Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

El matí de Catalunya Ràdio, de 9 a 10 h - 23/11/2021

El matí de Catalunya Ràdio, de 9 a 10 h - 23/11/2021

08.03: L'INFORMATIU, que inclou l'ENTREVISTA TELEFÒNICA a Robert Güerri, cap de secció del Servei de Malalties Infeccioses i coordinador d'hospitalització de Covid-19 a l'Hospital del Mar, per valorar l'evolució de la pandèmia.

09.00: ENTREVISTA als guardonats amb els Premis Nacionals de Comunicació: Júlia Otero, periodista, menció honorífica; Carles Porta, Premi Nacional de Comunicació en la categoria de radiodifusió pel programa "Crims" de Catalunya Ràdio, i Toni Soler, Premi Nacional de Comunicació en la categoria de televisió pel programa "Polònia" de Televisió de Catalunya, produït per Minoria Absoluta.

09.25: SALUTACIÓ DE LA TAULA D'ANÀLISI amb Gemma Liñán, periodista d'El Nacional; Estefania Molina, politòloga i periodista; Marcel Vivet, activista i professor, i Ferran Espada, director de Públic.

09.35: ENTREVISTA a Ada Colau, alcaldessa de Barcelona.

10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA amb Gemma Bonet.

10.03: CONTINUACIÓ DE LA TAULA D'ANÀLISI.

MICRÒFON AUTÒNOM amb Marta Carreras. Avui, les víctimes d'assetjament sexual a les xarxes socials.

10.35: PARANT L'ORELLA, amb Elisenda Pineda.

10.40: ALBA ALFAGEME, psicòloga. Avui, acabem comprant coses que no necessitem? Jornades com el Black Friday contribueixen a les compres compulsives i sense sentit?

11.06: ALBERT PLA i la monarquia dels Borbons.

11.30: DIVES, amb Marina Rossell, Pau Riba i Jaume Sisa. L'espai inclou l'ENTREVISTA TELEFÒNICA a José Luis Perales, cantautor que torna als escenaris amb "Baladas para una bienvenida", un concepte que reprèn el seu imparable repertori de grans èxits.

Anar al contingut