Mediats i serioses, S.L.

 • "Pròxima estació", una docusèrie de TV3 sobre trens
  Escolta àudio

  "Pròxima estació", una docusèrie de TV3 sobre trens

  A "Mediats i Serioses, S.L.", parlem amb Enric Lucena de "Pròxima estació", una docusèrie sobre els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya que descobreix anècdotes i històries curioses de treballadors i usuaris. Lucena presentarà aquesta sèrie de 5 capítols. David Ávila ens parlarà d'alguns espais televisius i Cristina Bordas, de sèries.

 • "El caso Alcàsser", el pitjor de la televisió
  Escolta àudio

  "El caso Alcàsser", el pitjor de la televisió

  A "Mediats i serioses S.L." ens fixem en el documental de Netflix sobre el cas de la desaparició de les tres adolescents d'Alcàsser que va commocionar la societat espanyola fa 25 anys i el tractament informatiu que va rebre. Amb els analistes de mitjans Àlex Gutiérrez, Santi Villas i David Àvila. Pel que fa a la ficció televisiva, les "Serioses" d'iCat, Cristina Bordas i Sílvia Comet, recomanen "Years and Years", la sèrie distòpica d'HBO que planteja l'escenari d'una Catalunya independent el 2027.

 • "Dolors", una comèdia teatral amb girs televisius en 6 capítols
  Escolta àudio

  "Dolors", una comèdia teatral amb girs televisius en 6 capítols

  A "Mediats i serioses", parlem de l'estrena dels últims capítols de "Dolors", l'experiment serièfil i teatral que es representa al Lliure de Gràcia. Per fer-ho, entrevistem Meritxell Yanes, protagonista, ideòloga del projecte i actriu de la sèrie; l'actor Enric Cambray i Sergi Belbel, codirector. També Àlex Gutiérrez, David Àvila, Cristina Bordas i Sílvia Comet ens parlen de televisió i sèries.

 • "Chernobyl", una sèrie terrorífica
  Escolta àudio

  "Chernobyl", una sèrie terrorífica

  "Chernobyl" és una sèrie basada en fets reals: el desastre del 26 d'abril del 1986, quan a la central nuclear de Txernòbil, a Ucraïna, hi va haver un perillós accident i una explosió posterior que va alliberar material radioactiu que es va estendre fins a Escandinàvia i l'Europa de l'Est. En parlem a "Mediats i serioses, S.L.", amb Cristina Bordas i Sílvia Comet, "Serioses" a iCat. L'actualitat televisiva ens arriba amb David Àvila i Àlex Gutiérrez.

 • De la paritat tecnològica a l'educació digital: el salt del "Revolució 4.0" a TV3
  Escolta àudio

  De la paritat tecnològica a l'educació digital: el salt del "Revolució 4.0" a TV3

  Xantal Llavina és una periodista especialitzada en emprenedoria i món TIC. El seu programa d'emprenedors i transformació digital de Catalunya Ràdio, "Revolució 4.0", s'emetrà també a TV3 a partir del 28 de maig.

 • Montse Armengou: "El documental és una eina de transformació"
  Escolta àudio

  Montse Armengou: "El documental és una eina de transformació"

  A "Mediats i serioses, S.L", Montse Armengou, directora de l'espai "Sense ficció" de TV3, ens parla dels 10 anys de programa. Armengou ha dit: "Tenim una audiència entregada amb temes d'ús i socialment complicats, i el documental és una eina per fer coses, per transformar". Amb Àlex Gutiérrez, David Àvila, Santi Villas, Sílvia Comet i Cristina Bordas comentem l'actualitat televisiva i les sèries.

 • Ens visiten "Les de l'hoquei", sèrie femenina i feminista que trenca motlles
  Escolta àudio

  Ens visiten "Les de l'hoquei", sèrie femenina i feminista que trenca motlles

  A "Mediats i serioses, S.L.", amb Àlex Gutiérrez, David Àvila, Cristina Bordas i Sílvia Comet, parlem de "Les de l'hoquei", una sèrie que s'estrena dilluns que ve a TV3 i que és el resultat del treball de final de grau de quatre estudiants de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra. Una nova mirada generacional i femenina a l'hora d'entendre l'esport. Ens acompanyen Marta Grau, la directora argumental de la sèrie, i Dèlia Brufau i Claudia Riera, l'Emma i la Gina a la ficció.

 • "Joc de trons": torna la sèrie sobre totes les passions humanes
  Escolta àudio

  "Joc de trons": torna la sèrie sobre totes les passions humanes

  En aquest "Mediats i serioses, S.L." especial, Sílvia Comet, Cristina Bordas i David Àvila, comenten (sense espòilers) la la vuitena i última temporada de "Joc de Trons", que s'ha estrenat aquesta matinada. Ho fan acompanyats de Josep Martí Blanch, periodista especialitzat en política, Alberto Reche, doctor en Història Medieval, i Alfonso Fernández Osorio, professor del Departament d'Història Antiga de la Universitat de Sevilla i coordinador del congrés internacional "Juego de tronos. Claves desde las Humanidades".

 • "Justo antes de Cristo", una de romans en clau de comèdia
  Escolta àudio

  "Justo antes de Cristo", una de romans en clau de comèdia

  A "Mediats i serioses, S.L.", amb Sílvia Comet i Cristina Bordas, parlem amb Borja Cobeaga, codirector de "Justo antes de Cristo", una nova sèrie de Movistar+ que es va estrenar divendres.

 • A "Mediats i serioses, S.L.", del cas Madeleine McCann a "After life"
  Escolta àudio

  A "Mediats i serioses, S.L.", del cas Madeleine McCann a "After life"

  A "Mediats i serioses, S.L.", parlem de la sèrie de Netflix que ens retorna al cas Madeleine ("La desaparición de Madeleine McCann") i d'"After life", l'última creació del geni de la comèdia Ricky Gervais, però també de les estrenes televisives "Prodigios" i "El celobert", i de la sèrie finlandesa "Ártico" i el retorn de "Billions" amb la seva quarta temporada. Ens acompanyen Àlex Gutiérrez, David Àvila i Sílvia Comet ("Serioses" a iCat).

 • "Leaving Neverland", un documental que passa factura a Michael Jackson
  Escolta àudio

  "Leaving Neverland", un documental que passa factura a Michael Jackson

  A "Mediats i serioses, S.L.", hi trobem l'actualitat televisiva de la setmana amb Santi Villas, Àlex Gutiérrez i David Àvila, i les propostes per als serieaddictes amb Cristina Bordas i Sílvia Comet, "Serioses" a iCat. Hem parlat de "Leaving Neverland", un documental colpidor d'HBO sobre els suposats abusos sexuals de Michael Jackson a nens que vivien amb ell; el programa sobre educació sexual femenina que va emetre el "30 minuts" i les sèries "The good fight" i "Better things".

 • El telejudici: Quin interès tenen els mitjans espanyols pel judici del procés?
  Escolta àudio

  El telejudici: Quin interès tenen els mitjans espanyols pel judici del procés?

  Sílvia Comet, de "Serioses", a iCat, i Àlex Gutiérrez, crític televisiu, ens expliquen el seguiment que fan alguns mitjans de comunicació espanyols del judici del procés.

 • "Mediats i serioses, S.L.": Segona jornada del telejudici
  Escolta àudio

  "Mediats i serioses, S.L.": Segona jornada del telejudici

  En aquest "Mediats i serioses, S.L." especial, Sílvia Comet i Àlex Gutiérrez analitzen el tractament dels altres mitjans de comunicació en el segon dia de judici. És el telejudici.

 • El telejudici, l'anàlisi mediàtica
  Escolta àudio

  El telejudici, l'anàlisi mediàtica

  En aquest "Mediats i serioses, S.L." especial, Sílvia Comet i Àlex Gutiérrez ens expliquen com tracten altres mitjans de comunicació el judici del procés.

 • "Mediats i serioses, S.L.": Dels Premis Zapping als Premis Goya
  Escolta àudio

  "Mediats i serioses, S.L.": Dels Premis Zapping als Premis Goya

  A "Mediats i serioses, S.L.", parlem de l'entrevista de Jordi Évole a Nicolás Maduro, la gala dels Premis Goya o Samanta Villar. En parlem amb Àlex Gutiérrez, David Àvila, Santi Villas i Sílvia Comet.