Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Catalunya exporta prop del 60% de la seva producció de vi

Catalunya exporta prop del 60% de la seva producció de vi

És temps de verema. Hem sabut que els pagesos i productors han comprovat que enguany el raïm és més petit i el grau, en la majoria de les varietats, no és gaire alt. La sequera de la primavera i les fortes pluges abans de collir al Penedès no han afavorit la qualitat del gra. A la resta de zones vinícoles, com la Terra Alta i la Conca de Barberà, no hi ha hagut tanta sequera però també l'aigua dels últims dies ha estat com una galleda d'aigua freda per a la collita. La demanda, això sí, es preveu que augmenti ara que s'ha obert la restauració. Són certes totes aquestes informacions? Ho contrastem amb Xoan Elorduy, representant del sector, enòleg i cap del servei de viticultura i enologia de l'INCAVI, i Xavier Peñas, petit productor, copropietari del Celler Sant Rafael, denominació Montsant.

Anar al contingut