El matí de Catalunya Ràdio, de 7 a 8 h - 03/03/2021
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

El matí de Catalunya Ràdio, de 7 a 8 h - 03/03/2021

El matí de Catalunya Ràdio, de 7 a 8 h - 03/03/2021

07.40: LES VEUS DE LA COVID, on parlem de l'evolució de la pandèmia amb Magda Campins, cap de Medicina Preventiva i d'Epidemiologia de l'Hospital Vall d'Hebron.

08.45: ENTREVISTA a Toni Freixa, candidat a la presidència del FC Barcelona. Durant l'entrevista comptem amb l'aportació dels companys del programa "Tot costa" Jordi Costa i Sònia Gelmà. Un cop acabada l'entrevista fem breu tertúlia amb ells dos i Bernat Soler, coordinador d'Esports de Catalunya Ràdio.

09.15: TAULA D'ANÀLISI amb Sergi Sol, periodista; Laura Aznar, periodista a Crític; Joan Vall, periodista i president-editor d'El Punt-Avui, i Manel Manchón, director d'opinió de Crónica Global i director de Letra Global.

10.06: CONTINUACIÓ DE LA TAULA D'ANÀLISI.

10.35: ENTREVISTA a Ignacio Sánchez Cuenca, sociòleg, filòsof i professor de Ciència Política a la Universitat Carlos III de Madrid. Acaba de publicar: "Las raíces históricas del terrorismo revolucionario".

11.07: DIVES, una combinació galàctica que ens fa entrar en un món molt especial i original amb Marina Rossell, Jaume Sisa i Pau Riba.

11.35: TELEVISIÓ, un repàs de tota l'actualitat televisiva amb Santi Villas, Tono Hernàndez, director de programes a Veranda TV, i Rebeca Rodríguez, periodista.

Anar al contingut