Els capítols de "Joc de cartes estiu" ens han deixat moments brutals. I per acabar la temporada, us proposem un resum de les millors escenes als fogons i a taula que hem viscut aquest juliol i agost. Han estat moments divertits, però també n'hi ha hagut de durs, molt durs. Com quan es va posar la nota més baixa de la història del programa a un restaurant.           Ver esta publicación en Instagram                       Una publicación compartida de Televisió de Catalunya (@tv3cat)   Durant aquest capítol passegem per la comarca de la Selva i el seu producte de km 0 i ens remullem als restaurants amb millors vistes al mar de la costa del Garraf. També recorrem el Parc Natural del Cap de Creus per conèixer la seva oferta gastronòmica i al riu Noguera Pallaresa coneixem la seva restauració. Un recorregut que com qualsevol bon àpat ha de tenir un brindis i deixar un bon regust.           Ver esta publicación en Instagram                       Una publicación compartida de Televisió de Catalunya (@tv3cat)   En aquest capítol especial, amb Marc Ribas, recordem els millors moments dins les cuines, els àpats, converses, riures i també alguns dels moments més tensos viscuts durant aquesta temporada d'estiu. De la Costa Brava a la Noguera Pallaresa, de la comarca de la Selva a Barcelona. Aquest estiu, "Joc de cartes" ha recorregut el territori de punta a punta amb quatre programes per trobar, com sempre, els millors llocs per menjar del país.