Anar a la navegació principalAnar al contingut
El matí de Catalunya Ràdio

El matí de Catalunya Ràdio, de 9 a 10 h - 22/11/2022

Durada: 1 h
22/11/2022
08.05: EL LLENÇOL INFORMATIU, que inclou la CONNEXIÓ amb Domènec Subirà, enviat especial de Catalunya Ràdio a Ucraïna i amb Qatar per Mundial de futbol.

09.00: INICI TAULA D'ANÀLISI amb Ignasi Guardans, exdiputat. Analista de polítiques públiques i professor adjunt a SciencesPo de París; Irene Rigau, exconsellera; Josep Huguet, exconseller; Pau Juvillà, exdiputat de la CUP, i Carina Mejías, advocada.

09.05:TEMA: Dijous farà 9 mesos del dia que Rússia va començar la invasió d'Ucraïna. En parlem amb Manel Alías, periodista de TV3. Acaba de dirigir el reportatge "Entre la terra i el cel: guerra", que s'emetrà diumenge al "30 minuts" i amb Domènec Subirà, enviat especial de Catalunya Ràdio a Ucraïna. També fem CONNEXIÓ amb Pau Venteo des de Torelló per conèixer la història de l'Anna i de la Sacha, dues ucraïneses de 26 i 25 anys que viuen a Catalunya des del març.

09.40: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI.

10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA amb Gemma Bonet.

10.03: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI, que inclou el REPORTAGE sobre la docusèrie "La sagrada família", que s'estrena aquest dijous a HBO, amb les veus dels seus dos directors, David Trueba i Jordi Ferrerons.

10.34: PARANT L'ORELLA, amb Elisenda Pineda.

10.38: ENTREVISTA: Aquest dijous, el Barça femení torna al Camp Nou, contra el Bayern i a la Champions. En parlem amb Alexia Putellas, jugadora del Barça de futbol femení i Pilota d'Or 2022.

11.06: ENTREVISTA a Alaska, cantant del grup Fangoria, per presentar el seu últim disc "Ex Profeso". Amb la col·laboració de Blai Marsé, periodista especialitzat en música i cultura, redactor d'"El matí de Catalunya Ràdio" i presentador del "5Songs" d'iCat.

11.25: COMUNIQUEN, amb Ricard Ustrell i Àngel Llàcer.

11.45: QUECO NOVELL i les seves dives. Avui, dedicat a Lizz Taylor.

Àudios

Vídeos