Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

El matí de Catalunya Ràdio, de 9 a 10 h - 21/09/2022

El matí de Catalunya Ràdio, de 9 a 10 h - 21/09/2022

08.05: EL LLENÇOL, que inclou les CONNEXIONS amb Pau Venteo, per comprovar l'ús de les mascaretes al transport públic, i amb Noel Rodríguez, des de Moscou.

08.55: TAULA D'ANÀLISI, amb Joan Foguet, periodista i consultor; Ferran Casas, subdirector de Nació Digital; Tania Tapia, periodista del "Planta baixa" de TV3 a Madrid; Àlex Salmon, periodista, i Milagros Pérez Oliva, periodista del diari El País.

09.00: ENTREVISTA TELEFÒNICA a Xavier Flores, secretari general d'Infraestructures del Ministeri de Transports.

09.20: ENTREVISTA TELEFÒNICA a Celestino Corbacho, regidor de Ciutadans a l'Ajuntament de Barcelona, que a finals de mes es jubila.

09.45: ENTREVISTA TELEFÒNICA a Mònica Roca, presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, per valorar la supressió de l'impost de patrimoni a Andalusia.

10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA, amb Gemma Bonet.

10.03: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI.

10.10: ENTREVISTA TELEFÒNICA, amb motiu del Dia Mundial de l'Alzheimer
Mercè Boada, neuròloga, cofundadora i directora mèdica d'Ace Alzheimer Center Barcelona.

10.35: PARANT L'ORELLA, amb Tomàs Fuentes.

10.40: CARME JUNYENT, lingüista, que ens ajuda a resoldre dubtes lingüístics. Avui, els cognoms estranys. L'espai inclou l'ENTREVISTA a Mireia Farrús, lingüista i física, que ens explica la relació entre la física i la lingüística.

11.06: CUINA DE RESISTÈNCIA, amb Maria Nicolau i Toni de la Torre. Avui, què podem fer amb les sobres de vianda i carn d'olla.

11.15: SÈRIES I PSICOLABIS, amb Maria Nicolau i Toni de la Torre. Avui, sèries britàniques.

Anar al contingut