TOTS ELS ÀUDIOS

 • Joaquín Achúcarro interpreta obres de Mompou i Falla
  Escolta àudio

  Joaquín Achúcarro interpreta obres de Mompou i Falla

  RECITAL DE JOAQUÍN ACHÚCARRO A TÒQUIO Frederic Mompou: Preludis n. 10, 9, 1 i 7 del cicle per a piano ''Preludis'', ''Cançó i dansa n. 6'', ''Variacions sobre un tema de Chopin''. Manuel de Falla: Tres peces de les ''Piezas españolas'', ''Danza ritual del fuego'' del ballet ''El amor brujo'' (arranjament per a piano), ''Homenaje. Pour le tombeau de Claude Debussy'', elegia, ''Fantasia bètica'' Joaquín Achúcarro, piano. Enregistrat per la Radiotelevisió Japonesa el dimarts 15 de gener del 2019. Sala Gran del Centre Cultural de Musashino. Tòquio. Concert d'intercanvi. (85m)

 • Kavakos interpreta el Concert per a violí de Korngold
  Escolta àudio

  Kavakos interpreta el Concert per a violí de Korngold

  FESTIVAL DE LUCERNA 2019 Antonín Dvorák: ''La bruixa del migdia'', poema simfònic, op. 108. Erich Wolfgang Korngold: Concert per a violí i orquestra en Re, op. 35. Antonín Dvorák: Simfonia n. 9 en mi m ''Del Nou Món'', op. 95. Leonidas Kavakos, violí. Orquestra Filharmònica de Viena. Dir.: Andrés Orozco-Estrada. Enregistrat per la Ràdio Suïssa de parla alemanya el dijous 5 de setembre del 2019. Palau de Cultura i Congressos. Lucerna. Concert d'intercanvi. (96 min.)

 • L'Orquestra Simfònica de la Ràdio del Sud-Oest d'Alemanya amb els joves premiats
  Escolta àudio

  L'Orquestra Simfònica de la Ràdio del Sud-Oest d'Alemanya amb els joves premiats

  L'ORQUESTRA SIMFÒNICA DE LA RÀDIO DEL SUD-OEST D'ALEMANYA AMB DOS JOVES INTÈRPRETS GUARDONATS Benjamin Britten: ''Quatre interludis marins'' de l'òpera ''Peter Grimes'', op. 33a. Luciano Berio: "Folk-Songs", per a mezzosoprano i orquestra. Serguei Rakhmàninov: Rapsòdia sobre un tema de Paganini, op. 43. Béla Bartók: Suite de danses, Sz 77. Eva Zaïcik, mezzosoprano. Robert Neumann, piano. Orquestra Simfònica de la Ràdio del Sud-Oest d'Alemanya (Stuttgart). Dir.: Kerem Hasan. Enregistrat per la Ràdio del Sud-Oest d'Alemanya el divendres 31 de gener del 2020. Liederhalle. Stuttgart. Concert d'intercanvi. (89m)

 • Rèquiems de Fauré i de Rutter
  Escolta àudio

  Rèquiems de Fauré i de Rutter

  CONCERTS SIMFÒNICS AL PALAU - XXIII TEMPORADA 2018-2019 Gabriel Fauré: Rèquiem, op. 48. John Rutter: Rèquiem per a soprano, cor i orquestra. Aina Martín, soprano. Ferran Albrich, baríton. Agrupació coral Matadepera. Orquestra Simfònica del Vallès. Dir.: Xavier Puig. Enregistrat per Catalunya Música el dissabte 13 d'abril del 2019. Palau de la Música Catalana. Barcelona.

 • Verdaguer: Poema d'amor a la terra
  Escolta àudio

  Verdaguer: Poema d'amor a la terra

  TEMPORADA DE LA BANDA MUNICIPAL DE BARCELONA, 2018-2019 Rafael Grimal: ''Marxa commemorativa'' per a banda. Agustí Borgunyó: ''L'aplec'' (versió per a banda). Salvador Brotons: ''Homenatge a Xirinacs'' per a banda simfònica, op. 112 bis, ''Homenatge a Puig Antich'' per a banda simfònica i narrador, op. 107 bis. Felix Martínez Comín: ''Canigó. Il·lustracions musicals per al Poema de mossèn Jacint Verdaguer'' (versió per a banda). Lluís Soler, narrador. Mariona Pallach, soprano i narradora. Banda Municipal de Barcelona. Dir.: Salvador Brotons. Enregistrat el diumenge 28 d'octubre del 2018. Sala Oriol Martorell. L'Auditori. Barcelona.

 • L'Orquestra Reial del Concertgebouw sota la direcció de Tugan Sokhiev
  Escolta àudio

  L'Orquestra Reial del Concertgebouw sota la direcció de Tugan Sokhiev

  FESTIVAL DE MÚSICA DE BERLÍN 2019 Louis Andriessen: ''Mysteriën'' ('Misteris') per a orquestra. Piotr Ílitx Txaikovski: Simfonia n. 1 en sol m ''Somnis d'hivern'', op. 13. Orquestra Reial del Concertgebouw. Dir.: Tugan Sokhiev. Enregistrat per la Ràdio Alemanya Cultura el dilluns 2 de setembre del 2019. Filharmonia. Berlín.

 • La Banda Municipal de Barcelona mostra la riquesa de la música escandinava
  Escolta àudio

  La Banda Municipal de Barcelona mostra la riquesa de la música escandinava

  TEMPORADA DE LA BANDA MUNICIPAL DE BARCELONA, 2017-2018 Egil Hovland: Fanfara i coral, op. 54a. Edvard Grieg: Concert per a piano i orquestra en la m, op. 16. Edvard Grieg: ''Sigurd Jorsalfar'', suite op. 56. Carl Nielsen: ''Aladí'', suite op. 34. Marc Heredia, piano. Banda Municipal de Barcelona. Dir.: Brotons Salvador. Enregistrat el 29 d'abril del 2018. Sala Pau Casals. L' Auditori. Barcelona.

 • Requiem de Berlioz dirigit per Antonio Pappano
  Escolta àudio

  Requiem de Berlioz dirigit per Antonio Pappano

  CONCERTS DES DEL PARCO DELLA MUSICA DE ROMA Hector Berlioz: "Grande messe des morts" (Rèquiem), op. 5. Javier Camarena, tenor. Cor de l'Acadèmia de Santa Cecília de Roma. Cor del Teatre de San Carlo de Nàpols. Banda de Música de la Policia Estatal Italiana. Orquestra de l'Acadèmia de Santa Cecília de Roma. Dir.: Antonio Pappano. Auditori del Parco della Musica. Roma.

 • El monstre al laberint
  Escolta àudio

  El monstre al laberint

  FESTIVAL GREC 2018 Jonathan Dove: "El monstre al laberint", òpera en dos actes. Marc Sala, tenor (Teseu). Gemma Coma-Alabert, mezzosoprano (Etra, mare de Teseu). Antoni Marsol, baríton (Dèdal). Lluís Homar, veu en off (Minos). Orfeó Català. Cor Infantil de l'Orfeó Català. Cor de Petits de l'Orfeó Català. Cor de Mitjans de l'Orfeó Català. Cor de Noies de l'Orfeó Català. Cor Jove de l'Orfeó Català. Cor Juvenil i Novaura del projecte Clavé XXI. Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC). Dir.: Simon Halsey. Enregistrat per Catalunya Música el diumenge 15 de juliol del 2018. Teatre Grec de Barcelona. (54 min.)

 • Concert del 400 aniversari del naixement de Johann Rosenmüller
  Escolta àudio

  Concert del 400 aniversari del naixement de Johann Rosenmüller

  FESTIVAL DE WARTBURG 2019 Obres vocals i instrumentals de Johann Rosenmüller. Abendmusiken de Basilea. Dir.: Jörg-Andreas Bötticher. Enregistrat per la Ràdio Alemanya Cultura el 7 de setembre del 2019. Castell de Wartburg (Turíngia. Alemanya).

 • Mozart, Simpson i Mahler amb la Filharmònica de la BBC
  Escolta àudio

  Mozart, Simpson i Mahler amb la Filharmònica de la BBC

  Temporada de l'Orquestra Filharmònica de la BBC, 2018-2019 Wolfgang Amadeus Mozart: Fragments de l'òpera ''Idomeneo'', K. 366. Mark Simpson: Concert per a clarinet i orquestra. Gustav Mahler: Simfonia n. 4 en sol. Elisabeth Watts, soprano. Mark Simpson, clarinet. Orquestra Filharmònica de la BBC. Dir.: Ben Gernon. Enregistrat per la BBC el 15 de juny del 2019 Bridgewater Hall. Manchester

 • Mozart i Schubert amb el Quartet Casals i el violoncel·lsta Alban Gerhardt
  Escolta àudio

  Mozart i Schubert amb el Quartet Casals i el violoncel·lsta Alban Gerhardt

  CONCERT DE LA DIADA PAU CASALS 2019 Wolfgang Amadeus Mozart: Quartet de corda n. 17 en Si b "La cacera", KV 458 ("Quartets Haydn"). Franz Schubert: Quintet de corda en Do, D 956. Alban Gerhardt, violoncel. Quartet Casals: Vera Martínez, violí. Abel Tomàs, violí. Jonathan Brown, viola. Arnau Tomàs, violoncel. Enregistrat per Catalunya Música el 19 de juny del 2019 al Palau de la Música Catalana.

 • De l'Escola de Notre-Dame als treballs corals d'avui
  Escolta àudio

  De l'Escola de Notre-Dame als treballs corals d'avui

  PAUL HILLIER I EL THEATRE OF VOICES A LA FILHARMONIA DE L'ELBA John Cage: ''Ear for EAR" (Antiphonies). Guillaume Dufay: ''Gloria ad modum tubae'' (Canon a 2 veus). Arvo Pärt: ''Virgencita''. Guillaume de Machaut: ''Christe, qui lux es / Veni, creator spiritus / Tribulatio'' (Motet a 4 veus mixtes). Jóhann Jóhannsson: ''Orphyc Hymn''. Bernd Franke: ''Rilke-Madrigals''. Michael Gordon: ''A western''. Anònim: ''Al·leluia'', 4 hoquetus del s. XIII per a cor masculí. Heiner Goebbels: ''The excursion into the mountains'' per a cor masculí. Steve Reich: ''Clapping music''. Theatre of Voices. Dir.: Paul Hillier. Enregistrat per la Ràdio del Nord d'Alemanya el 13 de gener del 2019. Filharmonia de l'Elba. Hamburg.

 • "Again and again"
  Escolta àudio

  "Again and again"

  CONCERT DE LA CAPPELLA AMSTERDAM David Lang: ''Evening, morning, day''. Josquin Desprez: ''In principio'', ''Ecce tu pulchra es''. David Lang: ''Where you go'', a partir del llibre de Rut. Josquin Desprez: ''Planxit autem David''. David Lang: ''Solitary'', a partir del llibre de les lamentacions. Orlando di Lasso: ''Pater Abraham''. David Lang: ''Again'', a partir del llibre del predicador. Anònim: ''Audi tellus'', cant gregorià. Arvo Pärt: ''Da pacem Domine''. Capella Amsterdam. Dir.: Daniel Reuss. Enregistrat per la Ràdio Pública dels Països Baixos el 28 de setembre del 2018. Muziekgebouw aan het IJ. Amsterdam.

 • Christoph Eschenbach dirigeix l'"Stabat Mater" de Dvorák
  Escolta àudio

  Christoph Eschenbach dirigeix l'"Stabat Mater" de Dvorák

  TEMPORADA DE LA CAPELLA ESTATAL DE DRESDEN, 2018-2019 Antonín Dvorák: ''Stabat Mater'', op. 58. Venera Gimadieva, soprano. Elisabeth Kulman, contralt. Pavol Breslik, tenor. René Pape, baix. Cor de l'Òpera Estatal de Dresden. Capella Estatal de Dresden. Dir.: Christoph Eschenbach. Enregistrat per la Ràdio del Centre d'Alemanya el 13 de febrer del 2019. Semperoper. Dresden.

Anar al contingut