TOTS ELS ÀUDIOS

 • El Festival de Màgia ens encanta!
  Escolta àudio

  El Festival de Màgia ens encanta!

  Aquesta setmana, l'"Entre caixes" ha quedat sacsejat per la presència del mag Adam Rubin, un dels millors especialistes del món, que ens parla del Mag Fest, el primer Festival de Màgia de Barcelona, i també ens dóna alguna sorpresa. En aquest programa també parlem amb Sergi López, que enlluerna amb "Non solum", i amb Clara de Ramon, la protagonista de "Boscos", i passem un día a la Mostra de Teatre d'Igualada.

 • La Colomer s'ho mereix tot!
  Escolta àudio

  La Colomer s'ho mereix tot!

  L'"Entre caixes" d'aquesta setmana s'uneix a l'homenatge que ha rebut Imma Colomer per part de la crítica, en el Dia Mundial del Teatre. Però això no és tot! Ens fiquem als "Boscos" de la potentíssima obra de Wajdi Mouawad i parlem amb Oriol Broggi, Cristina Genebat, Xavier Ricart i Ramon Vila. I més encara! També fem un viatge a la Mostra de Teatre d'Igualada, ens visiten els responsables del Teatre Regina de Barcelona... Tot plegat, un "no parar"!

 • Miguel Rellan recita seriosament i amb humor
  Escolta àudio

  Miguel Rellan recita seriosament i amb humor

  Miguel Rellan, protagonista de "Cartas de amor" amb Julila Gutiérrez Caba, fa una declaració d'amor en vers. I de regal, una poesia humorística.

 • Sala Beckett. De Gràcia al Poblenou, un edifici amb molta història
  Escolta àudio

  Sala Beckett. De Gràcia al Poblenou, un edifici amb molta història

  Toni Casares, un cicerone apassionat, ens ensenya la nova Sala Beckett, acompanyat d'una estudiant d'arquitectura.

 • Tito Lucchetti, regidor d'escena i actor
  Escolta àudio

  Tito Lucchetti, regidor d'escena i actor

  Membre d'una saga familiar d'artistes, Tito Lucchetti és regidor d'escena. Per què es diu Tito? Per què es va dedicar al món del teatre? Anècdotes entre caixes d'algú que tot ho controla d'amagat.

 • Entrem a la "vida privada" de Mima Riera i David Selvas
  Escolta àudio

  Entrem a la "vida privada" de Mima Riera i David Selvas

  A l'"Entre caixes", aquests dos components de la companyia La Brutal ens expliquen que volen sacsejar les relacions de la parella en aquesta comèdia de Noel Coward que està a punt d'estrenar-se. Ah! I hem trobat Andrés Villarrosa, que "amenaçava" de no acudir a l'estrena de la seva pròpia obra, al Círcol Maldà. També parlem de "Filla del seu pare" i regalem una entrada doble per anar a veure (i gaudir) "Cartas de amor".

 • Julia Gutiérrez Caba ens enamora!
  Escolta àudio

  Julia Gutiérrez Caba ens enamora!

  La gran actriu protagonitza "Cartas de amor" i ens visita en aquest "Entre caixes". I no només ella: també sentireu el gran Miguel Rellán, el seu "partenaire" a l'obra, i David Serrano, el director. I més: Muntsa Alcañiz ens transmet les sensacions que li provoca haver estrenat "Abans que arribi l'alemany", i Alba José explica com se sent a la pell de "Yerma". Ah! També regalem dues entrades per La Seca Espai Brossa i Oriol Genís explica qui nassos és Andrés Villarrosa.

 • Sol Picó
  Escolta àudio

  Sol Picó

  Un "Twin Peaks" amb la coreògrafa i ballarina Sol Picó. Durant uns dies es queda el micròfon de Catalunya Ràdio i ens explica les seves experiències quotidianes.

 • David Verdaguer: D'"El Nacional no ens vol" a "Em volen tots, el Nacional també"
  Escolta àudio

  David Verdaguer: D'"El Nacional no ens vol" a "Em volen tots, el Nacional també"

  Ens acostem -i molt a prop- a un dels actors més sol·licitats: David Verdaguer, un dels protagonistes de "L'hostalera", a la Biblioteca de Catalunya.

 • Pepa Plana ens recomana un llibre
  Escolta àudio

  Pepa Plana ens recomana un llibre

  Quin llibre està llegint ara la Pepa Plana? Pot ser un presagi? Ben segur que ni ella ni el seu angelet podrien parar mai quiets.

 • Roba Estesa, poesia reivindicativa i cantada
  Escolta àudio

  Roba Estesa, poesia reivindicativa i cantada

  Les Roba Estesa canten "A la muntanya", i posen llum al Dia Internacional de la Dona.

 • Manolo Trullàs, Butaca d'honor 2017, extaquiller de La Seca - Espai Brossa, ens fa de guia
  Escolta àudio

  Manolo Trullàs, Butaca d'honor 2017, extaquiller de La Seca - Espai Brossa, ens fa de guia

  D'on ve l'expressió "De la Seca, a la Meca i la vall d'Andorra"? Qui va iniciar el projecte d'aquest teatre? I moltes històries de la vida tant de l'espai escènic com del mateix Manolo.

 • "L'ànec salvatge" segons Pablo Derqui
  Escolta àudio

  "L'ànec salvatge" segons Pablo Derqui

  Aquesta setmana, "Entre caixes" es cola pels racons de La Seca Espai Brossa amb una de les seves ànimes: Manolo Trullàs, guardonat fa poc amb un Butaca i ja retirat, que es resisteix, però, a deixar un espai que ocupa tota la seva vida. Amb ell i amb la dramaturga Marta Barceló preestrenarem "Abans que arribi l'alemany". I encara abans d'això, Pablo Derqui analitza l'èxit de "L'ànec salvatge". I, per si no heu quedat prou satisfets, Sol Picó ens fa un "Quadern de bitàcola" de tres dels seus atrafegadíssims dies.

 • Sergi Belbel, l'estrena de "Jane Eyre" i els secrets de David Verdaguer
  Escolta àudio

  Sergi Belbel, l'estrena de "Jane Eyre" i els secrets de David Verdaguer

  Aquesta setmana, "Entre caixes" analitza l'estrena de "La senyora Florentina i el seu amor Homer" i descobrim els regals que va rebre el director Sergi Belbel el dia de l'estrena de l'obra. També fem un tomb per tres de les últimes estrenes d'aquests dies: "Jane Eyre", amb una conversa amb la seva directora, Carme Portaceli; "Las madres presas", amb la seva protagonista Pilar Martínez, i "La rebel·lió possible", on Xavier Casan, un dels protagonistes, ens en dona els detalls. A "El cor del programa" ens visita una de les companyies més interessants de l'actualitat: La Calòrica, que estrenarà d'aquí uns dies, al Tantarantana, "Fairfly". Finalment, en la secció "To be or not to be", ens acostem -i molt a prop- a un dels actors més sol·licitats: David Verdaguer, un dels protagonistes de "L'hostalera", a la Biblioteca de Catalunya.

 • La senyora Florentina no es creu les promeses d'Homer
  Escolta àudio

  La senyora Florentina no es creu les promeses d'Homer

  Els protagonistes d'una de les obres més esperades de la temporada, "La senyora Florentina i el seu amor Homer", passen per aquest segon "Entre caixes". Parlem amb el seu director, Sergi Belbel, i amb els actors Mercè Sampietro i Toni Sevilla. I si voleu saber-ne una mica més, del TNC, el seu director artístic, Xavier Albertí, ens en desvela els secrets i ho remata tocant el piano. Però això no és tot. Hem anat a l'estrena de "Wasted!" i sabrem els afortunats que aniran de franc a veure-la a la Sala Beckett de Barcelona. Pau Roca ens explica la juguesca de "Dybbuk" i Patrícia Mendoza analitza les claus de "Júlia". Per acabar-ho d'adobar, estarà amb nosaltres el "regidor de regidors" per excel·lència: Tito Luchetti, que ens explicarà anècdotes dirigint, entre altres, Dagoll Dagom. I música! Sentirem el primer disc de Txell Sota, Scaramouche i "El despertar de la primavera".

Anar al contingut