel amb el seu millor amic

  Germà Capdevila ha mort a última hora a "L'apocalipsi". Quan semblava que ho tenia tot de cara, l'Oriol Lafuente ha girat la truita gràcies a una infidelitat molt original. Tot i això, el Germà ens ha deixat una demostració de control vocal digna d'un participant amb un cert nivell d'"Operación triunfo". Ah, és dels argentins que parlen, no com Leo Messi.

 • Artur Busquets i Modgi: bona veu però mal càlcul
  Veure vídeo

  Artur Busquets i Modgi: bona veu però mal càlcul

  Avui Artur Busquets ha condemnat Modgi a l'apocalipsi. Després d'insultar el Molt Honorable President ha fet marxa enrere i l'ha convidat a sopar. Modgi ens ha explicat una anècdota que tant de bo hagués estat veritat. Al final, però, ha mort. La junta del Barça ja ha obert el cava.

 • Carme Ruscalleda, tant et cuina com et canta
  Veure vídeo

  Carme Ruscalleda, tant et cuina com et canta

  Avui al programa tenim tots els ingredients. A la cuina, Carme Ruscalleda fent bullir l'olla, i la Núria, que és més de foc lent. De primer tenim una interpretació per sucar-hi pa. De segon, us hem preparat una meravella de cant dolç com els flamets. De postres, hem fet matança i hem perdut la nostra estimada cuinera. Que aprofiti.

 • Brigita Lamoure canta el cuplet més sensual a l'"Apocalipsi"
  Veure vídeo

  Brigita Lamoure canta el cuplet més sensual a l'"Apocalipsi"

  Brigitta Lamoure en tota la seva esplendor ha guanyat i s'ha salvat de l'apocalipsi. Guillem Estadella ha fet el que ha pogut, fins i tot s'ha abaixat els pantalons, però no hi ha hagut res a fer... Tot i això, tots dos han donat un glamur al programa que serà difícil d'oblidar.

 • Xantal Llavina derrota un William Wallace pèl-roig i esquerrà
  Veure vídeo

  Xantal Llavina derrota un William Wallace pèl-roig i esquerrà

  Avui Xantal Llavina ha derrotat un pèl-roig. Un pèl-roig que, a sobre, és esquerrà i del Fort Pienc. La seva remuntada ha estat èpica. No haver sopat amb Alejandro Sanz li ha sortit a compte. Ara bé, per èpic, Jordi Caballé fent de William Wallace. Com ell, també ha mort.

 • Juliana Canet i Roger Carandell, de l'adolescència a L'apocalipsi!
  Veure vídeo

  Juliana Canet i Roger Carandell, de l'adolescència a L'apocalipsi!

  Avui, el jovent, els d'adolescents iCat, ens han vingut a veure a l'estudi. Roger Carandell ha jugat tan bé com sabia. No ha puntuat fins al final. Juliana Canet ha estat esplèndida. Tot i això, la vida és injusta i, al final, ha mort. Abans, però, ha dit que la gent maltracta els joves.

 • Arnau Tordera no se n'ha sortit
  Veure vídeo

  Arnau Tordera no se n'ha sortit

  Arnau Tordera ha mort avui al nostre estudi. Això sí, ha mort amb molta classe. No podia ser d'una altra manera. Adrià Serra no ha tingut compassió en una actuació impecable. Contradient Arnau Tordera, no ens en sortirem. Ell, menys.

 • Primer capítol d'Òscar Broc i Toni Garcia lluitant a mort
  Veure vídeo

  Primer capítol d'Òscar Broc i Toni Garcia lluitant a mort

  Òscar Broc i Toni Garcia han combatut com si fos el capítol de la batalla dels bastards, s'ha fet evident per què miren sèries i no es dediquen a la física quàntica i han obert una petita, molt petita, finestra a la seva carrera interpretativa. Espòiler! Un ha mort.

 • Tomàs Molina, de "Superman" a "It's raining men"
  Veure vídeo

  Tomàs Molina, de "Superman" a "It's raining men"

  Tomàs Molina ha mostrat la seva millor versió com a matemàtic i com a cantant. Però... no se sap si per la seva parella o per mala sort, ha acabat "palmant". La Maria Rosa, la poetessa de Sant Cugat, finalment i amb molta elegància ha triomfat. Rodolí per acabar.

Anar al contingut