La teca, amb Òscar Broc i Toni Garcia Ramon

  • Francesc Roca, xef: "Només és paella si es cuina en una paella i no s'hi afegeix brou"
    Escolta àudio

    Francesc Roca, xef: "Només és paella si es cuina en una paella i no s'hi afegeix brou"

    Toni Garcia i Òscar Broc parlen d'arrossos amb Francesc Roca, el xef que ha anomenat el mes de setembre "El mes de l'arròs". Hem conegut el nou arròs del restaurant Can Fisher i la diferència entre l'arròs i la paella. També han tastat diferents arrossos.
    La paella autèntica no porta brou?

    Toni Garcia i Òscar Broc parlen d'arrossos amb Francesc Roca, el xef que ha anomenat el mes de setembre "El mes de l'arròs". Hem conegut el nou arròs del restaurant Can Fisher i la diferència entre l'arròs i la paella. També han tastat diferents arrossos. La paella autèntica no porta brou?

  • El croissant no és de França, és de Viena
    Escolta àudio

    El croissant no és de França, és de Viena

    Toni Garcia Ramon i Òscar Broc han parlat amb Pol Torres, el mestre pastisser de The Bakers que juga amb farcits temptadors. També hem descobert com ha de ser un bon croissant i les variants de croissants d'autor que hi ha per Barcelona.

    Toni Garcia Ramon i Òscar Broc han parlat amb Pol Torres, el mestre pastisser de The Bakers que juga amb farcits temptadors. També hem descobert com ha de ser un bon croissant i les variants de croissants d'autor que hi ha per Barcelona.

  • Com podem detectar les millors patates braves
    Escolta àudio

    Com podem detectar les millors patates braves

    Toni Garcia Ramon i Òscar Broc han parlat amb Edu Gonzàlez, l'home que ha tastat més de 1.000 tipus de patates braves diferents. També ens han explicat quins són els elements imprescindibles perquè unes patates siguin braves i els millors llocs de Catalunya per menjar-se unes bones braves.

    Toni Garcia Ramon i Òscar Broc han parlat amb Edu Gonzàlez, l'home que ha tastat més de 1.000 tipus de patates braves diferents. També ens han explicat quins són els elements imprescindibles perquè unes patates siguin braves i els millors llocs de Catalunya per menjar-se unes bones braves.

  • Com podem detectar una bona gelateria, segons Toni Garcia Ramon i Òscar Broc
    Escolta àudio

    Com podem detectar una bona gelateria, segons Toni Garcia Ramon i Òscar Broc

    Cada setmana Toni Garcia Ramon i Òscar Broc s'encarregaran de donar-nos alguns consells útils, consultats amb experts en la matèria, per saber si els restaurants són el que diuen ser. Intentaran oferir fulls de ruta per triar bons restaurants i manuals amb els consells més bàsics i útils per no equivocar-nos.

    Cada setmana Toni Garcia Ramon i Òscar Broc s'encarregaran de donar-nos alguns consells útils, consultats amb experts en la matèria, per saber si els restaurants són el que diuen ser. Intentaran oferir fulls de ruta per triar bons restaurants i manuals amb els consells més bàsics i útils per no equivocar-nos.

Anar al contingut