Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

El matí de Catalunya Ràdio, de 6 a 7 h - 22/12/2021

El matí de Catalunya Ràdio, de 6 a 7 h - 22/12/2021

08.05: L'INFORMATIU, amb connexions amb Marina Romero per parlar dels tests d'antígens amb Antoni Torres, president de la Federació d'Associacions de Farmàcies de Catalunya; Magda Campins, cap de Medicina Preventiva i d'Epidemiologia de l'Hospital Vall d'Hebron i presidenta del Comitè Científic Assessor de la Covid, per analitzar la situació de la pandèmia i les restriccions, i Santi Villas, col·laborador del programa des de la cua per entrar al Teatro Real de Madrid, on se celebra el sorteig de la loteria de Nadal.

08.55: TAULA D'ANÀLISI amb Sara González, periodista de política del Nació Digital; Álex Sàlmon, periodista; Fidel Masreal, periodista d'El Periódico, i Estefania Molina, politòloga i periodista. Durant la tertúlia connectem amb Caterina Karmany, dels serveis informatius, i Santi Villas, col·laborador del programa, des del Teatro Real per fer seguiment del sorteig de la loteria de Nadal.

10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA amb Gemma Bonet.

10.03: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI.

10.25: PARANT L'ORELLA, amb Joel Díaz.

10.30: TERTÚLIA ESPORTIVA amb Carme Lluveras, coach de bàsquet; Jordi Costa, realitzador del programa "Tot costa", i Xavi Torres, periodista, que analitzen el resultat del partit entre el Sevilla i el Barça.

11.06: TONI DE LA TORRE i MARIA NICOLAU, que mariden sèries i cuina. L'espai inclou l'ENTREVISTA a Mikel Mas, codirector de la sèrie d'animació "Mironins", que s'estrena demà al Super3, i Clàudia Rico, guionista d'aquesta sèrie.

Anar al contingut