Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Josep Bargalló: "Si la preinscripció no és fins al juliol, la part lectiva serà una mica més tard"

Josep Bargalló: "Si la preinscripció no és fins al juliol, la part lectiva serà una mica més tard"

Josep Bargalló, conseller d'Educació, avisa que el començament del curs que ve, previst per al 14 de setembre, perilla si les preinscripcions no es poden fer al maig. Bargalló ha explicat que l'estat d'alarma ha suspès els procediments administratius i que cal temps per fer la preinscripció, i distribuir tots els alumnes i professors.
Pel que fa a les classes online que han començat aquest tercer trimestre, Bargalló ha remarcat: "És evident que això no és Harvard, però ens equivocaríem si volguéssim fer les classes presencials de manera telemàtica. No hem de pretendre fer classes sis hores al dia". I ha explicat: "Hem vist escoles públiques i concertades que han fet un treball excessiu. Avui rebran un comunicat amb orientacions. Cada alumne té les seves limitacions."
Quant a una possible tornada a les escoles el mes de juny, el conseller d'Educació ha explicat que el retorn podria ser esglaonat.

Anar al contingut