TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 1700 resultats.

 • Una part del torero Juan José Padilla s'ofereix per anar a les llistes del PACMA!
  Escolta àudio

  Una part del torero Juan José Padilla s'ofereix per anar a les llistes del PACMA!

  Davant l'allau de toreros i personatges curiosos que ocupen les llistes electorals de Vox i del PP, hem rebut la trucada en directe del torero Juan José Padilla, oferint-se a formar part d'algun partit polític.

 • Com s'organitza un casament? "Ella proposa idees i jo les accepto"
  Escolta àudio

  Com s'organitza un casament? "Ella proposa idees i jo les accepto"

  L'"Al carrer!" de l'Asturgó se'n va de casament. Ha anat a una fira de nuvis a Barcelona per saber com són els futurs matrimonis de Catalunya.

 • APM? El matí de Catalunya Ràdio 28/03/2019
  Escolta àudio

  APM? El matí de Catalunya Ràdio 28/03/2019

  Dediquem el programa a Shakira, que ahir va haver de comparèixer, juntament amb Carlos Vives, davant el jutge per plagi. Ens hem vist obligats a fer un nou capítol de "Nissaga de llacets" per l'intercanvi de querelles entre Torra i la Junta Electoral Central. Com sempre, acaba amb Quim Torra cantant. S'han fet públiques les llistes dels partits per a les eleccions del 28A i hi ha de tot, però la novetat més gran és que hi ha molts toreros! Ningú ha trucat, però, a José Padilla. Jordi Asturgó surt "Al carrer", concretament a una fira de bodes, on en troba de tot tipus: fins i tot la de Dràcula! I a l'"Smart TV" el bany d'entrevista que li va fer Pablo Motos a Albert Rivera.

 • Tensió entre Motos i Iglesias: "Ara la casta ets tu"
  Escolta àudio

  Tensió entre Motos i Iglesias: "Ara la casta ets tu"

  Pablo Iglesias va ser el primer candidat que va passar pel plató d'"El Hormiguero" i no en va sortir gaire content. Motos el va collar amb el "fals" feminisme que diu que prediquen els podemites i li va treure el tema del xalet. Iglesias, per la seva banda, li va deixar caure que esperava que algun dia "El Hormiguero" el presenti una dona.

 • "What the fake": Les armes per a tothom de Vox no són fake news!
  Escolta àudio

  "What the fake": Les armes per a tothom de Vox no són fake news!

  Avui Elisenda Carod ens ha explicat una notícia sobre Vox que no és fake news (això de voler donar una arma a tothom per defensar casa seva) i una altra que sí: que denunciin que quan un home truca al 016 fetes li pengen immediatament...

 • Una illa en forma de les lletres de "Barcelona" i paracaigudistes al cos de la Guàrdia Urbana
  Escolta àudio

  Una illa en forma de les lletres de "Barcelona" i paracaigudistes al cos de la Guàrdia Urbana

  Les propostes més surrealistes dels candidats a les eleccions de Barcelona, a l'"APM?". Karl Jacobi i Josep Bou han vingut al programa a explicar-ho.

 • APM? El matí de Catalunya Ràdio 27/03/2019
  Escolta àudio

  APM? El matí de Catalunya Ràdio 27/03/2019

  Dediquem el programa a Daniel Baena, cap de la policia judicial de la Guàrdia Civil a Catalunya, que nega ser Tácito a Twitter quan ho va admetre en una conversa amb un periodista de Público. L'independentisme ha trobat la persona clau per tirar endavant el procés, i no és Pilar Rahola... És Pamela Anderson! Josep Bou i Karl Jacobi fan propostes molt surrealistes per la ciutat de Barcelona, ho expliquen en directe. Elisenda Carod ens parla de notícies falses a "What the fake". "Smart tv" Pablo Motos deixa com un drap brut els candidats que han rebutjat anar al seu programa.

 • Felip VI demanarà perdó per la conquesta quan Mèxic es disculpi per Giovani dos Santos
  Escolta àudio

  Felip VI demanarà perdó per la conquesta quan Mèxic es disculpi per Giovani dos Santos

  L'"APM?" parla amb el rei Felip VI, després que el president de Mèxic hagi demanat a la monarquia espanyola que demani perdó pel genocidi que creuen que hi va haver durant la conquesta espanyola d'Amèrica. El monarca ha respost que ni pensar-ho i que només ho farà quan Mèxic es disculpi dels "mals" que ha fet a Espanya.

 • APM? El matí de Catalunya Ràdio 26/03/2019
  Escolta àudio

  APM? El matí de Catalunya Ràdio 26/03/2019

  Dediquem el programa a Daniel Baena i al llenguatge que fa servir per parlar del procés. El president de Mèxic escriu una carta a Felip VI on li demana que es disculpi pel genocidi de 1492. Hem pogut tenir la seva reacció, en directe. Ell també té coses a reclamar-li... Barcelona podria tenir el seu propi passeig de la fama. Què en pensa Robert de Niro? Ens ho explica a l'"APM?"!

 • El poema de Torra als CDR després de discutir-s'hi
  Escolta àudio

  El poema de Torra als CDR després de discutir-s'hi

  El president ha vingut a l'"APM?" per explicar com va anar la topada amb un grup de CDRs que es manifestaven en un acte de Junts per Catalunya a Sabadell. Com que no van acabar gaire bé, Torra els ha volgut compensar amb un poema d'admiració al col·lectiu independentista.

 • Leticia Sabater, Batman i Karl Jacobi!
  Escolta àudio

  Leticia Sabater, Batman i Karl Jacobi!

  Avui la Núria Casas ens ha portat les últimes paraules de Leticia Sabater abans de passar divendres pel quiròfan, en una operació de més de 6 hores que té com a finalitat que el seu cos s'assembli al de Madonna. A més, hem parlat amb Batman, que ha denunciat el València CF per haver plagiat la seva imatge a l'escut del centenari de l'equip, i hem sabut com va el micromecenatge que ha engegat Karl Jacobi per a la seva campanya per a l'Ajuntament de Barcelona.

 • APM? El matí de Catalunya Ràdio 25/03/2019
  Escolta àudio

  APM? El matí de Catalunya Ràdio 25/03/2019

  Dediquem el programa a Pablo Iglesias i a la seva tornada al partit, que reconeix "tocat". Fa un any que van retenir Puigdemont a Alemanya, recordem aquell moment. Quim Torra s'enfronta a uns CDR a Sabadell i els deixa anar "Jo soc el poble". Dos avis, a presó per dos atracaments a Barcelona. El cas és que acumulaven molts altres delictes. Hem pogut parlar amb ells en exclusiva. Núria Casas ens porta el seu "varietés" de notícies: Leticia Sabater, que s'opera per assemblar-se a Madonna, i DC Comics (propietaris de la marca Batman), que denuncia el València pel seu escut!

 • "Cada dia canto millor", la Barcón versiona "Shallow"
  Escolta àudio

  "Cada dia canto millor", la Barcón versiona "Shallow"

  Finalment ha complert el seu somni. La Montse ha actuat, acompanyada pel Dalmau, l'Asturgó, el Cazorla i la Gemma Safont-Tria, cantant una versió del "Shallow" de Lady Gaga. Una cançó on es reivindica com a solista del programa. Ha quedat pendent de confirmar si el Concurs Maria Canals permetrà que l'"APM?" hi torni a actuar l'any que ve...

 • Mickey Mouse és bipolar!
  Escolta àudio

  Mickey Mouse és bipolar!

  Després de saber-se que la Disney ha comprat 20th Century Fox hem parlat amb Mickey Mouse i hem descobert que canvia la personalitat segons si l'escolten els nens o no!

 • "El VAR del Jubany": "Control de fronteras" amb la Guàrdia Civil!
  Escolta àudio

  "El VAR del Jubany": "Control de fronteras" amb la Guàrdia Civil!

  Després de saber que van passar por i que detectaven perfectament les cares d'odi, avui el Gerard Jubany ha volgut conéixer una mica més els guàrdies civils que podem veure cada setmana al programa de Discovery Max "Control de fronteras".