Parlem amb Isidre Mor, del Centre Biker Girona, perquè ens expliqui per què Girona s'ha convertit en un referent mundial del cicloturisme. L'Isidre, a més, ens orientarà sobre quines són les millors rutes per agafar la bicicleta i gaudir d'una bona ruta gastronòmica.
Parlem amb el periodista i historiador Toni Padilla, cap d'Esports del diari "Ara" i autor de llibres com "Brasil 50: Retrats del Mundial del Maracanazo" i "Atles d'una passió esfèrica". A més és un gran amant de la gastronomia, dels bons vins i, sobretot, de tot allò que giri al voltant d'una pilota.
Parlem d'un dels productes estrella del nostre territori: les anxoves de l'Escala. I ho fem amb el gerent d'Anxoves de l'Escala, l'Enric Fanlo, que ens parla amb passió d'aquest producte, de la seva producció, dels seus secrets. I acompanyats d'un fervent defensor de les anxoves com és el nostre xef Jordi Jacas.
En Jordi Jacas ens dona aquesta setmana un consell d'aquells tan útils, perquè ens serveix per aprofitar tot el que utilitzem per cuinar. Aquesta vegada parlem de la brasa i de com podem treure profit de les restes de combustió un cop ja l'hem aprofitat per coure la carn o el que haguem volgut posar a la graella.
El Barça ha guanyat la Lliga número 25 de la seva història i el Carles Fité ens ha preparat un resum dels millors moments de la temporada per reviure el camí que ha portat els blaugranes a una de les victòries més àmplies i plàcides, que ha tingut partits complicats i sobretot grans victòries.
Entrevistem Àlex Juncosa, xef i propietari de la Masia Can Feliu de Rubí, que després d'aprendre viatjant pel món i de formar-se en alguns restaurants d'estrella Michelin ha decidit apostar per una cuina que combina modernitat i tradició en una masia prop de Barcelona. Ens explica com treballa i innova en el món de la brasa, entre moltes altres coses.
Parlem amb Ramon Besa, tota una referència en el món del periodisme i també un gran amant de la gastronomia i soci de la Penya Gastronòmica del Barça. A més, Besa ha escrit, juntament amb Marcos López, el llibre "La jugada de la meva vida", que és la biografia d'Andrés Iniesta.
Repassem els millors moments del fins ara capità del Barça i un dels referents del futbol mundial, Andrés Iniesta. El jugador de Fuentealbilla ens ha deixat grans moments per al record i els repassem en "El partit del vermut". Des del seu debut fins a l'últim gol.
En Josep Lluís Santiso ens presenta la banda de Zarautz Delorean, que ja fa temps que treballen des de Catalunya perquè les seves cançons siguin ballades arreu dels millors festivals del món. I també festivals de casa nostra com el Primavera Sound o el Sónar, on els coneixen molt bé.
Parlem amb Albert Ventura, propietari i xef del restaurant Coure de Barcelona per descobrir un jove cuiner i empresari amb molt talent i que trenca tots els tòpics per triomfar al món de la gastronomia amb una proposta molt personal. A més, també parlem amb ell de futbol i de la seva passió pel Barça.
Tot i que la Lliga està decidida, aquesta setmana el Barça juga contra el Llevant i en Josep Lluís Santiso ens repassa la història d'una de les tradicions més arrelades del País Valencià, les bandes de música. Festa, cultura i tradició d'un territori amb un percentatge de músics i bandes altíssim.
Avui recordem jugadors que han jugat als dos grans equips del futbol espanyol, al Barça i al Madrid. Jugadors que ho eren tot en un club i van acabar titllats de traïdors. D'altres que van triomfar als dos clubs o fracassar a tots dos. En definitiva, jugadors que han agafat el pont aeri a la seva carrera futbolística.
Parlem amb Eva Ballarín, directora del HIP, l'esdeveniment que marca les tendències en el sector de la restauració, per saber quin és el seu futur. Amb ella volem conèixer l'estratègia i la innovació que s'està movent entorn de la gastronomia i l'hostaleria.