TOTS ELS ÀUDIOS

 • Nathy Peluso, al Primavera Sound 2019
  Escolta àudio

  Nathy Peluso, al Primavera Sound 2019

  Argentina i instal·lada a Barcelona, Nathy Peluso trepitja tan fort que veure-la, escoltar-la i estimar-la és tot un. Entre l'R&B, el jazz vocal i el rap llatí, i amb un contundent i irònic discurs feminista, la cantant actuava l'1 de juny al Primavera Sound. I el públic queia als seus peus.

 • Concert "Delicatessen": Cesc
  Escolta àudio

  Concert "Delicatessen": Cesc

  El jove cantautor Cesc és l'encarregat d'obrir l'últim "Concert Delicatessen" de la temporada. Porta el seu saber com a músic de carrer i encantador de "coachs" en "talent shows" i presenta les seves cançons solvents i rodones. L'artista català dona pas al convidat internacional de la nit, el britànic Jono McCleery.

 • Concert "Delicatessen": Jono McCleery
  Escolta àudio

  Concert "Delicatessen": Jono McCleery

  Saludem l'estiu amb la veu d'aquest "singer song-warrior" britànic. Jono McCleery arriba amb un bagatge obert i una cançó d'autor polièdrica que mira amb la mateixa facilitat a les formacions de corda clàssiques que a l'electrònica. Suau, amb un punt melancòlic, però precís i enèrgic, McCleery acumula quatre discos; l'últim, del 2018, és "Seeds of a dandelion". És el convidat internacional de l'últim "Concert Delicatessen" de la temporada.

 • Lildami, al Clotilde Fest
  Escolta àudio

  Lildami, al Clotilde Fest

  El cantant de trap català Lildami, pseudònim de Damià Rodríguez, a l'escenari del Palau Robert el 21 de juny del 2019.

 • Pupil·les, al Clotilde Fest
  Escolta àudio

  Pupil·les, al Clotilde Fest

  Les raperes valencianes, a l'escenari del Palau Robert el 21 de juny del 2019.

 • Pavvla, al Clotilde Fest
  Escolta àudio

  Pavvla, al Clotilde Fest

  La cantautora Paula Bonet, Pavvla, a l'escenari del Palau Robert el 21 de juny del 2019.

 • Pavvla, al Primavera Sound 2019
  Escolta àudio

  Pavvla, al Primavera Sound 2019

  L'artista catalana, en directe al parc del Fòrum, el divendres 31 de maig del 2019.

 • Mac DeMarco, al Primavera Sound 2019
  Escolta àudio

  Mac DeMarco, al Primavera Sound 2019

  El músic canadenc, en directe al Parc del Fòrum el dia 31 de maig del 2019. Foto: Eric Pàmies

 • Courtney Barnett, al Primavera Sound 2019
  Escolta àudio

  Courtney Barnett, al Primavera Sound 2019

  La cantant australiana, en directe al Parc del Fòrum, el dijous 30 de maig del 2019. Foto: Christian Bertrand

 • El Desconcert 2018: Plaers culpables
  Escolta àudio

  El Desconcert 2018: Plaers culpables

  Us convidem a sentir-vos culpables durant una hora. És el que el 8 de maig d'aquest any feien a la sala Apolo un munt d'artistes i bandes per celebrar la tercera edició d'El Desconcert, la festa anual d'iCat. Repesquem aquella nit amb Miquel Vilella, Marion Harper, The Crab Apples, Els Amics de les Arts, Koers, Gertrudis, Dolo Beltrán, Ferran Palau, Els Catarres, Halldor Mar, Lakaste, Sara Terraza, Jaïr Domínguez & Òscar Andreu i els seus plaers culpables..

 • Concert Delicatessen: Jordi Lanuza
  Escolta àudio

  Concert Delicatessen: Jordi Lanuza

  En directe des de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona. Des de casa, Jordi Lanuza, ànima d'Inspira, l'encarregat d'obrir la vetllada amb el repertori del seu disc en solitari, "Com a casa", publicat a principis d'any. Despullat de tota electricitat, embolcallat només amb guitarra acústica, Lanuza mostra aquí la seva fibra més íntima: amor, família i dubtes amaren cançons essencials, lluminoses i immediates.

 • Concert Delicatessen: Will Samson
  Escolta àudio

  Concert Delicatessen: Will Samson

  En directe des de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona. El britànic Will Samson, viatger impenitent acostumat a abocar les seves experiències vitals en els seus treballs, porta a l'escenari temes de textures folk, electrònica suau i aromes experimentals acompanyant-se d'un teclat, una guitarra i efectes. Samson ha enregistrat cinc discos; l'últim, d'aquest any, és l'EP "A Baleia".

 • Concert Delicatessen: Eleni Mandell
  Escolta àudio

  Concert Delicatessen: Eleni Mandell

  Així va sonar el directe de la californiana Eleni Mandell dilluns, 4 de juny del 2018, a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona. Després d'un parell de temes interpretats per Adriana Roda-Stuart i dos més per Milo Jones, la californiana Eleni Mandell va presentar les seves noves cançons de folk elegant d'arrel nord-americana amb melodies de pop clàssic.

 • Concert Delicatessen: Caxade
  Escolta àudio

  Concert Delicatessen: Caxade

  Aquest és el directe de Caxade, una peculiar banda gallega que basa el seu so en una instrumentació de secció de vents, a l'estil de les "brass bands". Obrien el Concert Delicatessen, on també actuava la californiana Eleni Mandell, a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, el dilluns 4 de juny del 2018.

 • Concert Delicatessen: Lisa LeBlanc
  Escolta àudio

  Concert Delicatessen: Lisa LeBlanc

  La canadenca Lisa LeBlanc va ser la protagonista del Concert Delicatessen, el 22 de maig del 2018 a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona. Als 27 anys, la cantautora de Mont-real ja ha mostrat la seva habilitat per compondre cançons divertides i punyents d'amor, amistat i desamor. Presentava el seu disc "Why you wanna leave, runaway queen?"