Òscar Broc i Toni Garcia Ramon

  • El Panettone artesanal, una peça de luxe
    Escolta àudio

    El Panettone artesanal, una peça de luxe

    Es parla molt de la cuina d'autor, però, i la pastisseria d'autor? Avui a "La teca", l'Òscar Broc i en Toni Garcia Ramon han volgut endolcir la tarda convidant Eric Ortuño, xef i mestre pastisser de la prestigiosa pastisseria-escola L'Atelier de Barcelona. Ens ha parlat de les pastes de te i del seu potencial en un país en què es beu tant de cafè, i hem acabat degustant un autèntic Panettone sicilià.

    Es parla molt de la cuina d'autor, però, i la pastisseria d'autor? Avui a "La teca", l'Òscar Broc i en Toni Garcia Ramon han volgut endolcir la tarda convidant Eric Ortuño, xef i mestre pastisser de la prestigiosa pastisseria-escola L'Atelier de Barcelona. Ens ha parlat de les pastes de te i del seu potencial en un país en què es beu tant de cafè, i hem acabat degustant un autèntic Panettone sicilià.

  • Enric Badia: "Què té el pa català? Passió i estima"
    Escolta àudio

    Enric Badia: "Què té el pa català? Passió i estima"

    Es fa pa com el d'abans? La resposta és sí. L'Òscar Broc i el Toni Garcia Ramon han vingut a demostrar que encara hi ha pa de qualitat i a desmentir mites sobre el pa. Per fer-ho han convidat el Messi del pa: en Marc Martí, cocreador del forn Triticum. D'altra banda, han parlat amb l'Enric Badia, segon classificat en el Mundial de Pa de França. També han parlat de còctels, concretament de Las Jellys, que fan còctels que es mengen.

    Es fa pa com el d'abans? La resposta és sí. L'Òscar Broc i el Toni Garcia Ramon han vingut a demostrar que encara hi ha pa de qualitat i a desmentir mites sobre el pa. Per fer-ho han convidat el Messi del pa: en Marc Martí, cocreador del forn Triticum. D'altra banda, han parlat amb l'Enric Badia, segon classificat en el Mundial de Pa de França. També han parlat de còctels, concretament de Las Jellys, que fan còctels que es mengen.

  • El panellet reflecteix molt bé la personalitat dels catalans: simple en forma, complex en el fons
    Escolta àudio

    El panellet reflecteix molt bé la personalitat dels catalans: simple en forma, complex en el fons

    Amb la vigília de Tots Sants a tocar, Toni Garcia Ramon i Òscar Broc han vingut a parlar de panellets, unes postres que segons ells reflecteixen molt bé la personalitat del catalans: simple en la forma, complex en el fons. Amb la convidada Mònica Jubells, de la pastisseria online Monica's Bakery, hem decobert com es fan els panellets artesanals, els hem tastat i hem endivinat què portaven.

    Amb la vigília de Tots Sants a tocar, Toni Garcia Ramon i Òscar Broc han vingut a parlar de panellets, unes postres que segons ells reflecteixen molt bé la personalitat del catalans: simple en la forma, complex en el fons. Amb la convidada Mònica Jubells, de la pastisseria online Monica's Bakery, hem decobert com es fan els panellets artesanals, els hem tastat i hem endivinat què portaven.

  • Brasa i graella, més enllà de carns i peixos
    Escolta àudio

    Brasa i graella, més enllà de carns i peixos

    En Toni Garcia Ramon i l'Òscar Broc han reivindicat el foc i el fum i han parlat de la brasa. Han convidat l'expert Juan Andrés Martini, copropietari dels restaurants de Barcelona Fat Barbies i Fat Veggies, dos espais on les brases, el fum i la llenya són l'eix i l'ànima de la cuina. També han parlat de mites sobre la brasa i de què es necessita per dominar el ritual de la graella. Finalment, la Carod i l'Òscar han jugat a endevinar el gust dels croissants.

    En Toni Garcia Ramon i l'Òscar Broc han reivindicat el foc i el fum i han parlat de la brasa. Han convidat l'expert Juan Andrés Martini, copropietari dels restaurants de Barcelona Fat Barbies i Fat Veggies, dos espais on les brases, el fum i la llenya són l'eix i l'ànima de la cuina. També han parlat de mites sobre la brasa i de què es necessita per dominar el ritual de la graella. Finalment, la Carod i l'Òscar han jugat a endevinar el gust dels croissants.

  • Què diferencia un vi natural d'un de tradicional?
    Escolta àudio

    Què diferencia un vi natural d'un de tradicional?

    Toni Garcia Ramon i Òscar Broc han vingut a fer justícia. Han vingut a parlar de vins i dels sommeliers, un figura poc valorada en el món de la restauració. Per fer-ho han convidat Camila Espinosa, sommelier del restaurant Pepa Bar a Vins, i Ximena Arce, sommelier del Bar Alegria i del Savia. Les convidades han dut uns vins per fer-ne un tast en directe.

    Toni Garcia Ramon i Òscar Broc han vingut a fer justícia. Han vingut a parlar de vins i dels sommeliers, un figura poc valorada en el món de la restauració. Per fer-ho han convidat Camila Espinosa, sommelier del restaurant Pepa Bar a Vins, i Ximena Arce, sommelier del Bar Alegria i del Savia. Les convidades han dut uns vins per fer-ne un tast en directe.

  • Com detectar un bon restaurant mexicà
    Escolta àudio

    Com detectar un bon restaurant mexicà

    Toni Garcia i Òscar Broc han parlat amb Albert Serra, el xef del restaurant La Tarántula i un obsés de la cuina mexicana que compta amb una iaia mexicana perquè li ensenyi tots els secrets de la cuina mexicana. Hem descobert com ho hem de fer per trobar restaurants mexicans de veritat i fugir dels refregits i la cuina tex-mex. També hem tastat la michelada, una beguda típica de Mèxic.

    Toni Garcia i Òscar Broc han parlat amb Albert Serra, el xef del restaurant La Tarántula i un obsés de la cuina mexicana que compta amb una iaia mexicana perquè li ensenyi tots els secrets de la cuina mexicana. Hem descobert com ho hem de fer per trobar restaurants mexicans de veritat i fugir dels refregits i la cuina tex-mex. També hem tastat la michelada, una beguda típica de Mèxic.

  • Francesc Roca, xef: "Només és paella si es cuina en una paella i no s'hi afegeix brou"
    Escolta àudio

    Francesc Roca, xef: "Només és paella si es cuina en una paella i no s'hi afegeix brou"

    Toni Garcia i Òscar Broc parlen d'arrossos amb Francesc Roca, el xef que ha anomenat el mes de setembre "El mes de l'arròs". Hem conegut el nou arròs del restaurant Can Fisher i la diferència entre l'arròs i la paella. També han tastat diferents arrossos.
    La paella autèntica no porta brou?

    Toni Garcia i Òscar Broc parlen d'arrossos amb Francesc Roca, el xef que ha anomenat el mes de setembre "El mes de l'arròs". Hem conegut el nou arròs del restaurant Can Fisher i la diferència entre l'arròs i la paella. També han tastat diferents arrossos. La paella autèntica no porta brou?

  • El croissant no és de França, és de Viena
    Escolta àudio

    El croissant no és de França, és de Viena

    Toni Garcia Ramon i Òscar Broc han parlat amb Pol Torres, el mestre pastisser de The Bakers que juga amb farcits temptadors. També hem descobert com ha de ser un bon croissant i les variants de croissants d'autor que hi ha per Barcelona.

    Toni Garcia Ramon i Òscar Broc han parlat amb Pol Torres, el mestre pastisser de The Bakers que juga amb farcits temptadors. També hem descobert com ha de ser un bon croissant i les variants de croissants d'autor que hi ha per Barcelona.

  • Com podem detectar les millors patates braves
    Escolta àudio

    Com podem detectar les millors patates braves

    Toni Garcia Ramon i Òscar Broc han parlat amb Edu Gonzàlez, l'home que ha tastat més de 1.000 tipus de patates braves diferents. També ens han explicat quins són els elements imprescindibles perquè unes patates siguin braves i els millors llocs de Catalunya per menjar-se unes bones braves.

    Toni Garcia Ramon i Òscar Broc han parlat amb Edu Gonzàlez, l'home que ha tastat més de 1.000 tipus de patates braves diferents. També ens han explicat quins són els elements imprescindibles perquè unes patates siguin braves i els millors llocs de Catalunya per menjar-se unes bones braves.

  • Com podem detectar una bona gelateria, segons Toni Garcia Ramon i Òscar Broc
    Escolta àudio

    Com podem detectar una bona gelateria, segons Toni Garcia Ramon i Òscar Broc

    Cada setmana Toni Garcia Ramon i Òscar Broc s'encarregaran de donar-nos alguns consells útils, consultats amb experts en la matèria, per saber si els restaurants són el que diuen ser. Intentaran oferir fulls de ruta per triar bons restaurants i manuals amb els consells més bàsics i útils per no equivocar-nos.

    Cada setmana Toni Garcia Ramon i Òscar Broc s'encarregaran de donar-nos alguns consells útils, consultats amb experts en la matèria, per saber si els restaurants són el que diuen ser. Intentaran oferir fulls de ruta per triar bons restaurants i manuals amb els consells més bàsics i útils per no equivocar-nos.

Anar al contingut