La pista

 • Nil Moliner: "Casa meva és un circ, quan hi entres no pots parar de riure"
  Escolta àudio

  Nil Moliner: "Casa meva és un circ, quan hi entres no pots parar de riure"

  Seguim l'ascens vertiginós del músic de Sant Feliu, que en poc més d'un any ha estat compositor a OT, artista revelació del 2018, el seu primer EP ha superat els 8 milions de reproduccions, s'ha situat al Top 5 de vendes d'iTunes i fa "sold out" a tots els seus concerts. El secret? El descobrim a l'entrevista! Divendres 8 de març comença la gira a la sala Barts de Barcelona amb la seva banda de 8 músics a l'escenari.

 • Suu, a punt per al Premi Enderrock
  Escolta àudio

  Suu, a punt per al Premi Enderrock

  Encara no té vint anys i d'aquí deu dies rebrà el Premi Enderrock de la crítica com a millor artista revelació del 2018. El seu to positiu i les lletres que connecten com un llamp amb el públic més jove fan que aquesta jove que es va donar a conèixer com la "instagramer" que cantava vagi acumulant un èxit darrere un altre... Potser descobrim el perquè...

 • Carola Ortiz: "La meva música és fruit del meu estil de vida"
  Escolta àudio

  Carola Ortiz: "La meva música és fruit del meu estil de vida"

  Seguim una de les artistes més dinàmiques de la nova generació de músics catalans, que ens presenta, amb la seva banda de músics procedents de l'Índia, el seu segon àlbum, "Spirala", on ens parla de l'evolució humana i dels cicles de la vida fruit d'un viatge al país de Buda.

 • Acústiquem: Talent més enllà de veus i cordes
  Escolta àudio

  Acústiquem: Talent més enllà de veus i cordes

  Miquel Fernández, creador d'aquest projecte, diu que vol anar més enllà de la música i Acústiquem és la seva manera d'entendre la vida. Quatre dies abans de publicar i presentar el seu segon disc, "En tots els sentits", al Teatre Auditori de Granollers, el músic i alhora cantant del grup vocal In Crescendo ens explica com va néixer el seu projecte més personal, que posa molt d'èmfasi en l'expressió artística.

 • Destapem les postals musicals de Doppler
  Escolta àudio

  Destapem les postals musicals de Doppler

  Narcís Pujol i Oriol Francisco ens presenten en directe les cançons de "Postcards", un treball preciós de pop-rock íntim i alhora contundent. Deu cançons com deu postals sobre diferents situacions de la vida. El disc, amb molt bona acollida de crítica i públic i produït per Bernie Sánchez, ha portat aquesta banda barcelonina a les semifinals dels Premis Bala Perduda de talents emergents que s'entregaran el dimarts 12 de febrer a la Sala Apolo de Barcelona.

 • El pop amb trempera matinera de Luand
  Escolta àudio

  El pop amb trempera matinera de Luand

  El quartet de Sabadell s'estrena amb "Desperta", un disc ple de cançons de power pop amb les quals volen transmetre al públic la seva manera d'entendre la vida: energia, emoció i optimisme a tort i a dret. Luand són quatre amics de la infància que volen deixar empremta amb la seva música i que per començar han posat el llistó alt encarregant-li la producció a Marc Martin.

 • Marcians que toquen de peus a terra
  Escolta àudio

  Marcians que toquen de peus a terra

  Kids From Mars: Una de les propostes musicals amb més embat dels últims mesos. L'Òscar i el Roger són dos blanencs de 15 anys que, només amb dos singles publicats, han tingut un èxit aclaparador a les xarxes amb el seu pop electrònic i la maduresa de les seves lletres. Abans de presentar-se en concert el diumenge 20 de gener a la Jazz Cava de Terrassa, pugen a l'escenari del programa i ens expliquen detalls del seu primer disc, que sortirà el 15 de febrer.

 • Dàcil: La veu poderosa de mirada transparent
  Escolta àudio

  Dàcil: La veu poderosa de mirada transparent

  Seguim "La pista" de la cantant i compositora barcelonina nascuda a Tenerife que ens ve a presentar en directe el seu tercer treball gestat a París i produït per Marc Parrot. "Mama shark" és un clam a l'empoderament femení en tota regla que combina synth pop, indie disco i retrofuturisme.

 • Sandra Bautista: Cantautora i transmissora d'emocions
  Escolta àudio

  Sandra Bautista: Cantautora i transmissora d'emocions

  Seguim "La pista" a la guanyadora de l'últim Sona 9, que acaba de fer 23 anys, i ha vingut acompanyada del guitarrista Víctor Martínez Galeote. Descobrim com es va iniciar en la música amb un treball de Batxillerat, gràcies a la recomanació d'un professor, i la seva facilitat per connectar amb el públic amb lletres properes i ritmes que fan de bon escoltar com la bossa.

 • David Busquets & Ju: "Ens hem emocionat molt fent aquesta cançó"
  Escolta àudio

  David Busquets & Ju: "Ens hem emocionat molt fent aquesta cançó"

  La setmana de La Marató ens han vingut "A tocar!" en acústic la versió que han fet de "Color de l'esperança", original del músic de pop argentí Diego Torres, per al disc de La Marató. Aprofitem l'oportunitat de tenir-los al programa per parlar dels seus projectes personals: el disc "Bandera blanca" que acaba de publicar la Ju, i el que està preparant el David Busquets per la primavera.

 • Seguim el trio manresà Entre d'Altres
  Escolta àudio

  Seguim el trio manresà Entre d'Altres

  Els guanyadors del Llumplugged 2018 passen per l'estudi a fer un parell de cançons en directe mentre acaben de preparar el disc que publicaran a començament d'any.

 • Pavvla: "Aquest segon disc és molt més gamberro"
  Escolta àudio

  Pavvla: "Aquest segon disc és molt més gamberro"

  Acaba de publicar "Secretly hoping you catch me looking". Descobrim les interioritats d'aquest segon disc d'un dels nostres joves talents més reconeguts internacionalment. Les seves noves cançons ja han sonat a la BBC britànica i a l'NPR (National Public Radio of the United States), i al febrer seran a l'Eurosonic Music Festival d'Holanda.

 • Jo Jet i Maria Ribot, literalment amb el cor
  Escolta àudio

  Jo Jet i Maria Ribot, literalment amb el cor

  Una proposta íntima, commovedora, molt ben treballada amb una gran creativitat artística que parteix del treball vocal i porta les cançons més enllà de la música d'autor. La gira de presentació del seu disc "Lliure o descansar" acompanyats d'un cor de set veus, arriba al final i per això els hem volgut seguir "La pista".

 • El directe contundent i divertit dels Panellet!
  Escolta àudio

  El directe contundent i divertit dels Panellet!

  Coneguts com els Ramones catalans, aquest trio de Terrassa finalista del Sona 9 2017 és ara mateix un dels millors grups de punk melòdic del país. El seu segon disc "Sputnik" és un homenatge gamberro a tothom que va mamar la cultura televisiva dels 80-90, inclòs el Club Super3. Descobrim una altra cara de la nostàlgia amb les seves cançons addictives.

 • "Oopalana", l'homenatge a l'àvia d'Albert Freixas
  Escolta àudio

  "Oopalana", l'homenatge a l'àvia d'Albert Freixas

  Segon disc signat amb el seu nom. L'Albert és un músic de llarg recorregut que es va iniciar a Londres i va formar part d'una de les bandes de culte de casa nostra: IX! En aquest nou treball de 10 cançons en anglès, hi descobrim la gran partida que poden jugar una veu i una guitarra que multipliquen la seva sonoritat a base de diferents capes i freqüències.