Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

El matí de Catalunya Ràdio, de 8 a 9 h - 07/04/2021

El matí de Catalunya Ràdio, de 8 a 9 h - 07/04/2021

07.40: LES VEUS DE LA COVID, on parlem de l'evolució de la pandèmia amb Iolanda Jordan, pediatra especialista en malalties infeccioses a Sant Joan de Déu.

08.45: ENTREVISTA a Roger Torrent, expresident del Parlament de Catalunya, dirigent d'ERC i diputat. Acaba de publicar "Pegasus" amb l'editorial Ara Llibres. Relata en forma de dietari l'espionatge polític que va patir com a president del Parlament el juliol del 2019.

09.15: TAULA D'HOMENTAGE a Arcadi Oliveres amb Enric Canet, membre de l'equip directiu del Casal d'Infants; Maria Victòria Molins, monja, i David Fernàndez, periodista, escriptor i activista.

10.06: CONSULTORI per resoldre dubtes sobre la declaració de la renda amb Carme Jover, vicepresidenta de fiscalistes del Col·legi d'Economistes i professora de la UPF Barcelona School of Management.

10.40: ENTREVISTA a Jaume Cabré, escriptor que acaba de publicar "Consumits pel foc", una novel·la sobre la identitat, la memòria, la sort i la mala sort.

11.07: DIVES, una combinació galàctica que ens fa entrar en un món molt especial i original amb Marina Rossell, Jaume Sisa i Pau Riba.

11.35: TELEVISIÓ, un repàs de tota l'actualitat televisiva amb Santi Villas; Tono Hernàndez, director de programes a Veranda TV, i Rebeca Rodríguez, periodista.

Anar al contingut