TOTS ELS ÀUDIOS

 • Independents - 26/06/2019
  Escolta àudio

  Independents - 26/06/2019

  Niño de Elche viatja a Colòmbia. "Colombiana": així es titula el nou disc de Francisco Contreras, Niño de Elche. Cafè, cocaïna, cacau, rom, sucre i ayahuasca són alguns dels ingredients d'aquest còctel que ha creuat l'Atlàntic en un viatge d'anada i tornada. L'entrevistem abans del concert de presentació que farà al festival Grec. Coincidint amb el 35è aniversari de la publicació, ens enduem a la nostra illa deserta "Purple rain", un dels millors discos de Prince.

 • Discos per a una illa deserta: "Purple rain" de Prince
  Escolta àudio

  Discos per a una illa deserta: "Purple rain" de Prince

  Ara fa 35 anys que Prince va publicar "Purple rain", un disc que, al mateix temps, era la banda sonora de la pel·lícula de títol homònim. Amb aquest àlbum el desaparegut artista de Minneapolis va fer el salt definitiu a l'Olimp del rock.

 • Independents - 25/06/2019
  Escolta àudio

  Independents - 25/06/2019

  10 anys sense Michael Jackson. El 25 de juny del 2009, el món de la música es va vestir de dol amb la mort de Michael Jackson. Revisem els aspectes més destacats de la seva carrera amb les opinions d'artistes i gent vinculada al sector musical. Ho arrodonim amb una nova proposta del programa "A tocar", de Maite Sadurní, i amb els concerts més destacats de la setmana.

 • 10 anys sense Michael Jackson
  Escolta àudio

  10 anys sense Michael Jackson

  Durant aquesta última dècada ningú no ha estat capaç d'usurpar a Michael Jackson el tron de rei del pop. Polèmiques al marge, l'artista va ser únic i va transformar el món de l'espectacle. Ho comentem amb gent vinculada a la indústria musical.

 • Especial "Independents" des del Clotilde Fest
  Escolta àudio

  Especial "Independents" des del Clotilde Fest

  Especial Clotilde Fest, en directe des del Palau Robert de Barcelona, amb Josep Martín. Entrevista a PAVVLA.

 • Independents - 21/06/2019
  Escolta àudio

  Independents - 21/06/2019

  Durant molts anys, el casset va ser el rei dels formats musicals. Després de desaparèixer sepultat entre discos compactes, mp3 i internet, ara hi torna reconvertit en complement hipster. En parlem de tot plegat el dia en què també serem al Clotilde Fest de Barcelona.

 • La segona vida de la casset
  Escolta àudio

  La segona vida de la casset

  Quan pràcticament tothom donava la casset per morta, des de fa uns anys aquest format musical ha tornat a donar senyals de vida i fins i tot disposa del seu dia oficial a través del Cassette Store Day. Ho analitzem en aquest reportatge.

 • Independents - 20/06/2019
  Escolta àudio

  Independents - 20/06/2019

  La veu prodigiosa de Yola. La cantautora de Bristol Yolanda Quartey ha posat la seva veu al servei d'artistes com Massive Attack i The Chemical Brothers. Acaba de publicar el seu primer disc llarg amb el nom de Yola, "Walk through fire", on combina soul, blues i apunts country. L'entrevistem poques hores abans del seu concert a Barcelona, on obrirà per a Vintage Trouble. A més, les novetats discogràfiques que arriben a les botigues divendres.

 • Yola, una veu espectacular entre el soul i el country
  Escolta àudio

  Yola, una veu espectacular entre el soul i el country

  La cantautora anglesa Yolanda Quartey actua aquest divendres a la sala Apolo de Barcelona com a telonera de Vintage Trouble. Parlem amb ella de les seves col·laboracions amb Massive Attack i de les cançons del seu segon disc, "Walk through fire".

 • Novetats discogràfiques: De Hot Chip i Hatchie a Raconteurs i Hollywood Vampires
  Escolta àudio

  Novetats discogràfiques: De Hot Chip i Hatchie a Raconteurs i Hollywood Vampires

  El mateix dia que arriba oficialment l'estiu també es publiquen un munt de novetats discogràfiques. Hi hem posat l'orella i suggerim tots aquests discos.

 • Independents - 19/06/2019
  Escolta àudio

  Independents - 19/06/2019

  ZZ Top, 50 anys de blues barbut. El dia 5 de juliol, ZZ Top actuaran com a caps de cartell del Rock Fest. Repassem els 50 anys de carrera d'aquest trio nord-americà que va redefinir el blues de Texas. I ens emportem a la nostra illa deserta el lisèrgic "The soft bulletin", de The Flaming Lips, el disc que els va obrir les portes al gran públic.

 • Discos per a una illa deserta: "The soft bulletin" de The Flaming Lips
  Escolta àudio

  Discos per a una illa deserta: "The soft bulletin" de The Flaming Lips

  L'any 1999, ara fa 20 anys, el grup nord-americà The Flaming Lips va publicar el que està considerat el seu millor disc. "The soft butlletin", a més, va obrir la banda a nous públics.

 • ZZ Top, 50 anys de blues, humor i barba
  Escolta àudio

  ZZ Top, 50 anys de blues, humor i barba

  Aquest 2019 fa 50 anys que ZZ Top van gravar el primer disc. Des de llavors figuren entre les formacions més supervendes als Estats Units. Aprofitem l'aniversari per repassar la seva carrera.

 • Independents - 18/06/2019
  Escolta àudio

  Independents - 18/06/2019

  Suzanna, torna el mestissatge. Després de col·laborar en multitud de projectes, Suzanna Abellán, Suzanna, publica finalment el seu primer disc en solitari, "Soulfyah". Rapsusklei i Sr. Wilson, entre altres, col·laboren en aquest àlbum de mestissatge que ens presenta ella mateixa. Coincidint amb el cinquè aniversari de la mort del compositor Gerry Goffin, expliquem què era el so Brill Building i qui hi havia darrere d'aquesta factoria d'èxits musicals.

 • Suzanna, el debut de tota una veterana
  Escolta àudio

  Suzanna, el debut de tota una veterana

  Fa molts anys que Suzanna Abellán, o simplement Suzanna, es dedica a la música. Ha acompanyat multitud d'artistes, fa classes i ara, finalment, s'ha decidit a publicar el seu primer disc en solitari, "Soulfyah", i aquest dimecres el presenta a la sala Artte de Barcelona. Un bon moment, doncs, per entrevistar-la.