TOTS ELS ÀUDIOS

 • Ratafia amb 'Olor de nou', Tazzuff i nou FIMPT a Vilanova
  Escolta àudio

  Ratafia amb 'Olor de nou', Tazzuff i nou FIMPT a Vilanova

  Estrenem el nou disc del grup Ratafia: escoltem i comentem 'Olor de nou' amb Pere Romaní, un dels components d'aquest trio de música basca i catalana. A més, us recomanem que seguiu un renovat FIMPT, el Festival Internacional de Música Popular i Tradicional de Vilanova i la Geltrú; la diada dels músics de la Catalunya Nord que formen part del Col·lectiu Joan-Pau Giné al CAT, i el concert de Roger Mas amb la Cobla Sant Jordi a Vilafranca del Penedès. I també felicitem el grup Tazzuff, guanyadors del concurs Folkez Blai, i escoltem la descoberta del músic Jaume Punsola: Gogol Bordello.

 • Un tast de BallaBisaura i Bob Dylan
  Escolta àudio

  Un tast de BallaBisaura i Bob Dylan

  Parlem del cicle de música tradicional BallaBisaura, que arriba a la 17a edició amb un bon cartell: Uns del Grup de Folk, Randellaires i Els Tranquils, Riu, Guirigall i Mirabèl, entre d'altres propostes. A més, fem un tast de 'Tempest', el nou disc de Bob Dylan, i escoltem la descoberta musical de la cantant xilena Pascuala Ilabaca: Lhasa de Sela.

 • Pascuala Ilabaca presenta 'Busco paraíso'
  Escolta àudio

  Pascuala Ilabaca presenta 'Busco paraíso'

  Aquí podeu escoltar la cantant i compositora xilena Pascuala Ilabaca, que a l'estiu ha estat de gira per Europa amb el grup Fauna i ara ens presenta el seu nou disc, "Busco paraíso". També tenim la proposta musical de la periodista Ester Plana, amb el grup Riu. I us recomanem que gaudiu del seguici inaugural de la Mercè, al so dels Ministrils del Camí Ral, entre d'altres actes de la Festa Major de Barcelona.

 • La Coixinera estrena 'Transformacions'
  Escolta àudio

  La Coixinera estrena 'Transformacions'

  En el primer programa de la temporada, descobrim el nou CD de La Coixinera, "Transformacions", amb Dani Àlvarez, Jaume Punsola i Fèlix Jurado. A més, repassem activitats folk per als propers dies, us convidem a fer-nos les vostres propostes i acabem amb una descoberta del músic Jordi Fàbregas: el grup italià L'Orage.