TOTS ELS ÀUDIOS

 • Els cors del món del cinema (II)
  Escolta àudio

  Els cors del món del cinema (II)

  Segona part del programa que vam començar la setmana passada dedicada a la música coral. En aquest programa, podeu sentir les bandes sonores de cinema creades per Dimitri Tiomkin, autor de les composicions musicals de pel·lícules com "La conquesta de l'oest" o "Els canons de Navarone", entre d'altres.

 • Els cors del món del cinema
  Escolta àudio

  Els cors del món del cinema

  Àlex Gorina ens acosta als cors musicals del món del cinema que més d'un moment d'alegria en han donat. Entre algunes de les bandes sonores que podrem sentir hi trobem la de "Los chicos del coro". Us voleu transportar en el temps? Voleu desconnectar? Doncs aquest és el vostre programa.

 • La conga del món del cinema
  Escolta àudio

  La conga del món del cinema

  Àlex Gorina, en la sèrie de tots els estils musicals, parla de la conga... El cinema ha fet de tot en el món de la composició de bandes sonores. En aquest programa podem sentir algunes bandes sonores mítiques, com per exemple "Barry Lyndon", del director Stanley Kubrick. Un programa que és una capsa de sorpreses!

 • Repàs antològic a les músiques de Martin Scorsese
  Escolta àudio

  Repàs antològic a les músiques de Martin Scorsese

  La setmana vinent s'estrena una de les grans pel·lícules de la temporada, "The Irishman", dirigida per Martin Scorsese i protagonitzada per Al Pacino i Robert De Niro. Per aquest motiu aquesta setmana fem un viatge a través d'algunes de les bandes sonores de les pel·lícules que ha dirigit el director novaiorquès. Podrem escoltar, entre d'altres, alguns dels temes que sonen a "Taxi driver", "Un dels nostres" o "La invención de Hugo".

 • De Brigadoon a Mordor: la música celta al cinema
  Escolta àudio

  De Brigadoon a Mordor: la música celta al cinema

  Àlex Gorina ens ofereix aquesta setmana un programa ben especial, ja que el dedica a les bandes sonores de música celtes. Així podrem sentir les cançons de les pel·lícules "El hombre tranquilo", "Brave" o "Braveheart", entre d'altres. Aquest programa ens tralladarà a les terres escoceses i irlandeses.

 • Postapocalipsi (Reboot)
  Escolta àudio

  Postapocalipsi (Reboot)

  Àlex Gorina, en el segon cap de setmana del festival de cinema de Sitges, ens ofereix un programa especial de bandes sonores relacionades amb el cinema fantàstic, com per exemple "Wall-E" o diverses pel·lícules de James Newton Howard. Un viatge per la música de cinema amb l'especial selecció feta per Àlex Gorina i que no deixa indiferent.

 • Els millors cancans i les millors cançons de bressol del cinema
  Escolta àudio

  Els millors cancans i les millors cançons de bressol del cinema

  Àlex Gorina ens ofereix un programa especial en què recull la seva peculiar mirada sobre la música de les bandes sonores de cinema. Aquesta setmana viatgem a lParís del Moulin Rouge passant per cançons de bressol... Una combinació impossible? Com demostra l'Àlex no ho és tant.

 • Cicle "The black century"
  Escolta àudio

  Cicle "The black century"

  Àlex Gorina prepara un programa sobre les pel·lícules musicals pioneres a donar protagonisme als negres. Entre les bandes sonores que podrem sentir, "Al·leluia", "Carmen Jones" i "Porgy and Bess".

 • Els millors boleros, bossa nova i calipso del cinema
  Escolta àudio

  Els millors boleros, bossa nova i calipso del cinema

  Àlex Gorina ens proposa ballar a ritme de boleros, bossa nova i calipso de cinema. En aquest segon capítol fem un repàs de les millors cançons d'aquests estils musicals.

 • Tots els estils musicals del cinema
  Escolta àudio

  Tots els estils musicals del cinema

  Aquesta temporada Àlex Gorina ens ofereix una volta per tots els estils musicals de les pel·lícules de cinema. L'Àlex ens descobreix els estils de "Blade Runner" i "El color púrpura".

 • Bandes sonores de grans formats
  Escolta àudio

  Bandes sonores de grans formats

  Àlex Gorina aquesta setmana ens ofereix una vetllada musical amb la companyia de dues grans pel·lícules: "El último valle" i "Espàrtac". Un passeig per dues bandes sonores a través de les quals l'Àlex us explicarà anecdotes i curiositats que, segurament, desconeixíeu.

 • Bandes sonores de grans formats: "Patton" i la "La filla de Ryan"
  Escolta àudio

  Bandes sonores de grans formats: "Patton" i la "La filla de Ryan"

  L'Àlex Gorina aquesta setmana ens acosta a les bandes sonores de tres grans pel·lícules: "Patton", "Aeropuerto" i "La filla de Ryan". Un passeig per les músiques cinematogràfiques que van marcar una època i que algunes han caigut en l'oblit.

 • Bandes sonores de grans formats: "Hello, Dolly!" i "A l'est de Java"
  Escolta àudio

  Bandes sonores de grans formats: "Hello, Dolly!" i "A l'est de Java"

  Àlex Gorina ens fa una selecció de les músiques de tres bandes sonores amb molta personalitat: "Hello, Dolly"", "A l'est de Java" i " L'or d'en MacKenna". Un recorregut sonor per peces musicals que segurament encara no heu descobert.

 • Homenatge a Dave Grusin
  Escolta àudio

  Homenatge a Dave Grusin

  Àlex Gorina aquesta setmana fa un homenantge al compositor Dave Grusin, que fa 80 anys. El pianista i compositor nord-americà ha estat el responsable de les bandes sonores de "En el estanque dorado", i "Un lugar llamado milagro", entre altres.

 • Bandes sonores de gran format: "Star" i "Estación polar zebra"
  Escolta àudio

  Bandes sonores de gran format: "Star" i "Estación polar zebra"

  Àlex Gorina ens ofereix un recorregut musical per algunes de les bandes sonores més destacades. Aquesta setmana viatgem amb les pel·lícules "Star" i " Estación polar zebra", uns temes musicals que no us deixaran indiferents.