TOTS ELS ÀUDIOS

 • La cantata número 91, per al dia de Nadal
  Escolta àudio

  La cantata número 91, per al dia de Nadal

  Sentim una nova obra per al primer dia de Nadal, la número 91, titulada "Gelobet seist du Jesuchrist" (Siguis lloat, Jesucrist) i composta el 1724.

 • La cantata BWV 63, per al dia de Nadal
  Escolta àudio

  La cantata BWV 63, per al dia de Nadal

  Sentim la primera cantata composta per a un dia de Nadal. Es tracta, de la que té el número de catàleg 63, titulada "Christen, ätzet diesen Tag" (Cristians, graveu aquest dia) composta l'any 1734.

 • La cantata BWV 199
  Escolta àudio

  La cantata BWV 199

  Us proposem l'audició de la cantata número 199 titulada "Mein Herze schwimmt im Blut" (En la sang es rabeja el cor meu), estrenada a Weimar el 27 d'agost d'aquell 1713.

 • La cantata BWV 102
  Escolta àudio

  La cantata BWV 102

  Us proposarem sentir una cantata per al desè diumenge després de la Trinitat, concretament, la número 102, titulada "Herr, deine Augen sehen nach dem Glauben" (Senyor, els teus ulls cerquen la Fe!), estrenada el 25 d'agost de 1726, l'any que Bach va compondre un major nombre de cantates noves després de la intensa activitat dels dos primers cicles anuals complets.

 • La cantata BWV 98
  Escolta àudio

  La cantata BWV 98

  Sentim la cantata "Was Gott tut, as ist wohlgetan" (El que Déu fa, està ben fet), composta per al 10 de novembre del 1726, un any trist per a J.S. Bach i el seu nucli familiar. El 29 de juny, la primera filla que havia tingut amb Anna Magdalena, Christiana, va morir amb només 3 anys.

 • La cantata BWV 100
  Escolta àudio

  La cantata BWV 100

  Sentim la cantata "Was Gott tut, das ist wohlgetan" (El que Déu fa, està ben fet) la cantata número de catàleg 100. L'opinió general la qualifica de cantata "per ogni tempo", que vol dir que es pot fer servir en qualsevol moment de l'any litúrgic i és aquesta versatilitat la que va permetre que s'interpretés diverses vegades entre 1732, any de la seva composició, i 1735.

 • La Festa de la Reforma
  Escolta àudio

  La Festa de la Reforma

  Sentim les cantates que Bach va escriure per a la Festa de la Reforma, un esdeveniment important en el calendari luterà que se celebrava cada any el 31 d'octubre per recordar el dia de 1517 que Martí Luter havia publicat les seves 95 tesis a la porta de la capella del palau de Wittenberg.

 • La festivitat de sant Miquel
  Escolta àudio

  La festivitat de sant Miquel

  Sentim un mostra de les cantates números 19, 130, 149 i 50 compostes per a la festivitat de sant Miquel, una celebració eclesiàstica important establerta per primer cop durant l'imperi romà i que va ser especialment estimada per la reforma luterana, que la celebrava amb solemnitat

 • La cantata BWV 148
  Escolta àudio

  La cantata BWV 148

  Sentim la cantata "Bringt dem Herrn Ehre seines Namens" (Doneu al Senyor la glòria del seu nom), la cantata més primerenca de les compostes per al dissetè diumenge després de la Trinitat.

 • La cantata BWV 71
  Escolta àudio

  La cantata BWV 71

  Sentim una de les cantates que Bach va compondre per a les celebracions de presa de possessió d'un nou consistori, la número 71, titulada "Gott ist mein König" ("Déu és el meu rei"), que data de finals del 1707.

 • Les cantates per al tretzè diumenge després de la Trinitat
  Escolta àudio

  Les cantates per al tretzè diumenge després de la Trinitat

  Sentim la cantata "Ihr, die ihr euch von Christo nennet" (Vosaltres, que us anomeneu deixebles de Crist), una de les cantates bachianes per al tretzè diumenge després de la Trinitat.

 • Les cantates per al dotzè diumenge després de la Trinitat
  Escolta àudio

  Les cantates per al dotzè diumenge després de la Trinitat

  Sentim la primera de les tres cantates per al dotzè diumenge després de la Trinitat "Lobe den Herrn, meine Seele" (Lloa el Senyor, ànima meva).

 • Les cantates per a l'onzè diumenge després de la Trinitat
  Escolta àudio

  Les cantates per a l'onzè diumenge després de la Trinitat

  Sentim dues de les tres cantates que Bach va compondre per a l'onzè diumenge després de la Trinitat. Es tracta de les obres que porten, per ordre cronològic, els números de catàleg 199, 179 i 113.

 • La cantata BWV 101
  Escolta àudio

  La cantata BWV 101

  Sentim l'audició de la cantata "Nimm von uns, Herr, du treuer Gott" (Allunya de nosaltres, Senyor, Déu fidel), número de catàleg 101.

 • La cantata BWV 168
  Escolta àudio

  La cantata BWV 168

  Sentim algunes de les músiques compostes per Bach per al novè diumenge després de la Trinitat, i que inclouen, per ordre cronològic, les cantates números 105, 94 i 168.

Anar al contingut