TOTS ELS ÀUDIOS

 • Aina Clotet, rodatge, confinament i maternitat
  Escolta àudio

  Aina Clotet, rodatge, confinament i maternitat

  L'actriu Aina Clotet estrena la nova temporada de la sèrie de Movistar "Hierro" i ens explica la història al·lucinant del seu confinament mentre rodava. Món Mas ens ofereix un conte per sucar-hi pa, "El higo más dulce". I en Quico Sallés filosofa sobre quan els nostres fills diuen aquella famosa expressió, "un moment". Gina Tost periodista especialitzada en videojocs i mare novella es confessa a l'"Aparteu les criatures" de l'Elisenda Soriguera.

 • "Aparteu les criatures", amb GinaTost
  Escolta àudio

  "Aparteu les criatures", amb GinaTost

  Gina Tost, periodista especializada en videojocs i mare novella, es confessa a l'"Aparteu les criatures", de l'Elisenda Soriguera.

 • "Ui, avui!", el primer programa infantil en català! (especial Dia Mundial de la Ràdio)
  Escolta àudio

  "Ui, avui!", el primer programa infantil en català! (especial Dia Mundial de la Ràdio)

  En ocasió del Dia Mundial de la Ràdio, ens fa molta il·lusió convidar la Teresa Duran i el Jordi Jané, els presentadors d'un programa pioner als anys 80 a Catalunya Ràdio, el primer programa infantil en català. Constatem que era un programa molt innovador i que va crear una gran comunitat al voltant seu, repassem anècdotes i fem la connexió amb el "Kids XS". La Rebecca June Moon ens porta un conte en anglès molt radiofònic, i l'Elisenda Soriguera entrevista l'Esther Vivas a l'"Aparteu les criatures".

 • "Aparteu les criatures", amb Esther Vivas
  Escolta àudio

  "Aparteu les criatures", amb Esther Vivas

  Elisenda Soriguera entrevista l'Esther Vivas, mare desobedient a l'"Aparteu les criatures".

 • David Carabén en versió pare
  Escolta àudio

  David Carabén en versió pare

  En David Carabén lidera Mishima, escriu, realitza televisió i és pare de dos fills que ja entren a l'adolescència. Parlem amb ell dels "Primers cops" com a pare i de com afronta aquesta nova etapa de criança, o post criança? En Quico Sallés es barreja amb Arnold Schwarzenegger? Sí, només a "Kids xs" L'Elisenda Soriguera entrevista l'Edna Sey de les Sey Sisters, mare primerenca amb un consell importantíssim per a les futures mares i pares.

 • "Aparteu les criatures", amb Edna Sey
  Escolta àudio

  "Aparteu les criatures", amb Edna Sey

  L'Elisenda Soriguera entrevista l'Edna Sey de les Sey Sisters, mare primerenca amb un consell importantíssim per les futures mares i pares.

 • La Tresca i la Verdesca, música familiar profunda i d'autor
  Escolta àudio

  La Tresca i la Verdesca, música familiar profunda i d'autor

  La Tresca i la Verdesca és un dels grups més actius dels que fan música pensada per a infants i famílies. Amb diversos premis sota el braç i centenars de concerts, publiquen el seu nou disc, "Maquinaigües", un disc que serà espectacle i llibre durant aquest 2021. El repassem cançó per cançó i parlem amb els germans Toni i Jordi López, membres del grup. Classe d'anglès per als més petits amb "Little cloud", el conte de Rebecca June Moon. Joan Dausà ens confessa el seu moment més "aparteu les criatures", entrevistat per Elisenda Soriguera, i Pau Llonch ens regala una preciosa reflexió sobre la bellesa, la lletjor i la justícia.

 • Dàmaris Gelabert en versió conte
  Escolta àudio

  Dàmaris Gelabert en versió conte

  Ens visita la Dàmaris Gelabert, un referent en la música familiar i en l'entreteniment en general, avalada per anys de carrera, pedagogia i el seus 2M de subscriptors a YouTube! Mon Mas ens regala un conte preciós sobre les emocions i els dies grisos d'hivern. Fel Faixedas ens confessa el seu moment més "aparteu les criatures", entrevistat per Elisenda Soriguera, i Quico Sallés es posa el davantal per fer un pastís amb els seus fills?! No us ho creieu, oi?

 • "Aparteu les criatures", amb Fel Faixedas
  Escolta àudio

  "Aparteu les criatures", amb Fel Faixedas

  Fel Faixedas ens confessa el seu moment més "aparteu les criatures", entrevistat per Elisenda Soriguera.

 • Música des dels 0 anys amb Múxics
  Escolta àudio

  Música des dels 0 anys amb Múxics

  Hi ha d'haver una altra manera d'aprendre música quan som taaaaaan petits. Parlem amb la pedagoga i músic Marta Garcia, que lidera el projecte Múxics per a l'ensenyament alternatiu de la música als infants més petits, que defuig el virtuosisme i l'educació basada en el repte constant i la competitivitat. Pau Llonch reivindica un clàssic que no podem oblidar, Xesco Boix. Rebecca June Moon ens explica un "English tale" sorgit d'una història viral a les xarxes, "The story of Baldomera".

 • "Aparteu les criatures", amb Gemma Humet
  Escolta àudio

  "Aparteu les criatures", amb Gemma Humet

  L'Elisenda Soriguera entrevista la cantant Gemma Humet i ens confessa el missatge que més va odiar i que li van dir quan estava embarassada.

 • La família Raluy
  Escolta àudio

  La família Raluy

  Convidem a l'estudi la família del Circ Raluy, que ens explica com és la seva vida al circ. Quico Sallés recomana el plaer de desmuntar la decoració nadalenca i parlar de fills superdotats, i Mon Mas ens narra el primer conte de l'any.

 • "Aparteu les criatures", amb Joan Dausà
  Escolta àudio

  "Aparteu les criatures", amb Joan Dausà

  Joan Dausà ens confessa el seu moment més "aparteu les criatures", entrevistat per Elisenda Soriguera.

 • 15 anys de "Tatano", per molts anys!
  Escolta àudio

  15 anys de "Tatano", per molts anys!

  Bon 2021! Convidem la Núria Figueras, directora de la revista "Tatano", que enguany celebra el seu 15è aniversari. Pau Llonch ve carregat de "Coses bones" per començar l'any i ens ofereix una lectura inspiradora, i Rebecca June Moon ens explica un conté clàssic de Judith Kerr, ple d'animals.

 • Sant Esteve i Nadal amb Halldor Mar
  Escolta àudio

  Sant Esteve i Nadal amb Halldor Mar

  Avui és Sant Esteve i tenim un convidat d'excepció, Mr. Halldor Mar! Celebrem Nadal i Sant Esteve a la manera islandesa, i també descobrim com són les festes de Nadal a Rússia i a Alemanya parlant amb els corresponsals de Catalunya Ràdio en aquests països. Quico Sallés també xarrupa alguna neula i ens recomana teràpies nadalenques per a pares i mares estressats amb tant de nen de vacances. La Mon Mas ho remata amb un conte autobiogràfic nadalenc.

Anar al contingut