El matí de Catalunya Ràdio, de 6 a 7 h - 04/03/2021
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

El matí de Catalunya Ràdio, de 6 a 7 h - 04/03/2021

El matí de Catalunya Ràdio, de 6 a 7 h - 04/03/2021

07.40: LES VEUS DE LA COVID, on parlem de l'evolució de la pandèmia amb Daniel López-Codina, investigador del grup de recerca BIOCOMSC i professor de la UPC.


08.45: ENTREVISTA a Víctor Font, candidat a la presidència del FC Barcelona. Durant l'entrevista comptem amb l'aportació dels companys del programa "Tot costa" Jordi Costa i Sònia Gelmà. Un cop acabada l'entrevista fem una tertúlia breu amb tots dos i Bernat Soler, coordinador d'Esports de Catalunya Ràdio.


09.30: ENTREVISTA a Jéssica Albiach, presidenta del grup parlamentari de Catalunya en Comú-Podem.


10.06: TAULA D'ANÀLISI amb Jaume Barberà, periodista; Jordi Barbeta, periodista; Milagros Pérez Oliva, periodista del diari El País, i Alejandro Tercero, director adjunt de Crónica Global.


11.07: LLIBRES PER LLEGIR, amb Anna Guitart, periodista. Responsable del programa literari "Tot el temps del món". L'espai inclou l'ENTREVISTA a Martí Sales, autor del llibre titulat "Aliment" de Club Editor.


11.34: SÈRIES AMB PISCOLABIS, un espai on es mariden sèries i plats amb Toni de la Torre, crític de sèries, i Maria Nicolau, cuinera.

Anar al contingut