TOTS ELS VÍDEOS

S'han trobat 213 resultats.

 • Sandra Corcuera, campiona mundial de "retrorunning", entrena en Faixedas, de "La tribu"
  Veure vídeo

  Sandra Corcuera, campiona mundial de "retrorunning", entrena en Faixedas, de "La tribu"

  Córrer endarrere -el "retrorunning"- és perillós quan es fa en un entorn urbà. Ho ha comprovat la campiona mundial Sandra Corcuera quan intentava ensenyar en Faixedas a fer-ho davant de Catalunya Ràdio durant el programa "La tribu".

 • David Moreno i el món Disney
  Veure vídeo

  David Moreno i el món Disney

  Aprofitant que s'ha estrenat una nova pel·lícula de la Ventafocs, el David Moreno ha fet un repàs dels personatges més clàssics de Disney i ens ha cantat una cançó molt original sobre el tema

 • Conchita Wurst: "No s'ha de confondre ser transsexual amb ser 'drag queen'. A casa meva sóc el Tom"
  Veure vídeo

  Conchita Wurst: "No s'ha de confondre ser transsexual amb ser 'drag queen'. A casa meva sóc el Tom"

  El Xavi Rosiñol s'ha desplaçat fins al Moll de la Fusta de Barcelona per entrevistar Conchita Wurst, la guanyadora de l'any passat del Festival d'Eurovisió. La dona amb barba més famosa del planeta.

 • El repte de la Carme Lluveras és aprendre a muntar a cavall a l'Hípica Collserola
  Veure vídeo

  El repte de la Carme Lluveras és aprendre a muntar a cavall a l'Hípica Collserola

  La Carme Lluveras, una setmana més, ha superat el repte de "La tribu". Aquesta setmana ha anat al Club Hípica Collserola per aprendre a muntar a cavall amb el seu director, Enric Piguillem. El resultat ha estat un aprovat amb nota!

 • Litus canta "Pedalear" per als oients de "La tribu"
  Veure vídeo

  Litus canta "Pedalear" per als oients de "La tribu"

  El Litus és un músic que va començar amb el grup Mutis, que ha tocat amb Paul Carrack, que fa més de quinze anys que recorre escenaris d'arreu i que acaba d'editar el seu cinquè disc, "Miércoles 14". Ha vingut a presentar-lo a "La tribu" i ha cantat en directe la cançó "Pedalear".

 • Les Salonnières, les friquis de la setmana
  Veure vídeo

  Les Salonnières, les friquis de la setmana

  El trio d'artistes "indisciplinàries" Les Salonnières són les protagonistes de la secció "Marc Garriga i els friquis", a "La tribu de Catalunya Ràdio". Meritxell Romanos, Ester G. Mecías i Cèlia Prats ens han interpretat el "Salve vagina", una de les seves cançons "inspirades en la força fluídica que neix d'elles, com a dones, i que beu del transcurs de les seves vides". Ens han dit que canten sobre OVNIS, l'Univers i l'orgasme sideral. A més, amb en Marc hem parlat de la reestrena de "Blade runner" a diverses sales de Barcelona i de l'última fricada que s'ha comprat: una carmanyola de soldat imperial de "Star wars".

 • Repte superat. Els corredors de Catalunya Ràdio a la Marató de Barcelona ens expliquen l'experiència
  Veure vídeo

  Repte superat. Els corredors de Catalunya Ràdio a la Marató de Barcelona ens expliquen l'experiència

  Agulletes, cansament, desamor, però molta alegria per haver acabat la Marató de Barcelona en nom dels programes de Catalunya Ràdio. Mercè Morral, Guillem Padrosa, Ignasi Serrahima, Sònia López i Víctor Melero han vingut a "La tribu" per explicar-nos l'experiència, alguns admeten que sense el suport de l'emissora no haurien participat a la cursa. Hi han posat humor i han recordat els motius que els van fer apuntar-se a la Marató per Catalunya Ràdio.

 • Les friquis de les cases de nines i els mobles en miniatura
  Veure vídeo

  Les friquis de les cases de nines i els mobles en miniatura

  La Montse Vives, col·leccionista de mobles i accessoris a escala 1/12 des de fa més de 20 anys, és la convidada d'aquesta setmana a la secció "Marc Garriga i els friquis" de "La tribu de Catalunya Ràdio". Ens ha explicat com va començar la seva afició i com ha acabat impulsant la fira "Barcelona Miniaturas" i la web www.materialesparaminiaturas.es. Fins i tot, ens ha ensenyat algunes de les virgueries que ha fet ella mateixa i com es cus amb fil i agulles en miniatura.

 • David Moreno: Els Pets escriuen una cançó al ministre Wert
  Veure vídeo

  David Moreno: Els Pets escriuen una cançó al ministre Wert

  El David Moreno ha començat la secció d'avui fent de Torrente per parlar-nos d'una polsera que genera electricitat amb les masturbacions. Però tot seguit s'ha posat molt seriós i ha versionat la cançó "Pau", d'Els Pets, per criticar les decisions del ministre Wert.

 • Marc Garriga i els friquis d'El Rei de la Màgia
  Veure vídeo

  Marc Garriga i els friquis d'El Rei de la Màgia

  La Rosa Maria Llop ens ha parlat de la seva passió per la màgia, que la va dur fa 30 anys a passar de clienta a propietària de la botiga centenària del carrer Princesa de Barcelona. A banda de regalar-nos bolis-vareta, ens ha fet algun truc i ha superat amb escreix el friquiòmetre de Xuriguera i Faixedas. En Marc Garriga, a més, ha parlat de l'adéu a Leonard Nimoy/Spock, dels dinosaures de "Jurassic World", la GigaCon2015 i Zoltar, de la pel·lícula "Big".

 • 'Marc Garriga i els friquis': CaboSanRoque i els instruments patafísics
  Veure vídeo

  'Marc Garriga i els friquis': CaboSanRoque i els instruments patafísics

  Els CaboSanRoque ens han revelat el seu procés creatiu a l'hora d'elaborar uns instruments molt particulars, com l'escarabat i la granota que han portat a l'estudi. Aprofitant l'antològica que es farà a partir del 3 de març a l'Arts Santa Mònica, la Laia Torrents i el Roger Aixut ens han explicat com li donen la volta a materials o objectes que s'havien creat amb un altre propòsit i ells converteixen en màquines de sons. A més, en Marc Garriga ens ha parlat dels "Super powert beat down", els combats a mort entre personatges amb superpoders, com el de Batman i Darth Vader, i d'un estudi matemàtic per esbrinar quantes llepades fan falta per arribar al centre d'un xupa-xups amb xiclet.

 • El Carnestoltes del David Moreno
  Veure vídeo

  El Carnestoltes del David Moreno

  L'imitador David Moreno ha estat l'encarregat de disfressar tot l'equip del programa per Carnestoltes. Recupera el vídeo de la cançó d'actualitat que ens fa cada setmana.

 • Marc Garriga i els friquis de la vexil·lologia
  Veure vídeo

  Marc Garriga i els friquis de la vexil·lologia

  Amb Sebastià Herreros, secretari de l'Associació Catalana de Vexil·lologia, hem après algunes històries curioses sobre banderes, com ara la d'Arbúcies. A més, hem reivindicat la banda sonora d'"Els guardians de la galàxia" i en Marc Garriga ens ha ensenyat el seu llibre sobre illes remotes que s'ha comprat aquesta setmana. Quina fricada!

 • David Moreno: Com ha viscut les nevades el Gerard Quintana?
  Veure vídeo

  David Moreno: Com ha viscut les nevades el Gerard Quintana?

  Aquesta setmana, a més d'imitar Boris Izaguirre i Eduard Punset, el David Moreno s'ha posat a la pell de Gerard Quintana per explicar-nos com ha viscut les nevades d'aquests dies, i com a vegades tots plegats exagerem una mica massa.

 • Marc Garriga i els friquis del radiocontrol
  Veure vídeo

  Marc Garriga i els friquis del radiocontrol

  Amb Jose Bollo, l'encarregat de la botiga RC Tècnic, hem fet un repàs als artefactes de radiocontrol més curiosos que hi ha actualment al mercat. Hem vist córrer per l'estudi una serp, un cranc, una formiga i altres bitxos. També hem fet volar un petit helicòpter amb una consola molt similar a les dels aparells reals. Abans, en l'apartat d'actualitat friqui, en Marc Garriga ens ha parlat del disc surrealista "Sleeping Tapes", de l'actor Jeff Bridges, i d'un estudi que, teòricament, t'ajuda a guanyar a pedra, paper, tisora, tot i que l'experiment no ha sortit com ens esperàvem...