Anar a la navegació principalAnar al contingut
Sense fronteres

Som el que mengem i el que hem menjat durant segles

Durada: 1 h
14/10/2023
Al "Sense fronteres" viatgem al passat a través de la cuina del s. XIV. Ho fem a partir del testimoni de tres xefs dels Països Catalans que han participat al receptari "La cuina del Consolat de Mar": Sergi de Meià (Principat), Lucia Murillo (País Valencià) i Miquel Calent (Mallorca). Sergi de Meià ens cuina un plat de principis del s. XX, un arròs a la milanesa, amb safrà del Montsec, formatge i verdures. També coneixem la història de la metgessa Montse Alemany, a qui li agrada tot de Suècia; fa 10 anys que viu a Uppsala, una ciutat al nord d'Estocolm. L'estat de salut de la llengua catalana passa pel semàfor de l'escriptora Maria de la Pau Janer. Conversem amb Daniele Sabbatini, responsable de la llibreria Empúries de Girona i un apassionat dels clàssics de la literatura catalana. Descobrim la història dels katalanim amb Maria Alba Gilabert.

Àudios