TOTS ELS ÀUDIOS

 • Llarga vida al "Rèquiem for Evita". Gamberro, crític i amb bons intèrprets
  Escolta àudio

  Llarga vida al "Rèquiem for Evita". Gamberro, crític i amb bons intèrprets

  Jordi Prat i Coll ha utilitzat un dels espectacles amb més antiguitat i bolos, una missa, per ser crític i fer humor, de vegades irreverent, però no tant! I els cantants treuen molt bones notes.

 • "Històries d'Istanbul" amb Carles Batlle (dramaturg) i Mercè Arànega (actriu)
  Escolta àudio

  "Històries d'Istanbul" amb Carles Batlle (dramaturg) i Mercè Arànega (actriu)

  Com s'ha readaptat el text de Yesim Özsoy, com s'ha treballat la difícil posada en escena. Per a Carles Batlle, el dramaturg, ha estat un repte, i per a Mercè Arànega, actriu una des les obres més difícils de fer.

 • Mercè Arànega i Carles Batlle ens expliquen "Històries d'Istanbul"
  Escolta àudio

  Mercè Arànega i Carles Batlle ens expliquen "Històries d'Istanbul"

  Un espectacle que vol no oblidar, que surt dels barris no turístics d'una ciutat frontissa, d'una societat de contrastos. Mercè Arànega i el dramaturg Carles Batlle ens desvelen el procés de treball que, segons l'actriu, ha estat un dels més difícils de la seva carrera professional. Marina Gatell ens parlarà de la por que va passar el 17 d'agost a la Rambla de Barcelona. I farem una visita d'obres al Tantarantana. Amb el "Rèquiem for Evita" posarem el toc d'humor.

 • Els teatres petits també existeixen
  Escolta àudio

  Els teatres petits també existeixen

  Lluiten per sobreviure, però la majoria se'n surten! Guadalupe Cejas (Badabadoc), Felipe Cabezas (Sala Fénix) i Jordi Pérez (La Vilella) són els responsables de tres sales petites de Barcelona, que ens venen a explicar la seva experiència i com s'ho fan per tirar endavant. També ens hem passejat per un assaig de "Temps salvatge", una de les obres estel·lars de la temporada (i l'última d'aquest cicle a la Sala Gran del TNC) i hem parlat amb els seus protagonistes: Josep María Miró, Míriam Iscla i Xavier Albertí, entre d'altres.

 • Penjats del Trapezi amb Leandro Mendoza
  Escolta àudio

  Penjats del Trapezi amb Leandro Mendoza

  Abans que comenci una nova edició del festival Trapezi de Reus, us en donem tots els detalls en una conversa amb el director de la fira, Leandro Mendoza. També parlem de la repercussió que està tenint "La importància de ser Frank", d'Oscar Wilde, que s'acaba d'estrenar al TNC; ho farem amb un dels intèrprets, Miki Esparbé, molt d'actualitat perquè també és el protagonista de la pel·lícula d'Elena Trapé "Les distàncies".

 • Un tomb per Catalunya
  Escolta àudio

  Un tomb per Catalunya

  Passegem per algunes de les sales del territori: Jordi Besomba presenta les activitats del teatre Kursaal de Manresa; Pere Puig ens parla de la programació de La Planeta de Girona i, finalment, Pep Tugues explicarà per què l'Auditori de Sant Cugat té una programació tan atractiva. Qui s'ha passejat per moltes d'aquestes sales en la seva llarga carrera és Julio Manrique. Ara representa al Romea "Èdip", i ens ha fet un "To be or not to be".

 • Ted Neeley en exclusiva per l'"Entre caixes"
  Escolta àudio

  Ted Neeley en exclusiva per l'"Entre caixes"

  Ted Neeley, que ja va fer l'any 1973 la pel·lícula Jesucrist Superstar, parla amb l'"Entre caixes" de tot allò que aquesta obra li remou. FIlosofia, teatre i música. Agraïm l'ajuda de la traductora simultània, Janine Schouten.

 • Un Sant Jordi encara més teatral
  Escolta àudio

  Un Sant Jordi encara més teatral

  Diferents personatges de les arts escèniques ens visiten per parlar-nos del seu llibre. Són Carlota Benet -filla de Josep Maria Benet i Jornet-, que ha escrit un llibre sobre el seu pare, i Joan Lluís Bozzo -director de Dagoll Dagom-, que parlarà del llibre sobre Pepe Rubianes. També hi seran Marina Laboreo, directora de la col·lecció "Dramaticles", i Joan Sagalès, del grup Vol Ras. Per si això fos poc, hem entrevistat Ted Neely, l'actor original de la històrica "Jesus Christ Superstar", musical que aquests dies s'exhibeix al Teatre Tívoli de Barcelona. Per acabar, farem teràpia de parella amb Anna Sabater i Jordi Figueras, protagonistes d'"Escenes d'un matrimoni", que es pot veure a l'Akadèmia Teatre.

 • Lluís Pasqual descobreix el nou projecte del Teatre Lliure
  Escolta àudio

  Lluís Pasqual descobreix el nou projecte del Teatre Lliure

  El màxim responsable del Lliure ens visita per compartir les primeres sensacions hores després de l'estrena de "Medea", que dirigeix, i per presentar en primícia l'última part de la temporada en aquest carismàtic teatre. A més, hem fet una postfunció amb els tres protagonistes d'una de les obres més divertides i punyents de la cartellera, "Mala broma", sobre els límits de l'humor. Farem broma amb Anna Sahun, Ernest Villegas i Òscar Muñoz, i parlarem amb un dramaturg emergent, Miquel Mas, que estrena "S'inunda Venècia" al Porta4.

 • Entrevista pels més curiosos sobre La Mostra de Teatre d'Igualada
  Escolta àudio

  Entrevista pels més curiosos sobre La Mostra de Teatre d'Igualada

  El director de la mostra, Pep Farrés, dels Farrés Brothers, acompanyat de la Queralt Casasayas i la Magda Puig de Les Bianchi, i la Sílvia Navarro de B de Bareka, dues de les companyies que podeu veure a l'edició d'aquest any. Elles fan "Clink" i "Paràsits".

 • Entre èxit i èxit, el Pep es cola al camerino de la Bruna Cusí
  Escolta àudio

  Entre èxit i èxit, el Pep es cola al camerino de la Bruna Cusí

  Bruna Cusí viu un any ple de premis, reconeixements i bona feina. En Pep l'ha esperada dins el camerino del TNC, on està fent "Que rebentin els actors".

 • Entrevista a Umihiko Miya: equilibris amb elegància al Cirque du Soleil
  Escolta àudio

  Entrevista a Umihiko Miya: equilibris amb elegància al Cirque du Soleil

  En Pep Vila ha après a fer equilibris amb un dels trapezistes del Circ de Soleil, de l'espectacle "Totem".

 • La Mostra d'Igualada i Bruna Cusí, una actriu que difícilment serà "igualada"
  Escolta àudio

  La Mostra d'Igualada i Bruna Cusí, una actriu que difícilment serà "igualada"

  Parlem d'un dels esdeveniments més importants de les arts escèniques: la Fira de Teatre Infantil i Juvenil, que s'inaugura el 12 d'abril a la capital de l'Anoia. Uns dies abans ens visita el seu director, Pep Farrés, acompanyat per Queralt Casasayas, Magda Puig, Sílvia Navarro. I no només això: rebem una actriu que difícilment serà "igualada", Bruna Cusí. Guanyadora de molts premis per "Estiu 1993" i gairebé sense temps per pair-ho, estrena l'obra "Que rebentin els actors" a la Sala Tallers del TNC. També entrevistem Umi, un dels trapezistes del Cirque du Soleil i una de les grans estrelles de "Totem", el seu últim espectacle.

 • Ens visiten els crítics
  Escolta àudio

  Ens visiten els crítics

  Avui es celebren els Premis de la Crítica de les Arts Escèniques, que distingeixen els millors treballs de la temporada. Parlem amb el president del jurat, el crític Juan Carlos Olivares, i un dels seus membres, Aida Pallarès. Ens valoren la gala i analitzem les obres premiades. També entrevistem un personatge polèmic, perquè sempre parla clar: Willy Toledo, un revolucionari que aquests dies interpreta "El sistema solar" al Teatre Lliure de Gràcia.

 • María Bayo i Júlia Jové, mestra i deixebla
  Escolta àudio

  María Bayo i Júlia Jové, mestra i deixebla

  Entrevistem la gran mestra i cantant d'òpera María Bayo i l'actriu i cantant Júlia Jové. Totes dues són a l'obra "Master class", on Bayo encarna Maria Callas. Mestra i alumna? Companyes a l'escenari.

Anar al contingut